Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

QUOTE(RositaK @ 2010 09 09, 22:31)
Console, galiu tave irasyti i planuojanciu  nestuke.gif sarasa?  ax.gif  4u.gif
dainiene, ir tave noreciau  4u.gif kelintas jums IVF?  4u.gif pasistenk atsipalaiduoti kiek imanoma, atrask budu tai padaryti, nes itampa ir nerimas tikrai turi itakos rezultatui  4u.gif
gitana, stiprus tavo ledinukai  wub.gif
MonaJ, visiskai pritariu ailimos postui-tikrai nera ko nerimauti, kol tai ne sviezias kraujas  4u.gif pasitikek mazuoju/-aisiais    wub.gif

RositaK man pirmas IVF, šiandien padarė punkciją, išpunktavo 18, Treijsas nepatenkintas buvo, kaip supratau per daug užaugo.
Dabar lauksiu augimo ir šeštadienį pasiimsiu savo mažulėlius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dainienie @ 2010 09 13, 19:23)
RositaK man pirmas IVF, šiandien padarė punkciją, išpunktavo 18, Treijsas nepatenkintas buvo, kaip supratau per daug užaugo.

laikau kumstukus uz tavo mazylius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dainienie @ 2010 09 13, 19:23)

Viskas bus gerai 4u.gif O mes lauksim gerų žinių šeštadienį thumbup.gif
Atsakyti
Ačiukas už linkėjimus, dar porą savaitėlių ir žinosim kas čia gavosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dainienie @ 2010 09 13, 18:23)

o kodel tu pagalvojai, kad nepatenkintas? nes pvz, man ispunktavo 36... ax.gif is kuriu 22 buvo subrende... ax.gif vienintelis dalykas, del ko jis nerimavo (bet cia pries punkcija dar), kad tik nesprogtu mano kiausides, ir kad bent kazkiek folikulu butu subrende (nes kai daug, gali nesubresti)... as manau, visai geras rezultatas... va mes po savo rezultato turim dar likusiu 10 uzsaldytu... blush2.gif
Atsakyti
Rosita K, brauk mane is saraso... nors Treisas liepe daryti 10 dpi , buvo 10,5 , bet pasidariau ir siandien 13 dpi buvo tik 0,94...taip, kad mirstu siandien...dar mmm nera, bet jau ...kaip visos suprantam po viskam , negaliu nu nera sioj zemej teisybes...
Atsakyti
QUOTE(asiuklis1 @ 2010 09 13, 21:23)
Rosita K, brauk mane is saraso... nors Treisas liepe daryti 10 dpi , buvo 10,5 , bet pasidariau ir siandien 13 dpi buvo tik 0,94...taip, kad mirstu siandien...dar mmm nera, bet jau ...kaip visos suprantam  po viskam , negaliu nu nera sioj zemej teisybes...

labai gaila verysad.gif laikykis wub.gif
Atsakyti
asiuklis1 console.gif Taip skaudu skaityti, kai nepasiseka verysad.gif Stiprybes Jums , nes tikrai nera jokiu zodziu palengvinti sita skausma... Tik nepraraskit tikejimo 4u.gif

As siandien jau po diphereline durio thumbup.gif Jau prasidejo judejimas pirmyn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asiuklis1 @ 2010 09 13, 20:23)
Rosita K, brauk mane is saraso... nors Treisas liepe daryti 10 dpi , buvo 10,5 , bet pasidariau ir siandien 13 dpi buvo tik 0,94...taip, kad mirstu siandien...dar mmm nera, bet jau ...kaip visos suprantam  po viskam , negaliu nu nera sioj zemej teisybes...

verysad.gif laikykis sirdele , nerandu zodziu, kaip tave paguosti.... Stiprybes tau 4u.gif
Atsakyti
Laba vakara, mergaites,
ziuriu ziuriu, kad neprisidaviau smile.gif 7 diena isodino man viena grazuoli Treijsas. Ispunktavo 11, bet tik trys geri buvo ir idejimo diena du jau nebesivyste, tai liko tik vienas. Treijsas guode, kad geriau vienas kokybiskas ir t.t. bet po to seke komplikuotas isodinimas, tai procentas dar sumazejo. Taigi, penktadieni 17 d. einu kraujuko priduoti. Nieko kazkaip nesitikiu, nes blaiviai vertinu situacija. Aisku, giliai viduj noriu tiketi stebuklu ir bus labai skauda, jei jo nebus...bet bus kaip bus, nieko nepadarysi rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu uz uzuojauta...Dar M V yra saldyti 4, nu bet nezinau , netikiu, kad gali pavykti...visos, kurios pastojo, saldyta buvo vitrifikacijos budu, o cia klasikiniu...beje, LV taip pat klasikiniu saldo...su Treisu kalbejau ta tema
Atsakyti
QUOTE(asiuklis1 @ 2010 09 13, 20:23)

Kaip gaila, asiuklis1, tikrai nėra teisybės schmoll.gif
Atsakyti