Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja pajūrio statybininkės

QUOTE(Renna @ 2010 09 08, 08:22)
Indruciuk, mano nuomone, geriau neprisimarginti  - geriau margios, ryškios (jei nori) užuolaidos, kilimai, pagalvės, paveikslai... o visa kitą geriau neutralių, ramių, neteplių spalvų. Po kelių metų visas tas smuklmenas pakeičiu ir gaunasi naujas interjeras  4u.gif
Tapetus persiklijuoti vienas juokas aišku, dienelė viena ir jau viskas, o vat su spintos tapetais, ką aš žinau ....  g.gif gal geriau ta lipnia plėvele - lipdukais kokį piešinį klijuoti, kurį vėliau galima nuplėšti - o atrodo tikrai neprasčiau  g.gif

nu va parasei tu ka as galvojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 09 08, 08:44)
-Grazu biggrin.gif
--Jau  ir isivaizduoju, kaip mano kojos butu vien melynes nuo tokiu issikisusio stalo koju. Man biski tas stalas su tokiom kojom atrodo per griozdiskas. Manau jam reiketu dideles valgomojo erdves g.gif Kas del stiliaus...jis man labiau tiktu prie klasikinio stiliaus. Bet kiek pamenu, kad tu ieskaisi ir tapetu su ornamentais, ir liustru su "daug stikliuku" lotuliukas.gif Tai manau ir stalas prie to isipaisytu g.gif

- as net nezinau ar grazu, bet toks nematytas variantas,galvoju ikelsiu,gal kam pravers 4u.gif

-- nu jo,myliu as azurus ir kristoliukus- pagal musu seimos medi, tai mano pro prosenelis buvo maskolius- tikriausiai man dar kliuvo jo genu lotuliukas.gif
as ta stala gyvai ziurejau- man patiko,o ir kokybe normali,spalva rinkis kokia tik nori tik pas save daryciau trumpesni- sesiavieti su galimybe pasididinti...
Papildyta:
o del pasikeitmo po keliu metu- tai zinodama musu seimos buda, tikrai zinau,kad bus keiciama tik tai,ka reiks remontuoti- o prie viso kito "priprantama" hihihi.gif

renna,pas mus jau padare karkasa tai pervarai thumbup.gif , tai vakar ciupinejau ir mintyse vis dekojau tau,kad isileidai apziureti saviskes ir as nesutikau tu kanteliu is gipso pasidaryti doh.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 09 08, 08:43)
o pas mus ta kelia per gindulius jau duobes pradejo taisyti  thumbup.gif vakar jau puse buvo sutvarkyta, per sia savaite tikriausiai iki pat jokubavo kelio pabaigs  thumbup.gif laimes pilnos kelnes  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

A tai tu turejai omenyje ne ta kelia, kuri as galvojau g.gif Rekonstrukcijos projekta daro tam keliui nuo Slengiu pro Martinus iki Jokubavo kelio (2234 numeris). Jis dabar nera asfaltuotas, bet ateityje turetu buti pilnai rekonstruotas, isasfaltuotas su pesciuju takais ir t.t.
O Ginduliu kelia tik duobes savivaldybe lopo, seniunas taip sake, kad skyre siek tiek litu...
Atsakyti
Indruciuk, ale tu baik už tokias smulkmenas dėkoti, net nebepatogiai jaučiuos biggrin.gif

QUOTE(ilonux @ 2010 09 08, 11:05)
A tai tu turejai omenyje ne ta kelia, kuri as galvojau  g.gif  Rekonstrukcijos projekta daro tam keliui nuo Slengiu pro Martinus iki Jokubavo kelio (2234 numeris). Jis dabar nera asfaltuotas, bet ateityje turetu buti pilnai rekonstruotas, isasfaltuotas su pesciuju takais ir t.t.
O Ginduliu kelia tik duobes savivaldybe lopo, seniunas taip sake, kad skyre siek tiek litu...

