Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 22, 20:51)
Kur kas labiau vanilę apdainuojantis kvapas yra iš PdN Vanille Intense . Va ten tai super duper vanilė bigsmile.gif  thumbup.gif

Parsinešiau ir šitų šiandien - labai malonus vaikinukas davė man refill buteliuką ir pripurškė į jį negailėdamas Vanille Intense, kai paapgailestavau, kad tik vieną atomiką atsinešiau. Kiek spėjau įkišti nosį - pavadinimą atitinka. Bet artimiau pažindinsiuos jau rytoj. Šiandien cis cinamono VT ieškau. Iš pradžių visai jo nesuuodžiau, o dabar jau lyg ir išlenda cinamono nata. O gal save įtikinau, kad turiu jį užuosti?
Atsakyti
Įdomiai su tuo Vanille Tonka visgi. Čia panašiai, kaip ir reakcija į Cinnabar - vienoms ten cinamono bomba, kitos teigia, kad iki cinamoninių jiems toli gražu.
Atsakyti
QUOTE(margot @ 2010 10 23, 13:01)
Įdomiai su tuo Vanille Tonka visgi. Čia panašiai,  kaip ir reakcija į Cinnabar - vienoms ten cinamono bomba, kitos teigia, kad iki cinamoninių jiems toli gražu.

Tikrai taip - ypatingai atsargiai prieš keletą dienelų pirkau Cinnabar. Pirmausiai pabandžiau atomike (paprastai būnu daug drąsesnė). Labai bijojau cinamoninės bombos - net purto prisiminus Boucheron Jaipur Saphir, Organza Indecence cinamoninius užtaisus - jeigu tai nebūtų Estee Lauder, manau niekad nebūčiau gundžiusis kišti prie jų nosį. Cinnabar'e bombos nebuvo, bent ta mane erzinančia prasme cinamonas juose nedominuoja smile.gif.

Kol kas dar nesusisigulėjusi nuomonė apie Cinnabar, bet matyt prie jų dar grįšiu smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(margot @ 2010 10 23, 12:01)
Įdomiai su tuo Vanille Tonka visgi. Čia panašiai,  kaip ir reakcija į Cinnabar - vienoms ten cinamono bomba, kitos teigia, kad iki cinamoninių jiems toli gražu.

Man Cinnabar ne cinamono bomba, cinamonas mano nosiai ten nedominuoja, yra jo šiek tiek, bet saikingai. Bet Cinnabar bomba kita prasme, visai stiprus intensyvus kvapas, ypač jei padauginti jo pšikų tongue.gif
Nors iš esmės tai man jie labai patiko, deja, mano galvelei juose kažkas nelabai patiko verysad.gif , jaučiau, kad migrena pleventi pradeda nuo jų ore.
Kur kas labiau patiko ir tiko iš tos pačios serijos Dana Tabu. Tik vis dar blaškausi dėl jų koncentracijų ir leidimų. Taip ir nesupratau, kokia koncentracija, ir maždaug kokių metų leidimas tame mėginėlyje, kuris mane sužavėjo unsure.gif
Atsakyti

Man Cinnabar yra YSL Opium klonas biggrin.gif
Dėl paties cinamono, tai manau kad daug kas galvodamas apie cinamoną, tą kvapą sieja su konditerija ar bent jau su saldumu.
Cinnabar cinamonas yra toks, kuris gaunasi patarkavus cinamono lazdelę - sausas, kartokas, be jokios užuominos į pyragus ar bandeles.

Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2010 10 25, 15:11)
Man Cinnabar yra YSL Opium klonas  biggrin.gif

Viršutinės natos man visiškai skirtingos, bet širdys tikrai labai suartėja. Tik ką užsipurškus Opium aštrus ir citrusiškesnis, Cinnabar palyginus su juo švelnesnis (pirmas įspūdis buvo, kad kvepia pelėsiais, bet vėliau asociacija išnyko). Po poros valandų abu nedaug besiskiria. Bazės visgi kitoniškos, skirtumas vėl išryškėja - Opium ilgiau lieka ryškus ir piktas, jame daugiau smilkalų, ryški mira, daugiau saldumo. Cinnabar blyškesnis, skurdesnis, bet giminiškas. Tikrai turi ryškaus panašumo, tačiau vienu kito nekeisčiau - Estee Lauder kūrinys švelnesnis, Opium'o kompanijoje visai praranda savo grėsmingumą biggrin.gif. Abu jie man savaip žavūs. Cinnabar'ą aš mielai tąsausi visur - gal neįvertinu jo "bombiškumo", jis man tiesiog "prilipo" - nusiplovus dienos kvepalus, persikvėpinu jais - sau. Gal jie traukia mane kaip dar gerai neištyrinėta įdomi šviežiena, bet testuoju juos ir lyginu su kuo tik lyginasi jau kelintą vakarą smile.gif (Su Prada Prada, La Perla La Perla, šiandien - su Opium). O štai Opium'o turbūt apie metus turiu tik atomaizerį ir sugebėjau pasikvėpinti porąkart rimtai progai (neatmečiau, bet kvapu "sau", kuriuo kvėpinčiausi iš malonumo, netapo)...
Atsakyti
šiandien testavau (arba šiandien kaifavau biggrin.gif ):
user posted image

