Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

QUOTE(Beta1 @ 2010 09 21, 20:45)
O dar sako, zmogau, nesijaudink smile.gif Kur cia nesijaudinsi. As tai nuo viduriu sukimo uzsiimineju knygu ir gimdymo istoriju terapija  lotuliukas.gif  Kazkaip teigiamai veikia.....Visas minciu srautas nukrypsta nuo per dideles savianalizes ir ivairiausiu pozymiu interpretacijos. O dar besiskaitinedama sita skyreli ziauriai noriu, kad visoms pasisektu. Tada ir as galvosiu, kad man lygiai taip pat bus smile.gif Padeda !

Ir man taip pat! Vakar kai Laurynaa savo grazius skaiciukus parase, net soktelejau nuo sofos! Lyg pati buciau gavus gera atsakyma thumbup.gif

Dvi mergaites nestuke.gif per dvi dienas! Super statistika! Laikom taip ir toliau! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 09 21, 15:54)
Beta1, egk, TERRINE, galiu jus irasyti i bandanciu saraseli? rugsejui?  ax.gif egk, tu LV? TERRINE, kur tu?  4u.gif

Teoriškai aš bandau spalį , gaunasi apie 1-2 diena pradėsiu stimuliuotis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*muduabudu* @ 2010 09 21, 15:14)
Labai gerai gydytoja.  thumbup.gif  Kartais kiek mazokai kalba, bet nesuprasi kada ir kodel.  smile.gif  Bet jeigu kazko klausi viska nuo A iki Z isaiskina. Tikrai gera gyd. Nekomercine  mirksiukas.gif  Dariausi as pas ja i laporaskopija. ir IVF ji mane ruose, o pati iVF Vilniuj daro ten dirbancios.  smile.gif

Tas mane ir neramina g.gif Nežinia pas ką Vilniuje papulsiu? Gyd. sakė ,kai pradėsiu stimuliacija tai bus tik parų ir valandų klausimas? schmoll.gif
Atsakyti
Merginos, ar normalu, kad man trečia diena, įskaitant ir punkcijos dieną, labai skauda apatinę pilvo sritį. Negaliu net išsitiesti. Punkcijos dieną tris kartus gėriau vaistus nuo skausmo, kurių beveik niekada negeriu, nes iškenčiu skausmą pakankamai didelį. Ką tai galėtų reikšti... Šis IVF mum trečias, bet per buvusius du IVF'us man nieko panašaus nebuvo ir kiaušialąsčių žymiai daugiau užsiaugindavau...
Ar yra kam panašiai atsitikę?
Kokie yra hiperstimuliacijos požymiai 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Adrija1 @ 2010 09 22, 07:25)
Ir man taip pat! Vakar kai Laurynaa savo grazius skaiciukus parase, net soktelejau nuo sofos! Lyg pati buciau gavus gera atsakyma  thumbup.gif

Dvi mergaites  nestuke.gif per dvi dienas! Super statistika! Laikom taip ir toliau!  drinks_cheers.gif

pamatysi greitai turesi savo geruosius skaiciukus ir pilvelio gyventojus 4u.gif
reikejo mane pamatyti vakar kai atsiemiau ats - negalejau vietoje nustoveti, net silpna is to gerumo pasidare lotuliukas.gif
QUOTE(TERRINE @ 2010 09 22, 07:33)
Tas mane ir neramina g.gif  Nežinia pas ką Vilniuje papulsiu? Gyd. sakė ,kai pradėsiu stimuliacija tai bus tik parų ir valandų klausimas? schmoll.gif

man U dare punkcija tai siaip labai gera nuomone susidariau, buvo labai maloni, demesinga, mazybiniu vardu vadino vis, na as kazkaip buvau nusiteikusi kitokiam kontaktui, bet po punkcijos isejau labai issisiepus (gal cia nuo narkozes biggrin.gif ) nesijaudink, viskas bus gerai, svarbiausia zinok - pasimelsti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Utopija @ 2010 09 22, 09:53)
Merginos, ar normalu, kad man trečia diena, įskaitant ir punkcijos dieną, labai skauda apatinę pilvo sritį. Negaliu net išsitiesti. Punkcijos dieną tris kartus gėriau vaistus nuo skausmo, kurių beveik niekada negeriu, nes iškenčiu skausmą pakankamai didelį. Ką tai galėtų reikšti... Šis IVF mum trečias, bet per buvusius du IVF'us man nieko panašaus nebuvo ir kiaušialąsčių žymiai daugiau užsiaugindavau...
Kokie yra hiperstimuliacijos požymiai  4u.gif

Siūlau pasiskambinti gyd., tai vienas iš hiperst. požymių. O nepykina?
Atsakyti
Rytoj važiuosim įsodinimui ir pasakys daktarė kas čia man darosi, šiandien nieko vis tiek nepakeis jau. Ne, nepykina nei trupučio.
Punkcijos dieną man tiesiog spazmavo, kaip kad sarėmiai kokie būtų toks jausmas... Niekam taip nėra buvę po punkcijos? unsure.gif
Skauda dar ir šiandien, bet jau kentėt galima tik išsitiest dar normaliai neišeina.

QUOTE(žieminukė @ 2010 09 22, 09:31)
Siūlau pasiskambinti gyd., tai vienas iš hiperst. požymių. O nepykina?

