Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

QUOTE(egk @ 2010 09 21, 15:35)
Aš taip pat kitą savaitę ir taip pat pirmas kartas dar ir Adrija1 panašiai turėtų irgi pirmą kartą thumbup.gif  Žiūriu čia bus mūsų visa "žalia giria" turbūt su manimi priešaky nes žalesnių, manau, nebūna
Ir man, ir vyrui taip pat atliko nemažai tyrimų. Man dar it tepinėlį. Čia gal nuo gyd priklauso?

Nu jo, visai rimta komanija renkasi mirksiukas.gif O tai kodel man tu tyrimu jokiu neskyre... blink.gif As jai minejau, kad pries pora menesiu buvau pas gine, dariausi echoskopija, viskas buvo normose ir gerai, tai sako nera cia tau reikalo jei jokiu problemu neturejai...Bet, kaip ir sakiau, pati vis tiek pasidarysiu bent elementariai, kad dusia ramesne butu smile.gif
Atsakyti
Beta1, egk, TERRINE, galiu jus irasyti i bandanciu saraseli? rugsejui? ax.gif egk, tu LV? TERRINE, kur tu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 09 21, 15:54)
Beta1, egk, TERRINE, galiu jus irasyti i bandanciu saraseli? rugsejui?  ax.gif egk, tu LV? TERRINE, kur tu?  4u.gif

Taip RositaK, gali įrašyti aš Latvijoje pas gyd Treijsą. Tik aš gal skaitysis spaliui? Aš vakar gavau tik tą pirmą keistą dozę gavau į pilvą.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 09 21, 15:54)
Beta1, egk, TERRINE, galiu jus irasyti i bandanciu saraseli? rugsejui?  ax.gif egk, tu LV? TERRINE, kur tu?  4u.gif

Oh yes smile.gif Tik ar ne i spali ? Nes rugsejo gale tik stimuliacija prasides ? Visas dziaugsmas vyks spalio menesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(houpe @ 2010 09 21, 14:15)
Nei vienai nereikejo?..  verysad.gif

per paiešką bandžiau surasti purškiamus į nosį, tai SYNAREL kažkuri, jau prieš pora metų purškėsi, daugiau kolkas neradau
dar kažkur kažkada skaičiau, kad Zalodex iš slopinančių būna ar buvo ir purškiami
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 09 21, 15:59)
Oh yes  smile.gif  Tik ar ne i spali ? Nes rugsejo gale tik stimuliacija prasides ? Visas dziaugsmas vyks spalio menesi smile.gif

skaiciuojasi nuo pirmo stimuliuojanciu durio 4u.gif tai tave rugsejui rasau, o egk-spaliui, nes ji su ilga schema, ir tik po menesiniu prades leistis stimuliuojancius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 09 21, 16:06)
skaiciuojasi nuo pirmo stimuliuojanciu durio  4u.gif tai tave rugsejui rasau, o egk-spaliui, nes ji su ilga schema, ir tik po menesiniu prades leistis stimuliuojancius  4u.gif

aaa....Nu tai aisku tada man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 09 21, 16:01)
Sveikos miargaites smile.gif Labau prasau priimkit mane i savo buri  4u.gif  Buvau pas VK pas U (po LABAI dideliu diskusiju su savim) ir pradedam stimuliuotis kitos savaites gale. Tai sekanciu mm tikiuosi nebesulaukti smile.gif Kol kas tik dziaugiuosi, tiesiog trykstu tuo dziaugsmu. Ar cia visom taip buna ar tik mano nenormali reakcija ?  biggrin.gif  Tai buvo pirmoji gydytoja pas kuria apskritai ejau del sio reikalo, tai nelabai turiu su kuo palyginti. Man paskyre tiktai kraujo tyrima  g.gif  O as cia prisiskaicius belen kokiu reikalu pradejau jos klausineti ar to ar ano nereikia issitirti, tai tik pasiziurejo kaip i durna. Atseit as jokiu problemu neturiu apart kiausintakiu neturejimo, tai nera cia reikalo. Bet as, manau, nuleksiu rytoj pasidarysiu bent elementaru echoskopa koki ar koki tepineli, kad ramiau paciai butu.

