indruciuk - grazi spinta, svarbu nepabostu piesinys, zinai tapeta ant sienos pakeisi, bet vat su spinta........
QUOTE(Taikute @ 2010 09 07, 13:03)
Man kiek teko dometis tokiomis spintomis, tai tikrai subrangina sitas grozis, o padaro is ko nori, gali ir tapeta ir medziaga jusu pasirinkta ikomponuoti. Mes norejom tapeta miegamajam ikomponuoti, bet brangiau kazkur apie 500 lt gavosi bet ira tai dar ne per visa spinta, kokios kainos siai dienai nezinau, gal kartais atpigo 

QUOTE(edituke @ 2010 09 07, 15:27)
indruciuk - grazi spinta, svarbu nepabostu piesinys, zinai tapeta ant sienos pakeisi, bet vat su spinta........
tai kad viskas pabos per laika -ir baldai ir spalvos ir plyteles vonioj....

o ta spinta is vis neaisku su kuo padaryta- vat dar vienas pvz virtuvinio is to puslapiuko:

nu dar taip nebuvau macius... ir nelabi isivaizduoju kaip cia padaryta

QUOTE(indruciukas @ 2010 09 07, 15:51)
tai kad viskas pabos per laika -ir baldai ir spalvos ir plyteles vonioj....
o ta spinta is vis neaisku su kuo padaryta- vat dar vienas pvz virtuvinio is to puslapiuko:

As sakyciau, kad jau cia yra dekupazo technika, nors gal klystu

O man labai parūpo, kaip atsidarinėja to virtuvinio spintelės ir stalčiai
Gal kas paaiškins.

QUOTE(Ziviliuke_ @ 2010 09 07, 17:46)
Gal kas paaiškins.

Spūstelėjimu - viduje montuojasi specialus mechanizmas.

Dėkui Baltike, senai matyta, girdėta

Gal kas paaiškins.

Ir vel ikisiu savo trigrasi

QUOTE(Ziviliuke_ @ 2010 09 07, 17:54)
Truputį statybas į keliones buvome išmainę, tai pusę vasaros namie kaip svečias tebuvau. Bet jau grįžtu, grįžtu...

Gal kas paaiškins.

Paspaudi - atsidaro, tinka tik tom vietom, kur retai darinėji, nes ant greičio su kokiais miltuotais pirštais nepadarinėsi

Indruciuk, mano nuomone, geriau neprisimarginti - geriau margios, ryškios (jei nori) užuolaidos, kilimai, pagalvės, paveikslai... o visa kitą geriau neutralių, ramių, neteplių spalvų. Po kelių metų visas tas smuklmenas pakeičiu ir gaunasi naujas interjeras

Tapetus persiklijuoti vienas juokas aišku, dienelė viena ir jau viskas, o vat su spintos tapetais, ką aš žinau ....

Gal kas paaiškins.

na virsutines tai gali buti paprasciausiai prailgintos kokiais pora cm- tai darai uz apcios, o ne uz rankeneles...(nezinau, ar aiskiai as cia- bet pas save tokias turiu numacius- bandziau,patiko

o apatiniams stalciams tai yra tie blumai:
http://www.blum.com/...30/60/index.php
na spinta imeciau kaip pvz,kaip viena is galimu variatu, nes tikrai reiks kazka ten daryti,ar tapeta, ar ta grozi, nes veidrodzio nebus, o paprasta baldine plokste tai

o pas mus ta kelia per gindulius jau duobes pradejo taisyti

QUOTE(indruciukas @ 2010 09 07, 16:51)

Grazu

QUOTE(indruciukas @ 2010 09 07, 17:21)
o vat del stalo tai noreciau jusu minciu
2:gal pades apsispresti... esu toki nusisziurejusi, bet neapsisprendziu,jis daugiau prie klasikinio stiliaus virtuves tiktu, ar ir prie "nauja, tvarkinga" gerai

Jau ir isivaizduoju, kaip mano kojos butu vien melynes nuo tokiu issikisusio stalo koju. Man biski tas stalas su tokiom kojom atrodo per griozdiskas. Manau jam reiketu dideles valgomojo erdves