Mergaites ... o kada susergama paprastai po tokiu proceduru? ar nera taisykliu? Vos tveriu savo kailyje

QUOTE(Liudna Kate @ 2010 09 21, 10:31)
Mergaites ... o kada susergama paprastai po tokiu proceduru? ar nera taisykliu? Vos tveriu savo kailyje 

Tai ka pramuse?

Man tik penktadieni darytis HCG, o stogas jau siandien vos laikosi ... Pas mus su tavim trys dienos skirtumas, praktiskai keturios 
Dar nepramuse, bet kazkoks rausvas crinonas, viska zinau, kad taip gali buti ir bunant su vaikiuku, bet ...
kaip sunku laukti ....

Dar nepramuse, bet kazkoks rausvas crinonas, viska zinau, kad taip gali buti ir bunant su vaikiuku, bet ...

QUOTE(Liudna Kate @ 2010 09 21, 08:31)

jei niekas neuzkimba susergama kaip iprastai turetu buti mmm. man viena diena veliau buvo, bet is karto pramuse

QUOTE(Liudna Kate @ 2010 09 21, 09:31)

man paprastai apie 15d.p.i pramušdavo, o kai buvo užkibę ir prasidėjo kraujavimas tai prasidėjo jei neklystu 11d. dėja..,o kitą kartą sėmingąjį, 12 d.prasidėjo tepliojimai, kurie tęsėsi iki 17savaičių, o pramušė, tik kai vaikui buvo 8mėn, taigi labai linkiu, kad pramuštų, kai jau vaikas bus paūgėjęs

Papildyta:
QUOTE(Liudna Kate @ 2010 09 21, 09:37)

tikrai tas rausvas crinone ne rodiklis nesekmei, man visus kartus jis buvo rausvas o iš 6 darytų kartų(3ICSI ir 3 su šaldytais), 3kartus buvo užkibę, ir dabar man rausvas crinone, net ir rusvas būna,bet tikiu, kad viskas super

QUOTE(Liudna Kate @ 2010 09 21, 10:37)
Man tik penktadieni darytis HCG, o stogas jau siandien vos laikosi ... Pas mus su tavim trys dienos skirtumas, praktiskai keturios 
kaip sunku laukti ....

A, na tai supainiojau tada. Na tai kentek kentek, gal pasirodys kad buvo verta. Suprantu tavo nerima, tikrai

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 09 21, 06:51)
Idomiai..UK kasdiena reikia leistis,nuo 21 cd.Bet as tik vienoj klinikoj buvau,tai gal kitos siulo kazka geresnio,kad maziau badytis reiktu.
Kasdien ir man leistis reikėjo

QUOTE(laurynaa @ 2010 09 20, 19:01)
kuomet buvo pavyke kazkada pastoti tai man tempr. laikesi iki abrazijos
- 37.2. sesute is VK pasake kad tai normali nesciosios temperatura, tad nezinau cia normalu ar ne.
tiesa, o ka gydytoja liepe toliau daryti? kada liepe apsilankyti pas ja?

tiesa, o ka gydytoja liepe toliau daryti? kada liepe apsilankyti pas ja?
Taip, pas nėščias laikosi aukštesnė temperatūra, bent jau pirmus mėnesius. Taip pagal BT sprendžiam ar pavyko ar ne - jei temperatūra laikosi aukšta >15 dienų tai daug tikimės

Labai stengiuos, Ailima
, dekui. Pradzioje tikejau 100 proc, kad viskas bus gerai, ir buvau "praktiskai" rami
, o dabar sulyg kiekviena diena tirpsta visas tikejimas, ir tik akys is baimes pleciasi...

QUOTE(bum @ 2010 09 21, 10:04)
Taip, pas nėščias laikosi aukštesnė temperatūra, bent jau pirmus mėnesius. Taip pagal BT sprendžiam ar pavyko ar ne - jei temperatūra laikosi aukšta >15 dienų tai daug tikimės
Taip kad tikrai nereikia gąsdintis jei temperatūra apie 37 laikosi 

bet jei ir nėra virš 37 nereikia panikuoti, aš per visus ICSI kartais pasimatuodavau BT arba dar ir pažastyjei, o tą kartą kai pastojau

QUOTE(ailima @ 2010 09 21, 11:15)
bet jei ir nėra virš 37 nereikia panikuoti, aš per visus ICSI kartais pasimatuodavau BT arba dar ir pažastyjei, o tą kartą kai pastojau
nors to dar nežinojau, buvo gal 10d.p.i,vieną dieną BT buvo 36,7, tai žinokit mečiau į sieną aš tą termometrą(elektroninį) ir nuo to laiko nebematuoju jokių BT ir T, nes jie kaip ir visos gleivės, krentantys, bėgantys crinonai,papukai atslūgę ir pan, nelabai ką ir reiškia

O kaip tu jautiesi? aisku dar anksti klausti, bet vis tiek idomu

QUOTE(Liudna Kate @ 2010 09 21, 10:10)
Labai stengiuos, Ailima
, dekui. Pradzioje tikejau 100 proc, kad viskas bus gerai, ir buvau "praktiskai" rami
, o dabar sulyg kiekviena diena tirpsta visas tikejimas, ir tik akys is baimes pleciasi...

ir man pradžioj būna optimizmas 100%, paskui kiek mažėja, bet aš labai stengiuosi išlaikyti kuo aukštesnį optimizmo lygį,iš praktikos žinau, kad nereikia ieškoti blogų ženklų, o matyti ir jausti visur tik gerus