Atsakyti
QUOTE(Utopija @ 2010 09 22, 09:36)
Rytoj važiuosim įsodinimui ir pasakys daktarė kas čia man darosi, šiandien nieko vis tiek nepakeis jau. Ne, nepykina nei trupučio.
Punkcijos dieną man tiesiog spazmavo, kaip kad sarėmiai kokie būtų toks jausmas... Niekam taip nėra buvę po punkcijos? unsure.gif
Skauda dar ir šiandien, bet jau kentėt galima tik išsitiest dar normaliai neišeina.

gal skambtelk gydytojai siandien? jei cia gimda spazmuoja - tavo vietoj noreciau ja apraminti iki isodinio, nes visgi spazmuojanti gimda nera labai draugiska aplinka embrionams.. g.gif
man po punkcijos irgi sunku buvo zmoniskai issitiest, bet man labiau kiausides sonuose maude.. net sunku kazka ir patart.
Atsakyti
QUOTE(Utopija @ 2010 09 22, 08:36)

man labai spazmavo ir žiauriai skaudėjo šį paskutinį kartą kai pradūrė arteriją, tik nuskausminamieji kai suveikė, po kokio pusvalandžio vos mažiau skaudėjo, bet ta diena sunku buvo, gal čia arterija ir nekalta, nes tą sėkmingąjį kartą niekas nebuvo pradurta bet vos iki mašinos vos daėjau, U suleido vaistukų, bet važiuojant namo, tai visus įmanomus Dievus šaukiau, sakiau jeigu per tokias kančias rezultato nebus, tai...labai bus žiauru, ačiū D, tada buvo, o prieštai dar vieną kartą, vos namo parėjau, kaip įtariu, tada irgi buvo kokia arterija pradurta, nes buvo prikišta tamponų
pasikonsultuoti tikrai reikia, o dabar, labai, labai daug gerk skysčių, ne po daug iškarto, bet taip vis po pusė stiklinės kas pusvalandį
Atsakyti
Jo labai panašiai viską aprašei kaip man ir buvo. Punkcijos dieną, kol važiavom namo ir namuose, galvojau numirsiu, žiauriai skaudėjo visą pilvo apačią. Gal ir man pradūrė tada kokią arteriją g.gif Dabar man nebespazmuoja tik skauda, spazmavo procedūros dieną.
O kiek dienų taip skaudėjo tau?

QUOTE(ailima @ 2010 09 22, 10:05)
man labai spazmavo ir žiauriai skaudėjo šį paskutinį kartą kai pradūrė arteriją, tik nuskausminamieji kai suveikė, po kokio pusvalandžio vos mažiau skaudėjo, bet ta diena sunku buvo, gal čia arterija ir nekalta, nes tą sėkmingąjį kartą niekas nebuvo pradurta bet vos iki mašinos vos daėjau, U suleido vaistukų, bet važiuojant namo, tai visus įmanomus Dievus šaukiau, sakiau jeigu per tokias kančias rezultato nebus, tai...labai bus žiauru, ačiū D, tada buvo, o prieštai dar vieną kartą, vos namo parėjau, kaip įtariu, tada irgi buvo kokia arterija pradurta, nes buvo prikišta tamponų
pasikonsultuoti tikrai reikia, o dabar, labai, labai daug gerk skysčių, ne po daug iškarto, bet taip vis po pusė stiklinės kas pusvalandį

Atsakyti
QUOTE(Utopija @ 2010 09 22, 08:53)
Kokie yra hiperstimuliacijos požymiai  4u.gif

Sveika, Man irgi beprotiskai skaudejo. Suleido vaistukus bet tik truputi padejo. Bet man sake kiausides buvo labai labai dideles, tai todel galejo skaudeti. Atrode kad pilva taip tempia zemyn, kad ims ir iskris kazkas. Jau nekalbu zinoma apie jo issiputima ir visa kita. Bet ta diena kai sodino, jau buvo apsiramine siek tiek. Man padejopilvo putimui mineralinis vanduo, nes per stimuliacija labai sustreikavo visa virskinimo sistema, cia gal ne prie ko. Bet as ji siaip sau geriau (nes buvom baliuj, daugiau nieko gerti negalejau) ir po poros dienu taip nurimo viskas, aisku maude, bet palyginti su skausmu istvertu iki tol, tai buvo juokas.
Paklausyk patarimo kitu mergaiciu ir jei turi galimybe pasiskambink Butinai gydytojai, negali zinoti kas Tau yra. Laikykis. group.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2010 09 08, 10:24)
kiek žinau čia nuo ciklo ilgumo sprendžia, pas ką ilgesnis, tai vėliau truputuką pradedama

Sveikutes,
noreciau prisijungti ta pacia tema. Gal kas nors galite paaiskinti, po kiek laiko po stimuliacijos pradzios (man prades 21cd, mano ciklo trukme - mazdaug 26 d.) imamos kiausialastes ir galimas apvaisinimas? Kiek dar nuo vaistu leidimosi pradzios reikes laukti?

Aciu :-)
Atsakyti
paziurejau savo uzrasus tai stimuliacija pradeta buvo antra mm diena, tada 12 dienu stimuliavo stimuliavo, 12 diena punkcija, isodinimas trecia diena po punkcijos buvo. tai reziume 16 diena nuo pirmos mm dienos buvo isodinimas, taciau mano ciklas apie 30 dienu.
Atsakyti