dabar galvoju del tos 10 dantu idelios sypsenos, hm, turbut priklauso nuo veido, jei as tiek parodyciau, tai jau butu tokia labai smarki sypsena, isspausta tokia, kai labai juokinga. man pilnai uzteks rodyti 6-8 dantis, plius kai pas mane virsuje jau dvieju nebuvo, nes augo jie netilpdami, vienas labai aukstai eme augti, tai salino paauglysteje apatini po juo, o kitas veliau isaugo gomuryje, tai kur jau ten irgi paliksi, nors tada jau man siule palikti ir breketus detis, bet kaip siandien pamenu, kad paziurejau i dantiste kaip i durna

bet juk ir ji pasake turbut dantu nepaskaiciavus, tuomet man implanto reiktu, nes taip ar taip vieno danties kitoje puseje jau nebuvo, vistiek galutiniame varijante buciau rovus. Tai galiausiai ir apacioje du salinau, plius protiniai, tai jei kas bijote salinimo, tai nebijokite, galite i mane lygiuotis

nera 4 tikru dantu plius 4 protiniu ir ne kiek nesigailiu, turesiu maza, dailia sexy burnyte ir taip dantys dideli, kur jau ten rodyti kokius 12, iskaitant dar apatinius, cia jau reikia rimtai moterai su didele galva buti