Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

QUOTE(egk @ 2010 09 21, 07:48)
Aha kiek mano žinio neša aš aoie tokius ir pagalvojau. Bet čia vienkartinė injekcija. Tada 2-3 ciklo dieną pas gyd. O tada jau stimuliacija. Ar UK taip pat? Ar reikia tuos slopinančius leistis kasdien?

Idomiai..UK kasdiena reikia leistis,nuo 21 cd.Bet as tik vienoj klinikoj buvau,tai gal kitos siulo kazka geresnio,kad maziau badytis reiktu.
Atsakyti
egk
tikriausiai dipheriline vienkartinę dozę tau suleido, tikrai ne imunitetą slopinančius o kiaušidžių veiklą, viskas bus super thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės šiandien dingo išsiputęs pilvas ir šiaip jaučiuosi labai jau įprastai.
Ar čia jau pabaiga verysad.gif
HCG man 27 dieną,
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 09 20, 22:38)
Žinok, aš tokia pat žalia kaip giria. Vakar nesupratau nieko kas vyko. Jau buvau beveik nusiteikus, kad reiks laparoskopijos, buvau jau pradėjus domėtis. O čia vau - jau startas. O tu sakai čia imunitetą blokuojantys? Treijsas sake "blokirujuščije", o aš nieko iš šoko ir nebepaklausiau. Nors jie taip jau viską paaiškina, viską nuosekliai, gali klausinėt. O sumokėjau 105 latus doh.gif
Būtinai parašyk ką tau sakis pirmadienį, ar ir tau ką nors ten blokuos. Aš pas Mčškausienę lankiausi kol nenusprendėm važiuoti į Rygą. Sėkmingo tau starto 4u.gif

Ir as pas Meskauskiene. Bandysiu 1 IVF wub.gif Musu laikas panasus, tad laukti bus smagiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrija1: 21 rugsėjo 2010 - 09:07
QUOTE(dainienie @ 2010 09 21, 09:04)
Mergaitės šiandien dingo išsiputęs pilvas ir šiaip jaučiuosi labai jau įprastai.
Ar čia jau pabaiga verysad.gif
HCG man 27 dieną,

tikrai, tikrai ne pabaiga schmoll.gif , net negalvok taip, nes gausi diržiuką
atvirkščiai, tai tik pradžia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 09 20, 22:44)
egk,cia tikriausiai bus ne imuniteta blokuojantys,o kiausidziu darba slopinantys.UK suprefact ar burselin vadinasi.Ir leistis reikia siek tiek virs 10 dienu,veliau stimuliuojantys.

Nesuprantu kodel man apie tokius nieko gyd. nesake.. doh.gif Parasiau sms, paklausiau ar nereikia, atsake NE. Keista. O kas cia per veistukai? Jie butini visoms ar tik tam tikrais atvejais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrija1: 21 rugsėjo 2010 - 09:23
QUOTE(ailima @ 2010 09 21, 10:13)
tikrai, tikrai ne pabaiga  schmoll.gif , net negalvok taip, nes gausi diržiuką
atvirkščiai, tai tik pradžia  wub.gif

Ailima ačiū 4u.gif Uh ta nuotaikų kaita, pati savęs nebeatpažįstu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2010 09 21, 09:14)
Nesuprantu kodel man apie tokius nieko gyd. nesake..  doh.gif

kai taikoma vadinama ilga schema tai skiriami pradžioj slopinantys, paskui nuo sekančio ciklo stimuliuojantys, o kai trumpa tai slopinančių nebūna, gal todėl tau ir nesakė, man pvz visus 4 kartus buvo trumpa schema be slopinančių
Papildyta:
QUOTE(dainienie @ 2010 09 21, 09:16)

nuotaikų kaita labai geras požymis mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dainienie @ 2010 09 20, 23:16)

Cia geras zenkla, mano drauge per abu nestumus pradzioje buvo pagatava gerkles visiems perkasti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ailima @ 2010 09 20, 23:22)
kai taikoma vadinama ilga schema tai skiriami pradžioj slopinantys, paskui nuo sekančio ciklo stimuliuojantys, o kai trumpa tai slopinančių nebūna, gal todėl tau ir nesakė, man pvz visus 4 kartus buvo trumpa schema be slopinančių
Papildyta:

Aciu, Ailima, kazkaip neramu pasidare, o dabar viskas aisku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dainienie @ 2010 09 21, 10:16)

Oi suprantu tave, tas pats ir man. Kaip PMS. Tai saukiu ant MB, tai apsiverkiu del nieko, tai laiminga. Galimas dalykas kad ir tu nestuke.gif mane tai dar ir oras veikia, tai tokia apdujus. doh.gif Kantrybes laukiant rezultatu. mirksiukas.gif

Kazin kaip Liudna Kate snd atsakymas kiek pamenu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*muduabudu* @ 2010 09 20, 23:25)
Oi suprantu tave, tas pats ir man. Kaip PMS. Tai saukiu ant MB, tai apsiverkiu del nieko, tai laiminga. Galimas dalykas kad ir tu  nestuke.gif  mane tai dar ir oras veikia, tai tokia apdujus.  doh.gif Kantrybes laukiant rezultatu.  mirksiukas.gif

Kazin kaip Liudna Kate snd atsakymas kiek pamenu  4u.gif

Ir Laurynos taip pat! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2010 09 21, 10:29)
Ir Laurynos taip pat!  bigsmile.gif

Oi tai laukiam laukiam. bigsmile.gif
Atsakyti