Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

QUOTE(skorpas35 @ 2010 09 09, 22:38)
Sveikos, atbėgu ir pas Jus pasidžiaugti. Šiandien buvau apžiūrėt kas užaugo po stimuliacijos, tai dar dabar negaliu patikėt: turiu NET 5folikulus

skorpas35, as kazka praleidau? g.gif jus gi berods su donorinem bandet ar as painiojuos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liudna Kate @ 2010 09 10, 09:36)
Sveika Šarkela smile.gif, linkiu neuzsibuti  wub.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2010 09 05, 11:44)
kazkaip as labiau supratau, kad viktoriuko didesne problema yra prastesnes kokybes kiausialastes, o ne gebejimas isnesioti..
Viktoriuk: as vis late's atvejo nepamirstu, jai irgi del endo kiausialasciu kokybe nurasydavo, nepasiseke 5 ivf'ai. bet 6tas pavyko  smile.gif ja, beros, kitais vaistais stimuliavo sekmingaji karta.
labai labai linkiu nenuleist ranku ir nepasiduot be kovos. manau, kad dar visos medicinos siulomos galimybes tikrai neisnaudotos tavo atveju  4u.gif

Sveikutes,zirza-kai pamaciau tave prie pastverusiu gandra,taip surikau ,net suo isigando blush2.gif
Taip as ta pati kuriai siule donorines,oi baisu prisimint doh.gif ,o dabar savo leliuka pilvely turiu ir mum jau beveik 4 men.viktoriuk,kai atsigausi parasyk i az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(late @ 2010 09 10, 11:22)
Sveikutes,zirza-kai pamaciau tave prie pastverusiu gandra,taip surikau ,net suo isigando blush2.gif

biggrin.gif gerai cia zmones gasdinu, ka? biggrin.gif
sekmes benesiojant 4u.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 09 09, 20:45)
...
O man siaip irgi visi sako, kad galiu pastoti ir natur, tai tada tureciau IVF tuo labiau nesidaryti, o laukti to stebuklo, kurio laukiu jau 6 su virsum metu, betgi ir bandziau viska ir IUI, ir IVF, ir toliau bandysiu kiek galesiu, nes taip laukiant gali ir pensija arbe klimaksas ateiti  doh.gif
...

Daug tokių,... mes irgi tipo galim natūr biggrin.gif tik per tiek metų rezultato nematyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2010 09 10, 12:08)
biggrin.gif gerai cia zmones gasdinu, ka?  biggrin.gif
sekmes benesiojant  4u.gif wub.gif

Ir tau sekmes nestuke.gif ,kiek tau laiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(late @ 2010 09 10, 13:00)
Ir tau sekmes nestuke.gif ,kiek tau laiko blush2.gif

5 pagal mm rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariwom @ 2010 09 10, 09:35)
skorpas35, as kazka praleidau?  g.gif  jus gi berods su donorinem bandet ar as painiojuos?  g.gif

Mes ne su donorinėm bandėm, o IUI su donoru mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Liudna Kate @ 2010 09 10, 08:36)
Sveika Šarkela smile.gif, linkiu neuzsibuti  wub.gif
Papildyta:
Skorpas35 jeigu astunta ciklo diena, tai dar turetu paaugti, gal bus ir daugiau  thumbup.gif  rolleyes.gif

Kad paaugs tai gerai, bet daugiau tai nereikia ir penki jau sako yra rizikinga, mes juk ne IVF, o IUI darom. Anksčiau bendravau šituose nameliuose tai ir atbėgau pasidžiaugti savo rezultatais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpas35 @ 2010 09 10, 16:51)
Mes ne su donorinėm bandėm, o IUI su donoru  mirksiukas.gif

ai, tai siek tiek susipainiojau blush2.gif
dziaugiuosi uz tave, kad gera pradzia turi mirksiukas.gif taip ir toliau 4u.gif

na o visoms kitoms mergaitems - gero savaitgalio mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
nu ka, pas mane blogos zinios... abu mano zirniukai pabego nuo musu... cry.gif turbut mums dar nelemta tureti savo angeliuka (-ius)... ir D nori mus isbandyti... verysad.gif kadangi turime per 2 kasetes uzsaldytu 10 embrioniuku, tai nors nereikes visko pradet is naujo (stimuliaciju, narkoziu ir t.t.)... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 09 10, 16:49)
nu ka, pas mane blogos zinios... abu mano zirniukai pabego nuo musu... cry.gif turbut mums dar nelemta tureti savo angeliuka (-ius)... ir D nori mus isbandyti...  verysad.gif  kadangi turime per 2 kasetes uzsaldytu 10 embrioniuku, tai nors nereikes visko pradet is naujo (stimuliaciju, narkoziu  ir t.t.)...  doh.gif

Suprantu,kaip sunku,bet laikykis,juk dar turi uzsaldytu,paskutiniu metu daugeliui pavyksta su ledinukais...
Atsakyti
Rosituk 4u.gif Ech trauk i sarasiuka ir mane mirksiukas.gif Jei viskas ir toliau eisis gerai, tai stimuliacija prasides rugseji ax.gif 4 IVF ax.gif
Atsakyti