Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos trumpyn, saulė žemyn...

aš irgi pritariu dėl mokyklų, aš irgi savo vaiko neleisčiau nei į Lozoraičio nei į Vileišio. mano irgi pirmokas tai einam į šilainius. nors man atstumas tai tas pats ar į vileišio ar į šilainius
Atsakyti
Labas naujai prisijungusioms 4u.gif
dirbtinaa maciau lapkritukuose esi mirksiukas.gif as ir maziuka tokio laiko turiu 4u.gif irgi neperseniausiai atsikraustem i vilijampole thumbup.gif tik as sajungos a. gyvenu smile.gif
mes einam i vita longa klinika pas Rimkuviene 4u.gif nu tokia nebloga daktare,rimciau neteko kreiptis tai nezinau ar labai gera biggrin.gif bet seip maloni ir atsiliepimu geru daug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2010 12 22, 06:26)
aš irgi pritariu dėl mokyklų, aš irgi savo vaiko neleisčiau nei į Lozoraičio nei į Vileišio. mano irgi pirmokas tai einam į šilainius. nors man atstumas tai tas pats ar  į vileišio ar į šilainius

kai yra kam vezioti tai zinoma gali leisti i silainius,kai as nevairuojanti man gerai ir vileisio ,as ja baigiau ir man ji miela ,jolita baige ja ,kolkas ir dziugas i ja eina ,tik gaila kad ne visalaika i ja eis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2010 12 22, 09:23)
Labas naujai prisijungusioms 4u.gif
dirbtinaa maciau lapkritukuose esi mirksiukas.gif  as ir maziuka tokio laiko turiu 4u.gif  irgi neperseniausiai atsikraustem i vilijampole thumbup.gif  tik as sajungos a. gyvenu smile.gif 
mes einam i vita longa klinika pas Rimkuviene  4u.gif  nu tokia nebloga daktare,rimciau neteko kreiptis tai nezinau ar labai gera biggrin.gif  bet seip maloni ir atsiliepimu geru daug 4u.gif

aga esu smile.gif sajungos aikste ne per toliausiai nuo manes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dirbtinaa @ 2010 12 22, 10:41)
aga esu smile.gif  sajungos aikste ne per toliausiai nuo manes smile.gif

4u.gif mes tai tik is lauko thumbup.gif prisiciuozinejo mano bernuzelis nuo kalniuko biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2010 12 22, 11:46)
4u.gif  mes tai tik is lauko thumbup.gif  prisiciuozinejo mano bernuzelis nuo kalniuko biggrin.gif  wub.gif

ko taip anksti i laukuti einat? beje kaip siandien oras? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dirbtinaa @ 2010 12 22, 11:49)
ko taip anksti i laukuti einat? beje kaip siandien oras? ax.gif

nu todel kad greiciau laikas praeina,dar reik pietus pagamint nes 13h vaikas eina pietu miego biggrin.gif salta... doh.gif -17
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2010 12 22, 11:55)
nu todel kad greiciau laikas praeina,dar reik pietus pagamint nes 13h vaikas eina pietu miego biggrin.gif  salta... doh.gif  -17

-17?! tokiu atveju mes laukuti siandien nebusim doh.gif gal tau irgi rytais laikas letai eina? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dirbtinaa @ 2010 12 22, 12:20)
-17?! tokiu atveju mes laukuti siandien nebusim doh.gif gal tau irgi rytais laikas letai eina? rolleyes.gif

ai man visada letai eina,as turiu kazka veikt visada biggrin.gif dazniausiai einu i lauka biggrin.gif seip as iki -20 tai einu vaikas prirengstas jam nesalta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2010 12 22, 12:41)
ai man visada letai eina,as turiu kazka veikt visada biggrin.gif  dazniausiai einu i lauka biggrin.gif  seip as iki -20 tai einu vaikas prirengstas jam nesalta schmoll.gif

man vakarai tai greit prabega, bet kol vakaras ateina doh.gif daug kas sako kad tik iki -10 galima vest, bet as tai isvis neziuriu i termometra rolleyes.gif jei nepusto, nera zvarbaus vejo, na ir aisku nera stingdancio salcio tai ir vedu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dirbtinaa @ 2010 12 22, 12:53)
man vakarai tai greit prabega, bet kol vakaras ateina doh.gif  daug kas sako kad tik iki -10 galima vest, bet as tai isvis neziuriu i termometra rolleyes.gif  jei nepusto, nera zvarbaus vejo, na ir aisku nera stingdancio salcio tai ir vedu ax.gif

drinks_cheers.gif tai aisku vaikui laukas geris thumbup.gif nu man iki vakaro irgi sunkokai doh.gif ypac kai vyras dirba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2010 12 22, 12:59)
drinks_cheers.gif  tai aisku vaikui laukas geris thumbup.gif  nu man iki vakaro irgi sunkokai doh.gif  ypac kai vyras dirba doh.gif

tai visas dienas viena su vaikais leidi? blink.gif isproteciau doh.gif jau ir taip man atrodo kad per mazai bendrauju su zmonem doh.gif
Atsakyti