Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

QUOTE(MonaJ @ 2010 09 10, 18:45)
va mano viltis tik juose ir laikosi...  cool.gif

ši viltis labai vertinga, nes ji materializuosis, nes tu jau visai greitai būsi nestuke.gif nestuke.gif 4u.gif

QUOTE(*muduabudu* @ 2010 09 11, 13:51)
Pasiemiau snd savo du maziukus. 3 uzsaldem. Is 19 kiausialasciu 15 pritaike imsi. 10apsivaisino. Iki snd liko 4 l.geros kokybes 1vidutiniskai.

laikau kumščius 4u.gif ramaus laukimo, gerų emocijų 4u.gif

QUOTE(gitana78de @ 2010 09 11, 16:46)
bigsmile.gif  Na kagi,padesiu ir as tau laukti tas dvi savaiteles  tongue.gif ! Man vakar irgi isodino 3 snaigutes ir dar nuotraukas dave.....

kumštukai laikomi ir dėl Jūsų 4u.gif kad tie "taškiukai" nuotraukoje vistų gražuoliais, švelnučiais, meiliais vaikučiais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailima: 11 rugsėjo 2010 - 20:36
MonaJ, vaje verysad.gif o Treijsas mate, kad kabinosi? labai sunku, bet zinok bent paguoda ta, kad kabinosi...beto, turit snaiguciu-viltuciu wub.gif
Console, wub.gif 4u.gif
muduabudu, gitana 4u.gif 4u.gif
Šarkela, kokios bedos prispyre pasinaudoti IVF pagalba? kada tikites startuoti?kur? noreciau itraukti i sarasiuka prie visu ax.gif ax.gif
Atsakyti
MonaJ asarele uz tave............uzsukau pasistiprinti i skyreli ir va praskydau......buciukas tau stiprybes mums visoms uz musu svajone...
Atsakyti
Aciu jums,mergaites,uz palaikyma! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
MonaJ console.gif Stiprybes 4u.gif Gal per ziauriai pasakysiu, bet zinai kad kabinosi, sekanti karta isipatogins visiems 9 menesiams mirksiukas.gif
muduabudu, gitana78de kumstukai jau laikomi uz jusu sekme wub.gif
Dar mergytes noriu paklausti jusu blush2.gif Paskaitau, kad jums isodinima daro su echo parodymais, nuotraukytes netgi duoda. Man tai zinokit isodino ir tiek ziniu. Tai kazin nuo ko cia tas priklauso g.gif Ai, dar doh.gif Sulaukiau siandien savo mmm, tai pirmadieni varau priduoti tyrimu, daromu 3-5 c.d. Susirinkau info ir nesupratau TTH ir TSH cia skirtingi tyrimai? Ir jei taip, tai kuri man pasidaryti ciklo pradzioj reikia pries IVF?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mykolina: 11 rugsėjo 2010 - 22:01
RositaK brauk mane is saraso, mums nepavyko verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetulia: 12 rugsėjo 2010 - 07:10
QUOTE(Svetulia @ 2010 09 12, 08:09)

console.gif oi, kaip gaila verysad.gif Laikykis, stiprybes tau siomis dienomis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 09 11, 21:59)
Susirinkau info ir nesupratau TTH ir TSH cia skirtingi tyrimai? Ir jei taip, tai kuri man pasidaryti ciklo pradzioj reikia pries IVF?

TSH ir TTH tai tas pats tyrimas, tik skirtingai vadinamas
o jį daryti nesvarbu kurią ciklo dieną

QUOTE(Svetulia @ 2010 09 12, 07:09)
...mums nepavyko verysad.gif

labai, labai gaila verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetulia @ 2010 09 11, 21:09)

Labai labai gaila.. Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Svetulia console.gif Stiprybes Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetulia @ 2010 09 12, 08:09)

Stiprybės jums
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
turiu naujienu ir noriu su jumis pasidalinti smile.gif siandien susitikau su gine, turiu -niolika grazuoliu thumbup.gif , gleivine 13, tai ruosiuosi antradieni punkcijai smile.gif
Bet jau jaudulys ima doh.gif
Atsakyti