Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai (27 tema)

QUOTE(Gitusia @ 2010 09 14, 16:10)
Labas mergičkos.
Retai užeinu, manau, užeisiu dar rečiau. Esu nubreketuota, kažkaip ir poreikiai kiti.
Sekmadieni buvo mėnuo, kaip "draugauju" su plokštelėmis. Su jom vis dar švepluoju, tad nuo šio pirmadienio darbe ju nenešioju, tik namie. ir nieko  biggrin.gif Skaudžiau nėra, tempimo nėra kai vakare užsidedu cool.gif

Sveika,o tu drasi...Nuotraukeliu taip ir nesulaukem.
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 14, 16:14)
Sveika,o tu drasi...Nuotraukeliu taip ir nesulaukem.
blink.gif
Kodėl drąsi? Kad nešioja plokštelę tik namie? ar kas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 09 14, 16:10)
Labas mergičkos.
Retai užeinu, manau, užeisiu dar rečiau. Esu nubreketuota, kažkaip ir poreikiai kiti.
Sekmadieni buvo mėnuo, kaip "draugauju" su plokštelėmis. Su jom vis dar švepluoju, tad nuo šio pirmadienio darbe ju nenešioju, tik namie. ir nieko  biggrin.gif Skaudžiau nėra, tempimo nėra kai vakare užsidedu cool.gif

tai gi pasirodyk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigtuna @ 2010 09 14, 13:49)
Ideciau, bet viesai nenoriu blush2.gif Gal ir is dantu kas atpazins blush2.gif
Nueisiu pas kita ortodonta, paklausiu dar del to zandikaulio. Zinokit, 3-a diena nuo veidrodzio nenulipu. Bandau visokias grimasas, ziuriu, kaip baisiausiai atrodo ax.gif Sake, kad priekiniai gal keliais mm tik atgal pasislinks, apatiniai prie ju prisislinks ir gerai bus. Bet tai vis tiek, dantys dideli, nesumazinsi ju. O dar tas skausmas kas 6 savaites jeigu kokius 3 metus g.gif Nors as atspari skausmui, bent jau taip manau. Bet danties skausmas man pats baisiausias, va, gimdant skauda, bet pagimdei ir viskas, o cia kelis metus maudzia g.gif
Dabar jau ir galvos skausmas apsispresti unsure.gif

o tai kas cia butu baisaus jei kas nors is dantuku foto atpazintu? beje daznai kiti zmones net nepastebi tu musu dantu trukumu, cia mes patys i save taip kritiskai ziurim. daznai dantys foto atrodo kitaip nei veidrody blush2.gif

del to skausmo tai tikrai taip nera, kad kai uzdeda breketus 2-3 metam tai istisus 2-3 metus ir skauda ir gyvenimo nera... ax.gif
visos skausma skirtingai supranta, bet garantija, kad breketu sukeliamas skausmas visiskai kitoks, negu gendancio dantuko skausmas. ir isvis daznai buna tik maudimas. as asmeniskai nei karto net nuskausminamuju tabletes negeriau. kurios jautresnes suprantu kartais isgeria nuskausminamuju pirma-antra diena po paverzimo, kad nebutu diskomforto, bet siaip imanoma ir be ju issiversti.
aisku su breketais yra ir kitu nepatogumu, reikia priprasti prie svetimkunio burnoj, kartais breketai trina zandus is vidaus, bevalgant prilenda maisto tarp breketu, pavalgius kaskart reikia pravalyti / praskalauti burna ir panasiai. bet del skausmo atsisakyti breketu tikrai nera reikalo blush2.gif

QUOTE(Gitusia @ 2010 09 14, 14:10)
Labas mergičkos.

Gitusia, greitai mum nuotraukeliu idek!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Cristal* @ 2010 09 14, 16:29)
blink.gif
Kodėl drąsi? Kad nešioja plokštelę tik namie? ar kas? g.gif

taip,kad tik namie,vat todel nenustembu,kai ateina kokia mergaite cia ir sako,kad nesiojo breketus,vel dantukai juda ir pan.Pacios kaltos. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 14, 16:38)
taip,kad tik namie,vat todel nenustembu,kai ateina kokia mergaite cia ir sako,kad nesiojo breketus,vel dantukai juda ir pan.Pacios kaltos. doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pritariu visom keturiom.
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 14, 16:38)

ą, supratau. biggrin.gif
labiausiai vat šito ir bijau, kad kai tarkim nuims breketus, pamiršiu užsideėt plokštelę. doh.gif
kažin negalima paprašyt ortodonto kad vietoj plokštelės dėtų vielutė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cristal* @ 2010 09 14, 17:04)
ą, supratau. biggrin.gif
labiausiai vat šito ir bijau, kad kai tarkim nuims breketus, pamiršiu užsideėt plokštelę.  doh.gif
kažin negalima paprašyt ortodonto kad vietoj plokštelės dėtų vielutė?  g.gif

manau galima bandyt prasyt smile.gif pas mane vielutes ir dar kapa naktimis
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2010 09 14, 17:05)
manau galima bandyt prasyt smile.gif pas mane vielutes ir dar kapa naktimis

o negraužia vielutė? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cristal* @ 2010 09 14, 17:08)
o negraužia vielutė?  ax.gif

o ka ji turi griauzt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cristal* @ 2010 09 14, 17:04)
ą, supratau. biggrin.gif
labiausiai vat šito ir bijau, kad kai tarkim nuims breketus, pamiršiu užsideėt plokštelę.  doh.gif
kažin negalima paprašyt ortodonto kad vietoj plokštelės dėtų vielutė?  g.gif

patikek,tikrai neimanoma jos pamirtsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2010 09 14, 17:09)
o ka ji turi griauzt? biggrin.gif

na nežinau, šeip toks klausimas kilo. man tarkim yra dar prie breketų įdėta gomurio "lankelis" ar kas ten. tai liežuviui trukdo, graužė iš pradžių, kol pripratau biggrin.gif biggrin.gif
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 14, 17:10)
patikek,tikrai neimanoma jos pamirtsi mirksiukas.gif

na taip, jei visą dieną nešiot. smile.gif bet skaičiau, kad kartais liepia tik nakčiai užsidėt. smile.gif
Atsakyti