Siūlau pasidaryti bent jau tepinėlį, vyrui ne pro šalį būtų spermos pasėlis (žinoma jeigu nesenai jį darėte, tuomet nereikia). Tai, kad kiaušintakių neturi, dar nereiškia, kad tikrai visa kita tvarkoje. Šios gydytojos nuomone, jeigu ir yra kokia bacila, ji netrukdo pastojimui. Nežiūrint į tai, primigtynai reikalaudavau atlikti pagrindinius tyrimus.
Sėkmės Jums
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žieminukė: 21 rugsėjo 2010 - 15:15
QUOTE(žieminukė @ 2010 09 21, 16:15)
Siūlau pasidaryti bent jau tepinėlį, vyrui ne pro šalį būtų spermos pasėlis (žinoma jeigu nesenai jį darėte, tuomet nereikia). Tai, kad kiaušintakių neturi, dar nereiškia, kad tikrai visa kita tvarkoje.  Šios gydytojos nuomone, jeigu ir yra kokia bacila, ji netrukdo pastojimui. Nežiūrint į tai, primigtynai reikalaudavau atlikti pagrindinius tyrimus.
Sėkmės Jums

Nu ir as laikausi tos nuomones, kad bent jau KAZKOKIU tyrimu reikia. Tai ryt ir pasidarysiu juos.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 09 21, 16:25)
Nu ir as laikausi tos nuomones, kad bent jau KAZKOKIU tyrimu reikia. Tai ryt ir pasidarysiu juos.

ureaplazmas, microplazmas, chlamidijas - sitas zarazas butinai issitirk pries IVF, nes jei ju turi, gali trukdyti embrioniuko isitvirtinimui arba veliau ankstyva persileidima issaukt.
dar gerai butu hormonus paziuret, bet jei tavoji gine tyre ir sake, kad viskas ok, tai tada nereik.
ir dar, kai dabar jau zinau, butinai pries IVF pasidaryciau tyrimus del toksoplazmozes, raudonukes ir citomegaliju. is esmes situos tyrimus skiria jau patvirtinus nestuma, nes pavojingiausios jos buna uzsikretus butent nestumo metu, jei uzsikretei pries nestuma, atseit, nepavojinga, bet visgi...
ir dar butinai pries IVF tau turi istirti ziv, sifili ir hepatita.
tikiuosi, nepripainiojau as cia taves mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariwom @ 2010 09 21, 16:46)
ureaplazmas, microplazmas, chlamidijas - sitas zarazas butinai issitirk pries IVF, nes jei ju turi, gali trukdyti embrioniuko isitvirtinimui arba veliau ankstyva persileidima issaukt.
dar gerai butu hormonus paziuret, bet jei tavoji gine tyre ir sake, kad viskas ok, tai tada nereik.
ir dar, kai dabar jau zinau, butinai pries IVF pasidaryciau tyrimus del toksoplazmozes, raudonukes ir citomegaliju. is esmes situos tyrimus skiria jau patvirtinus nestuma, nes pavojingiausios jos buna uzsikretus butent nestumo metu, jei uzsikretei pries nestuma, atseit, nepavojinga, bet visgi...
ir dar butinai pries IVF tau turi istirti ziv, sifili ir hepatita.
tikiuosi, nepripainiojau as cia taves  mirksiukas.gif

Bet kaip keista....
Aš pas U buvau po paskutinio IUI kai nebuvo nei mėnesinių, nei nėštumo, nes mano gyd atostogavo. Tai ji man surašė būtent visus šituos tavo išvardintus tyrimus, nuvažiavus į Rygą liepė pasidaryti irgi šituos. Gal Beta tu tikrai labai sveika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 09 21, 16:52)
Gal Beta tu tikrai labai sveika thumbup.gif

gal ir sveika, bet is akiu to gi nenustatysi tongue.gif
o jei rimtai, vien tai, kad Beta neturi kiausintakiu tikrai ne priezastis netureti ir kitu bedu. taip kad, Beta, drasiai reikalauk visu reikalingu tyrimu mirksiukas.gif
Atsakyti