Aš tai kaip mažas vaikas apsidžiaugiau, kai pamačiau, kad dalis kelio jau nuo radailių jau asfaltuota thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2010 09 08, 11:21)
Indruciuk, ale tu baik už tokias smulkmenas dėkoti, net nebepatogiai jaučiuos  biggrin.gif
Aš tai kaip mažas vaikas apsidžiaugiau, kai pamačiau, kad dalis kelio jau nuo radailių jau asfaltuota  thumbup.gif

ar cia tas link mano triobos? jau asfaltuoja? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 09 08, 11:34)
ar cia tas link mano triobos? jau asfaltuoja? bigsmile.gif

aha, vakar viena juosta kelio nuo mazuriskiu sankryzeles iki gerojo kelio isasfaltavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2010 09 08, 11:39)
aha, vakar viena juosta kelio nuo mazuriskiu sankryzeles iki gerojo kelio isasfaltavo  biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2010 09 08, 11:05)

nu tai ten ji ir palopyti ir uztenka thumbup.gif dabar mieste bunant neteks sukti galvos,pro kur geriau vaziuti, ar pro jaku zieda, ar liepu gatve thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 09 08, 10:00)

renna,pas mus jau padare karkasa tai pervarai  thumbup.gif , tai vakar ciupinejau ir mintyse vis dekojau tau,kad isileidai apziureti saviskes ir as nesutikau tu kanteliu is gipso pasidaryti  doh.gif  ax.gif  4u.gif

Apie kokius kantelius cia kalbate blush2.gif pas mus ir numatyta gipsine pertvara miegamajame - labai jau smalsu suzinot o dar geriau kokia foto pamatyti blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Indriuciuk, del stalo: man tos stalo kojos tikrai labai jau atsikise, zurnale dar paziurejau ir kojos briauna tokia labai jau kampuota ir dar be to kazi ar patogu butu salia sedinciam (ir staltiese turbut nekaip ziuretusi, cia aisku kada ja uztiestum rolleyes.gif ). Tas stalas man labiau prie "stipresnes" klasikos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2010 09 08, 11:21)
Indruciuk, ale tu baik už tokias smulkmenas dėkoti, net nebepatogiai jaučiuos  biggrin.gif

nu nepatogu kailinius i kelnes susikamsyti mirksiukas.gif biggrin.gif bet dar klausimeli turiu- kokiame aukstyje daret jungtukus apsvietimui toje pertvaroje? ir ar patogu? as tiek visur vedziojau rozetes, o ten nepasidariau doh.gif siaip dabar nereikia,bet gal prireiks kada g.gif
Papildyta:
QUOTE(Simonne @ 2010 09 08, 12:04)
-Apie kokius kantelius cia kalbate  blush2.gif  pas mus ir numatyta gipsine pertvara miegamajame - labai jau smalsu suzinot o dar geriau kokia foto pamatyti  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

-Indriuciuk, del stalo: man tos stalo kojos tikrai labai jau atsikise, zurnale dar paziurejau ir kojos briauna tokia labai jau kampuota ir dar be to kazi ar patogu butu salia sedinciam (ir staltiese turbut nekaip ziuretusi, cia aisku kada ja uztiestum  rolleyes.gif ). Tas stalas man labiau prie "stipresnes" klasikos  ax.gif

-cia jei pervara kur lubos slaitines 4u.gif

- aciu 4u.gif

Atsakyti
Norejau paklausti, gal pas ka virtuves gartraukio triuba "iseina" tiesiai i lauka, o ne per kamina. Sorry, jei nesamoningai uzklausiau, bet kitaip nemoku i nezinau kaip suformuluot klausima. Pas mus yra tioks dalykas: gartraukio "triuba" isvesta tiesiai i lauka, ir ziema kai yra salta labai eina saltis ties gartraukiu(jis pas mus imontuotas i spintele). Is lauko puses yra idetos groteles. Galvojam, kad reiketu , tokiu groteliu, kurios, kai nera ijungtas gartraukis uzsidarytu, o kai naudojamas atsidarytu. Gal kas turit kokiu protingesniu minciu ir ideju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 09 08, 13:07)
-cia jei pervara kur lubos slaitines  4u.gif

Jei gerai supratau, jei lubos tiesios tai tie kanteliai neaktualus tada ax.gif
Atsakyti