QUOTE(ajaja @ 2010 09 04, 19:12)
aistuliaa, aciu uz nauja tema
sorry tik dabar prie kompo prisedau ir pamaciau tavo vakarykscia zinute. buvau pries gera menesi tau sarasiuka excelyje atsiuntus, gaila, kad neradai ir teko is naujo daryti
Nėra už ką, paprasta ta tema, neturėjau kada stengtis, kitą gražesnę padarysiu
Papildyta:
QUOTE(ackarike @ 2010 09 05, 13:37)
Sveikutes, norejau paklausti ar jums nieko ortodonte nesake, kad negalima maisyti karsto su saltu? Pirma ir as nustebau, bet tada man greitai atsake, jog jei maisysi, per greitai breketai sureaguos ir gali iskilti dantis. Nes pasak jos saltis breketus truputi atlaisvina, todel kai verzia pasiskalauti galima su saltu vandeniu, o su karstu atvirksciai, tempia. Tai ar jums nieko nenutiko, jei kartais taip padarote? Taip pat man ji sake, jog kai uzdeda breketus, pirmoji savaite bus ziauri, tas tai aisku, bet ji man sake negerti vaistu nuo skausmo, nes jie letina dantu judejima. Ar tai tiesa, ar ji kazka is lempos pasakojo?
Dėl to karšto ir šalto pirmą kartą girdžiu
O dėl vaistų nuo skausmo irgi keista, man pasakė iš karto, kad nusipirkčiau ir gėriau, nes visai nebuvo jokio noro kankintis
Papildyta:
QUOTE(Congeniality @ 2010 09 05, 14:03)
net nepasake, kad po uzdejimo 3-4 val. nevalgyti, kaip man tie visi breketai neatsiklijuoja,
Tokio dalyko man irgi niekas nesakė, kelios valandos po uždėjimo valgiau trintą sriubą ir nieko nebuvo..
Papildyta:
QUOTE(preta @ 2010 09 05, 23:29)
Beje turiu toki klausimuka, gal kas zinot, kaip yra su burnos higiena turint breketus. Ar ja galima darytis, esant su geleziukais ir ar apskritai daro turint breketus?
Daro higieną su breketais