Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

QUOTE(*muduabudu* @ 2010 09 07, 14:17)
Nes nenoreciau daugiau LT to daryti.

o koks skirtumas - saldyti LT ar uzsienyje??? g.gif
Papildyta:

QUOTE(*muduabudu* @ 2010 09 07, 14:59)
o tai kiek kainuotu tada kazin su saldytais daug pigiau taip iseina.

nu asmeniskai man beveik dvigubai pigiau su saldytais isejo, nekalbant jau apie tai, kad vaistu dozes ir poveikis sveikatai visai kitokios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Liudna Kate @ 2010 09 07, 04:44)
Aciu, mergaites  4u.gif . Be jusu butu (ir buvo  blush2.gif ) labai sunku. Be vyro neturiu daugiau su kuo pakalbeti apie tas problemas, o ir jis ne visada mane supranta rolleyes.gif. Aciu kad esate  wub.gif  console.gif

Tai jau tikrai! Man lygiai tokia pati situacija, drauges visos apsivaikavusios, jau net nelabai smagu ir bedavotis, o su jumis pasidalini skausma ir jis juk dvigubai mazesnis tampa, kai dar ir tinkamu paguodos zodziu isgirsti, jauti, kad tave supranta ir palaiko! group.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariwom @ 2010 09 07, 16:00)
o koks skirtumas - saldyti LT ar uzsienyje???  g.gif

aga, ir man sitas klausimas atsistojo? dabar VK taip pat saldo tuo greituoju (maziau pazeidzianciu) budu.. paruosimas isodinimui visai paprastas - man pvz. visai naturaliam cikle sodino, nei vaistu jokiu, nei ka.. tai nemanau, kad butu didelis skirtumas ,ar tokia procedura LV, ar LT, ar kur kitur padaro. nebent vienintelis minusas, kad i LT grizti ju pasiimti reikia. bet va ir as ne LT gyvenu siuo metu - atvaziavau atostogu, isodino ledinukus ir isvaziavau..
su saldytais siuo metu vis daugiau sekmes istoriju 4u.gif be to, pagalvokit, kurgi tuos likusius po IVFo embrionus detu, jei nesaldytu.. ramiai miegot negaleciau, turbut.
taip kad as pasisakyciau uz saldyma. tuo labiau, kad rezultatas va rausiasi pilvelyje smile.gif gal net ir ne vienas smile.gif

bet, muduabudu, ka benusprestum, tai bus pats teisingiausias sprendimas 4u.gif
Atsakyti
Oi visai galvele susisuko.
Zirza skaiciau kad Tau su saldytais pavyko, super istikruju thumbup.gif As LT gyvenu, bet sakiau nenoreciau saldyti, nes nenoreciau daugiau isviso LT IVF darytis. Bet tai prisiskaiciau cia visko, tai net susimasciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *muduabudu*: 07 rugsėjo 2010 - 17:16
QUOTE(*muduabudu* @ 2010 09 07, 18:14)
bet sakiau nenoreciau saldyti, nes nenoreciau daugiau isviso LT IVF darytis. Bet tai prisiskaiciau cia visko, tai net susimasciau.

jei nenori saldyti, tuomet auginkit iki blastocistu (iki 5-6dienu, ne iki 2-3d.)-didelsne tikimybe jog embrionai augs besivystantys ir juos ikels 4u.gif taciau auginimas priklauso nuo apsivaisinusiu embrionu kiekio-jei mazia, tai labai didele rizika, nes gali niekas neisaugti. arba galit daryti dviguba isodinima-3diena kelti tarkim du emnbrionus, o kitus auginti iki blastocistu ir isaugusia/-ias deti 5-6 diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2010 09 07, 15:49)
dabar VK taip pat saldo tuo greituoju (maziau pazeidzianciu) budu..

o nuo kada jie tuo greituoju būdu pradėjo šaldyti?neteko girdėti apie naujas terpes thumbup.gif
nes mano vienas iš didesnių pliusų LV buvo, kad pas juos didelis procentas su šaldytais, o pas mane per buvusius IVF buvo ką šaldyti, turėjau likusių 11 snaigučių, visas jas per tris ciklus įsodino VK, bet dėja.... verysad.gif tiesa kibimas buvo, bet jei būčiau hcg nedarius 9d. tai būčiau ir nežinojusi, dar pasibarė U kad peranksti dariau, nes sakė tokių kibimų tai labai dažnai būna, bet ypač su šaldytais jie nesibaigia nėštumu verysad.gif
Atsakyti
RositaK,tu rasyk mane i rugseji,o ne i rugpjuti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana78de @ 2010 09 07, 18:57)
RositaK,tu rasyk mane i rugseji,o ne i rugpjuti  cool.gif

oi blush2.gif taisaus 4u.gif
zirza, labai jau idomu, kiek rudens gerybiu pas tave ten noksta wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 09 05, 20:25)
Sveika, Nepamirsti manes, ane  mirksiukas.gif As 23 diena pas Treijsa varau  ax.gif Del darbo tai nezinau kaip cia bus, ziuresiu ka isvis dar jis pasakys. O ka tu planuoji? Kada vizitas?

