Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja pajūrio statybininkės

indruciuk - grazi spinta, svarbu nepabostu piesinys, zinai tapeta ant sienos pakeisi, bet vat su spinta........
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 09 07, 13:03)
Man kiek teko dometis tokiomis spintomis, tai tikrai subrangina sitas grozis, o padaro is ko nori, gali ir tapeta ir medziaga jusu pasirinkta ikomponuoti. Mes norejom tapeta miegamajam ikomponuoti, bet brangiau kazkur apie 500 lt gavosi bet ira tai dar ne per visa spinta, kokios kainos siai dienai nezinau, gal kartais atpigo wink.gif

QUOTE(edituke @ 2010 09 07, 15:27)
indruciuk - grazi spinta, svarbu nepabostu piesinys, zinai tapeta ant sienos pakeisi, bet vat su spinta........

tai kad viskas pabos per laika -ir baldai ir spalvos ir plyteles vonioj.... doh.gif

o ta spinta is vis neaisku su kuo padaryta- vat dar vienas pvz virtuvinio is to puslapiuko:
user posted image

nu dar taip nebuvau macius... ir nelabi isivaizduoju kaip cia padaryta g.gif
Atsakyti
o vat del stalo tai noreciau jusu minciu blush-anim-cl.gif2:gal pades apsispresti... esu toki nusisziurejusi, bet neapsisprendziu,jis daugiau prie klasikinio stiliaus virtuves tiktu, ar ir prie "nauja, tvarkinga" gerai g.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 09 07, 15:51)
tai kad viskas pabos per laika -ir baldai ir spalvos ir plyteles vonioj.... doh.gif

o ta spinta is vis neaisku su kuo padaryta- vat dar vienas pvz virtuvinio is to puslapiuko:
user posted image

nu dar taip nebuvau  macius... ir nelabi isivaizduoju kaip cia padaryta g.gif

As sakyciau, kad jau cia yra dekupazo technika, nors gal klystu g.gif
Atsakyti
O man labai parūpo, kaip atsidarinėja to virtuvinio spintelės ir stalčiai g.gif Gal kas paaiškins.
Atsakyti
QUOTE(Ziviliuke_ @ 2010 09 07, 17:46)
O man labai parūpo, kaip atsidarinėja to virtuvinio spintelės ir stalčiai  g.gif Gal kas paaiškins.

Spūstelėjimu - viduje montuojasi specialus mechanizmas. 4u.gif
Atsakyti
Dėkui Baltike, senai matyta, girdėta smile.gif
Atsakyti
O man labai parūpo, kaip atsidarinėja to virtuvinio spintelės ir stalčiai  g.gif Gal kas paaiškins.

Ir vel ikisiu savo trigrasi blush2.gif Manyciau tos spinteles su magnetais, paspaudi ir atsidaro, nors man asmeniskai toks dalykas nelabai schmoll.gif . Tokias spinteles gali valyti kiekviena diena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziviliuke_ @ 2010 09 07, 17:54)
Dėkui Baltike, senai matyta, girdėta  smile.gif

Truputį statybas į keliones buvome išmainę, tai pusę vasaros namie kaip svečias tebuvau. Bet jau grįžtu, grįžtu... biggrin.gif
Atsakyti

Paspaudi - atsidaro, tinka tik tom vietom, kur retai darinėji, nes ant greičio su kokiais miltuotais pirštais nepadarinėsi lotuliukas.gif

Indruciuk, mano nuomone, geriau neprisimarginti - geriau margios, ryškios (jei nori) užuolaidos, kilimai, pagalvės, paveikslai... o visa kitą geriau neutralių, ramių, neteplių spalvų. Po kelių metų visas tas smuklmenas pakeičiu ir gaunasi naujas interjeras 4u.gif
Tapetus persiklijuoti vienas juokas aišku, dienelė viena ir jau viskas, o vat su spintos tapetais, ką aš žinau .... g.gif gal geriau ta lipnia plėvele - lipdukais kokį piešinį klijuoti, kurį vėliau galima nuplėšti - o atrodo tikrai neprasčiau g.gif
Atsakyti

na virsutines tai gali buti paprasciausiai prailgintos kokiais pora cm- tai darai uz apcios, o ne uz rankeneles...(nezinau, ar aiskiai as cia- bet pas save tokias turiu numacius- bandziau,patiko thumbup.gif ) bet jei jos skeltos i dvi spinteles- tai nezinau- pas renna nuotraukoj maciau virsutines skeltos ir be rankeneliu- tai ji pakonsultuoti gali kas ten per mechanizmas dedasi ir ar patogu ax.gif blush2.gif

o apatiniams stalciams tai yra tie blumai:
http://www.blum.com/...30/60/index.php

na spinta imeciau kaip pvz,kaip viena is galimu variatu, nes tikrai reiks kazka ten daryti,ar tapeta, ar ta grozi, nes veidrodzio nebus, o paprasta baldine plokste tai schmoll.gif mane labiau domintu pamastymai del stalo ax.gif

o pas mus ta kelia per gindulius jau duobes pradejo taisyti thumbup.gif vakar jau puse buvo sutvarkyta, per sia savaite tikriausiai iki pat jokubavo kelio pabaigs thumbup.gif laimes pilnos kelnes lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 08 rugsėjo 2010 - 07:45
QUOTE(indruciukas @ 2010 09 07, 16:51)
user posted image
nu dar taip nebuvau  macius... ir nelabi isivaizduoju kaip cia padaryta g.gif

Grazu biggrin.gif

QUOTE(indruciukas @ 2010 09 07, 17:21)
o vat del stalo tai noreciau jusu minciu blush-anim-cl.gif2:gal pades apsispresti... esu toki nusisziurejusi, bet neapsisprendziu,jis daugiau prie klasikinio stiliaus virtuves tiktu, ar ir prie "nauja, tvarkinga" gerai  g.gif
user posted image

Jau ir isivaizduoju, kaip mano kojos butu vien melynes nuo tokiu issikisusio stalo koju. Man biski tas stalas su tokiom kojom atrodo per griozdiskas. Manau jam reiketu dideles valgomojo erdves g.gif Kas del stiliaus...jis man labiau tiktu prie klasikinio stiliaus. Bet kiek pamenu, kad tu ieskaisi ir tapetu su ornamentais, ir liustru su "daug stikliuku" lotuliukas.gif Tai manau ir stalas prie to isipaisytu g.gif
Atsakyti