Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos trumpyn, saulė žemyn...

QUOTE(dirbtinaa @ 2010 12 22, 13:22)
tai visas dienas viena su vaikais leidi?  blink.gif  isproteciau doh.gif  jau ir taip man atrodo kad per mazai bendrauju su zmonem doh.gif

oi ne biggrin.gif zinok as ir isproteciau lotuliukas.gif vaikis seip i darza eina bet sendien neleidau,nes vyras vare i darba ir pagailo vaiko nes 7 ryte turejo jau isvaziuot doh.gif ai sakau tegu buna namie 4u.gif
darem su mazium svilpikus bigsmile.gif
Atsakyti
labukas

QUOTE(dirbtinaa @ 2010 12 22, 01:56)
Sveika 4u.gif  na del mokyklu ax.gif  pati mokiausi p.vileisio vidurinei, ji visai netoliese irgi. As savo vaiko neleisciau nei i lozoraicio nei i vileisio...

aciu uz suteikta info 4u.gif

QUOTE(Dinelė2 @ 2010 12 22, 09:23)

mes einam i vita longa klinika pas Rimkuviene  4u.gif  nu tokia nebloga daktare,rimciau neteko kreiptis tai nezinau ar labai gera biggrin.gif  bet seip maloni ir atsiliepimu geru daug 4u.gif

labukas.ko staiga pabegai i kauno mamyciu,ne neuzsuki,papasakoti kaip sekasi? mirksiukas.gif

as neisieinu i lauka verysad.gif labai nugara skauda verysad.gif
reiktu su dukrele isiet i ta sajungos aikste netoli ji mums bet kojas ateme unsure.gif
but smagu susitikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina_x @ 2010 12 22, 22:23)
labukas
aciu uz suteikta info  4u.gif
labukas.ko staiga pabegai i kauno mamyciu,ne neuzsuki,papasakoti kaip sekasi?  mirksiukas.gif

as neisieinu i lauka  verysad.gif labai nugara skauda  verysad.gif
reiktu su dukrele isiet i ta sajungos aikste netoli ji mums bet kojas ateme  unsure.gif
but smagu susitikti  4u.gif

nezinau kodel pabegau,nebespeju per dau temu eit biggrin.gif doh.gif doh.gif blush2.gif reiks gryst biggrin.gif nu va butu galima susitikt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dirbtinaa @ 2010 12 22, 13:22)
tai visas dienas viena su vaikais leidi?  blink.gif  isproteciau doh.gif  jau ir taip man atrodo kad per mazai bendrauju su zmonem doh.gif

beveik tris metus su vaiku išbuvau, ir esu savam prote. Užteko bendravimo su vyru, tėvais ir su pora artimų draugių (telefonu) cool.gif
Atsakyti
labutis

Su sventemis noriu pasveikinti.Ramiu, jaukiu, su dosniu stalu svenciu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Meletė @ 2010 12 24, 00:29)
beveik tris metus su vaiku išbuvau, ir esu savam prote. Užteko bendravimo su vyru, tėvais ir su pora artimų draugių (telefonu)  cool.gif

as jau pora metu sedziu namie ir dar du sedesiu tai biski jauciu teks kokia adaptacija i visuomene praeiti blush2.gif o jei dar darbas su zmonemis tai is vis reiks stipriai susuimti doh.gif
bet zmogus zmogui nelygus,kita po pumecio jau gryzta i darba nes namai stoga rauna,o kita augina ir "kaifuoja"
save priskirciau nei prie tu nei prie tu,nes man gryzt ziauriai finansiskai neapimoka schmoll.gif tai sedziu ir dziaugiuos namie bigsmile.gif
o dar va igyvendinau svajone is buto i nama pabegau tai rojus ir man ir vaikams wub.gif thumbup.gif

Atsakyti
Su Kučiom 4u.gif 4u.gif ir linksmų Šv.Kalėdų 4u.gif
Atsakyti

Kūčių vakarą - ramybės sielai,
Kalėdų rytą - džiaugsmo širdžiai.
Naujųjų Metų naktį - spindinčios laimės,
Visą gyvenimą - dievo palaimos!
VISAS SU ŠVENTĖM!!! newyear.gif 000054.gif
santa2.gif santa2.gif santa2.gif santa2.gif santa2.gif santa2.gif santa2.gif santa2.gif
Atsakyti
Su šventėm merginos wink_3.gif santa2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2010 12 23, 23:29)
beveik tris metus su vaiku išbuvau, ir esu savam prote. Užteko bendravimo su vyru, tėvais ir su pora artimų draugių (telefonu)  cool.gif

nu nu argi tris metus????
su sventem ,svajoniu issipildymo ir kad ligos nepultu 4u.gif
Atsakyti
Visas su sventem,ramiu ir siltu kuciu.
Atsakyti
Atsistojęs prie Šv. Kalėdų medžio
Sniego angelas pravirkdė savo fleitą.
Vakare prie laužo naujamečio
Jis dainavo apie laimės žvaigždę.
Apie tą, kurią širdy nešiojam,
Tik jos ieškome kažkur toli.
Skrido angelo daina, puošta svajonėm,
Kiekvienam linkėdama rast laimę šiam kely.

Su šventėm visus!

Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2010 12 24, 19:28)
nu nu argi tris metus????
su sventem ,svajoniu issipildymo ir kad ligos nepultu 4u.gif

nu nu, geriau už mane žinai?

Mergytės, ramių ir gražiu švenčių smile.gif

beje, kas norit vėjaraupių, kviečiu i svečius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meletė: 24 gruodžio 2010 - 23:15