Ulrich Lang Nightscape

natos: Bergamot, Sappy Green Accord, Jasmine, Geranium, Cedarwood, Soft Leather, Musk, Amber, Tonka Bean, Patchouli

kvepalai pristatomi kaip vyriški, bet sakyčiau, kad labiau grynas uniseksas. daug kur įvardinami kaip vieni iš tų pačiuliškiausių kvepalų. bet pačiulis čia ne tipinis narkomanskas smile.gif (kur normaliai apibūdinamas kaip „earthy patchouli“), bet sušvelnintas, sumodernintas, pamiksuotas su bergamote, dar kažkuo žaliu. pradžia iš viso labai gaivi, net šaldanti. jaučiu ir kažkiek vetiverio, odos truputėlį tik. kvepalai sausi, tolygūs. tokie dulkėti kažkiek smile.gif paveikslėlis, paimtas reklamai, labai tinkamas. dulkėto asfaltinio dangoraižinio miesto, judančio beprotišku tempu, kvepalai.
ieškau vyro, kuris sutiktų šiais kvepalais kvėpintis nail.gif
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 30 spalio 2010 - 20:03
Monmorensi,

sužavėjo aprašymas, tačiau kyla vienas klausimuks biggrin.gif ar jaučiasi labai viršutinėse natose bergamotė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SiVidz @ 2010 10 31, 14:30)
Monmorensi,

sužavėjo aprašymas, tačiau kyla vienas klausimuks  biggrin.gif  ar jaučiasi labai viršutinėse natose bergamotė?  smile.gif

jaučiasi, bet nesmarkiai smile.gif arba mano nosis jos smarkiai neišskiria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2010 10 31, 19:53)
jaučiasi, bet nesmarkiai smile.gif arba mano nosis jos smarkiai neišskiria smile.gif

ačiū, gundausi labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2010 10 30, 21:01)
šiandien testavau (arba šiandien kaifavau  biggrin.gif ):

Ulrich Lang Nightscape

Labai gražus aprašymas, Monmorensi 4u.gif CdC žada atsivežt Ulrich Lang kvepalus už poros mėnesių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 10 31, 20:42)
Labai gražus aprašymas, Monmorensi  4u.gif  CdC žada atsivežt Ulrich Lang kvepalus už poros mėnesių smile.gif

ačiū. gera naujiena bigsmile.gif

o šiandien testuoju labai kalėdinį kvapą:
user posted image

Private Collection: Un Crime Exotique by Parfumerie Generale

natos: Chinese osmanthus, gingerbread, tea, cinnamon, star anise, mate absolute, vanilla sugar, South Sea Island sandalwood

dėl ko kalėdinis. dėl to, kad itin daug imbiero ir cinamono. pirmas įspūdis - didelė lėkštė imbierinių sausainukų, apibarstytų cukraus pudra, plius puodelis arbatos su cinamonu. aš sausainius kepu kartą metuose. ir tai būna imbieriniai sausainukai prieš šv. Kalėdas biggrin.gif vėliau kvapas pradeda asocijuotis su cinamono kvapo arbatinėm žvakutėm. tikrai, kvepia būtent kaip tokia cinamoninė žvakutė. atsiverčiau dar luckyscent puslapį, žiūriu, kad ne man vienai smile.gif dar vėliau kvapas aprimsta, darosi nebe toks „valgomas“, sušvelnėja.
p.s. cinamono ir imbiero mėgėjams itin rekomenduotini kvepalai smile.gif
p.p.s. užsinorėjau sniego ir kalėdinės eglutės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 01 lapkričio 2010 - 20:51