Sveika, kaip pamirši tą nelemtą kovo mėn., kai abi verkėm... doh.gif
Va, Renatux mūsų jau laimingas sau vaikšto nestuke.gif 4u.gif Iš to starto mes likom, RositaK...
Nieko, pavyks ir mums, turi gi ax.gif
Man reikia pas Treijs 2 c.d., tai kažkur rugsėjo 29 d, ir tada pradedam pagal trumpą schemą. Dar rugsėjį turim tyrimus pasidaryti (standartiniai).
Geriam vit E, folį, MB - dar Tribestan, aš dar geležį ir magnį.
Rugsėjį bandau save nuteikti palankiai, pakylėtai, o spalį tikiuosi stebuklo. Man Treijs - stebukladarys smile.gif , nes turiu su kuom palyginti.... schmoll.gif

Nežinau kaip bus su biuleteniu... galvoju, gal nemokamas atostogas prašyti (bet neišeis turbūt...), gal eit žmogiškai kalbėt su šeimos gyd. .... pasisakyt, išduot savo planus... papasakot apie narkozę ir pan. Nu, gi ne į SPA važiuosim. Turbūt jei krūtinę silikonu didintumės, tai biuletenį be vargo išrašytų doh.gif Jiems dzin, kad mokesčius mokam.... žiauru....
Bet aš tai sieksiu savo ax.gif per sieną eisiu, aukosiu daug.... rolleyes.gif kas belieka unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(*muduabudu* @ 2010 09 07, 09:37)
Gerai Rosita. bet jau trauksi netrauksi kitaip nebus, niekur nebepabegsiu.  smile.gif
O mergaites pas mane pilvas issiputes. Gyd sake negali buti, bet po apziuros sako aha gali, jau lyg noretu ju per daug priaugti, sako rezerva turi  unsure.gif  nes ir skyscio truputi atsirado. Bet tai issiurbs man ta skysti per punkcija? Kazkaip nepaklausiau gyd.  doh.gif
Ir ar galima rinktis saldyti ar ne  g.gif  Nes mes visai nenorim saldyti (aisku jeigu dar bus ten ir ka saldyti ir sodinti). Bet jau isanksto apgalvojam viska.

pas mane buvo lygiai taip pat.. skystis yra hiperstimuliacijos pagrindinis pozymis. ir per punkcija jo nenusiurbs. priklausomai nuo jo kiekio, arba darys isodinima, arba siulys saldyma (nes jei isodintu, gali nepriimti organizmas, nes susidaro uzdegimas, nors kai kuriais atvejais sodina, ir viskas ciki).
galima ir nesaldyti - bet jei bus daug folikulu, o isodins daugiausiai 3 (pagal LT ir LV istatymus), tai negi kitu nesaldysit kitam leliukui? g.gif
Papildyta:
QUOTE(sniege555 @ 2010 09 07, 18:35)
Nieko, pavyks ir mums, turi gi  ax.gif
Man Treijs - stebukladarys smile.gif , nes turiu su kuom palyginti....  schmoll.gif
Bet aš tai sieksiu savo  ax.gif per sieną eisiu, aukosiu daug....  rolleyes.gif kas belieka unsure.gif

zinoma, kad pavyks!! thumbup.gif nes vien treijso ramumas ir besalygiskas atsidavimas pacientams jau daug ka sako... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 09 07, 21:09)

zinoma, kad pavyks!!  thumbup.gif nes vien treijso ramumas ir besalygiskas atsidavimas pacientams jau daug ka sako...  thumbup.gif

Ech... smile.gif MonaJ, kaip gera mirksiukas.gif Kad Jis dar padėtų (t.y. Tas, į kurį Treijs pirštu rodo ir akis aukštyn pakelia mirksiukas.gif )

aš po pirmos Treijs konsultacijos išėjau į lauką ir tam pušyne apsiverkiau.... išliejau raudą, bet taip tada ramu ramu pasidarė.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2010 09 07, 18:53)
o nuo kada jie tuo greituoju būdu pradėjo šaldyti?neteko girdėti apie naujas terpes thumbup.gif

jau kuri laika, manau, kad kokie metai bus jau. anksciau tik BAKas gyresi, kad embrionsu saldo greituoju budu (berods vitrifikacija vadinasi), VK letaji buda naudojo. dabar tikrai saldo tuo greituoju ir VK smile.gif ju www taip pat apie tai raso.

Rositele - man ir paciai kaip smalsu smile.gif siandiena tesuzinojau, kad HCG kol kas gerai auga, i echo planuoju kita savaite. prasinesiu ir cia, aciu labai uz rupesteli 4u.gif

gitana78de - tu kartais ne austrijoj? pamenu, jog kazkurioj is vokiskai kabanciu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirza: 07 rugsėjo 2010 - 19:31