Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 09 06, 11:29)
Durnas klausimas gal,bet su antsvoriu problemu neturi??

Žinau, kad antsvoris gero neduoda, bet kad pas mane tikrai problemų nėr schmoll.gif Mano BMI 20,1 ax.gif

QUOTE(Dijav @ 2010 09 06, 11:32)
ir nenurašyk visko kiaušialastėm.....juk gali būti ir spermiukai kalti...O jeigu jau apsivaisina ...
..žiauriai pavargau nuo visko doh.gif

Tai vat, kad nenoriai jie vaisinasi schmoll.gif Iš 18 - 3, iš 19 - 5 (vienas visiškai prastas), iš 7 - 1 verysad.gif Paskui jau tie apsvaisinę kaip ir dalinos unsure.gif

Ne tu viena pavargai, sunku iki negalėjimo verysad.gif
Papildyta:
smile.gif+2010 09 06, 11:45-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2010 09 06, 11:45)
Victoriuk, o pas jus daro IMSI, ne ICSI, bet IMSI. Nežinau kiek tos tiesos, bet per IMSI atrenkama pačios kokybiškiausios kiaušaląstės ir spermiukai. Per IMSI naudojams labai daug kartų didinatis mikroskopas. Man šį kartą taikė IMSI.

Nedaro schmoll.gif
Atsakyti
Na buvau snd apziuroj.Sake neblogai ten viskas auga. Treciadieni jau darys puncija. Bet truputi susinervinau, nes net nenutuokiau, kad Kaune nieko nedaro, o siuncia i Vilniu. Taip netiketai kazkaip pasake. Gal zinot kiek mazdaug kainuoja tie vaistai kur reikia naudoti isodinus. Kad orientuotis kiek tu pinigeliu nusivezti. smile.gif Gal dar kazka tureciau zinoti pries vaziuojant tai punkcijai. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *muduabudu*: 06 rugsėjo 2010 - 16:40
pasidalinsiu ir as patirtim, nes ziuriu ivairiu interpretaciju yra. Treijsas sake, kad apvaisinimo ir 1-2 dalinimosi dienas "dirba" kiausialaste, todel kai vertino popierius, pasake - kadangi problemos jau prasideda nuo apvaisinimo dienos+letas dalinimasis ir sekancia diena, tai daro prielaida, kad cia problema kiausialasciu.

QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 09 06, 14:50)

Tai vat, kad nenoriai jie vaisinasi schmoll.gif Iš 18 - 3, iš 19 - 5 (vienas visiškai prastas), iš 7 - 1 verysad.gif Paskui jau tie apsvaisinę kaip ir dalinos unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(*muduabudu* @ 2010 09 06, 17:31)
Na buvau snd apziuroj.Sake neblogai ten viskas auga. Treciadieni jau darys puncija. Bet truputi susinervinau, nes net nenutuokiau, kad Kaune nieko nedaro, o siuncia i Vilniu. Taip netiketai kazkaip pasake. Gal zinot kiek mazdaug kainuoja tie vaistai kur reikia naudoti isodinus. Kad orientuotis kiek tu pinigeliu nusivezti.  smile.gif Gal dar kazka tureciau zinoti pries vaziuojant tai punkcijai.  g.gif

crinone dezute (15 aplikatoriu) kainuoja 240 lt. nezinia, ka dar tau skirs, bet paprastai kitus vaistukus (be crinone) galima isigyti ir vaistinese.

Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2010 09 06, 18:31)
crinone dezute (15 aplikatoriu) kainuoja 240 lt. nezinia, ka dar tau skirs, bet paprastai kitus vaistukus (be crinone) galima isigyti ir vaistinese.

Ok aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
*muduabudu*, gitana78, itraukiau judvi i sarasiuka ax.gif 4u.gif
Svetulia, tokia maza temperatura nemanau kad kenkia, bet tik kitu merginu atveju parodo, jog mazuliukai 'kuiciasi'' 4u.gif
mykolina, duok zinia po konsultacijos ir itrauksim tave sarasan 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaitės,
Šiandien pagaliau sulaukiau savo "raudonųjų", gydytojas prieš IVF skyrė mėnesiui kontraceptikus, bet šiandien suabejojau, kaip liepė jas naudoti? Atrodo sakė nuo pirmos mmm dienos, ar tikrai taip, mergaitės? Kaip jum skirdavo?
Atsakyti
Sveikos merginos,
Registruojuos i jūsų namučius. Tikėjausi, kad po nepraeinamų kiaušintakių "remonto" galėsiu pastoti natūraliai, bet deja, patikrinus MB turtą vilties liko mažai sad.gif
Jūsų stiprybė mane žavi ir leidžia tikėti, kad kada nors pavyks susilaukti leliaus...
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 09 07, 09:48)
Sveikos merginos,
Registruojuos i jūsų namučius. Tikėjausi, kad po nepraeinamų kiaušintakių "remonto" galėsiu pastoti natūraliai, bet deja, patikrinus MB turtą vilties liko mažai sad.gif
Jūsų stiprybė mane žavi ir leidžia tikėti, kad kada nors pavyks susilaukti leliaus...

Sveika, o tai Tau bent remontavo juos, bent vistiek daugiau vilties bus susilaukti gal kada nors ir natur. O man net neremontuoja LT. g.gif Ar gali parasyt i a.z. ka tau dare? Pas mus ir nepratekami ir spermiukai streikuoja bei negaluoja tai visas komplektas kaip gyd sake lotuliukas.gif (Dabar jau ir pasijuokiu is to) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 09 07, 08:48)
Sveikos merginos,

Sveika atvykusi - ir linkiu kuo greiciau persikraustyti i nestuke.gif skyreli...
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 09 07, 09:36)
*muduabudu*, gitana78, itraukiau judvi i sarasiuka  ax.gif  4u.gif
Svetulia, tokia maza temperatura nemanau kad kenkia, bet tik kitu merginu atveju parodo, jog mazuliukai 'kuiciasi''  4u.gif
mykolina, duok zinia po konsultacijos ir itrauksim tave sarasan  4u.gif

Gerai Rosita. bet jau trauksi netrauksi kitaip nebus, niekur nebepabegsiu. smile.gif
O mergaites pas mane pilvas issiputes. Gyd sake negali buti, bet po apziuros sako aha gali, jau lyg noretu ju per daug priaugti, sako rezerva turi unsure.gif nes ir skyscio truputi atsirado. Bet tai issiurbs man ta skysti per punkcija? Kazkaip nepaklausiau gyd. doh.gif
Ir ar galima rinktis saldyti ar ne g.gif Nes mes visai nenorim saldyti (aisku jeigu dar bus ten ir ka saldyti ir sodinti). Bet jau isanksto apgalvojam viska.
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 09 07, 10:35)
Sveika atvykusi - ir linkiu kuo greiciau persikraustyti i  nestuke.gif  skyreli...

Ačiū smile.gif Ir jums to linkiu VISOMS smile.gif
Atsakyti