Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos trumpyn, saulė žemyn...

QUOTE(Laura_online @ 2011 01 15, 16:46)

as ir drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2011 01 13, 10:43)
tai kad cia neturim mes bendravimo  blush2.gif O pastoviai rasyti : serga vakas/neserga vaikas, geriu kava, einu i lauka.....nuobodu  blush2.gif
Nenorit nei sustikimu daryt, tai taip ir gaunasi, kad nera ka sneket....

Kaip sakoma etapais viskas buna, atsimenu kai tik pagimdziau, tai pirmas vaikas, viskas domina, tai forumuose ir diskutuojama buvo vos ne apie tai kokios spalvos kakutis  lotuliukas.gif Dabar neidomu kalbeti vien tik apie vaika, norisi ir kitokio bendravimo  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif del tos pacios priezasties manau ir ankstesnes mamos, buvusios pries mus cia nebenrauja. Paaugo vaikai, atsirado darbai ir savi reikalai, o apie asmeniskumus cia nepakalbesi biggrin.gif

QUOTE(vilmux x @ 2011 01 14, 11:17)
Sveikos mano buvusios kaimynkos,

Sekmes Vilmukai, ir sveikateles Geduciui wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina_x @ 2011 01 13, 21:30)
labuka

dinele2 prasom as vienisa  vilijampolej kaip ir tu  mirksiukas.gif o tuoj pabirsiu  galesim myta pasidaryt koki  g.gif  ax.gif man ir dabar namie sedet atsibosta

gal kas galit rekomenduot kokia kaimyne auklei man reik 2 kart sa

oho ka matau liniuoteje ,NUOSIRDZIAUSI SVEIKINIMAI SULAUKUS SUNELIO 4u.gif
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif Linkejimai is apsiniaukusios Anglijos biggrin.gif
24 diena parskrendu, tai ar kas suorganizuos ta meet'a pagaliau g.gif
mielai sudalyvauciau, smagu butu susiazinti su naujokemis ir kartu susitikti su senbuvemis pleputemis 4u.gif
laukiu parasykit kada ir kur BUTINAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EvelinaC @ 2011 02 09, 16:13)
Labukas visoms 4u.gif  Linkejimai is apsiniaukusios Anglijos biggrin.gif
24 diena parskrendu, tai ar kas suorganizuos ta meet'a pagaliau g.gif
mielai sudalyvauciau, smagu butu susiazinti su naujokemis ir kartu susitikti su senbuvemis pleputemis  4u.gif
laukiu parasykit kada ir kur BUTINAI 4u.gif  4u.gif  4u.gif

sveika, matai kad cia gyvu nera hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
oi kaip noreciau susitikti bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2011 02 11, 22:36)
oi kaip noreciau susitikti  bigsmile.gif  bigsmile.gif

nu tai puiku ,kai gryz ir susitarsim kada bus patogu blush2.gif ,reikes dar vilmux parasyti ax.gif
Atsakyti
jo butinai reikes ir Vilma pakviesti
Atsakyti
Na jau jooooo, cia su temeles gyvavimu ir gyvuju radimu tai sunkoka mirksiukas.gif ax.gif
Tai ok tariames, kad butinai susitinkam, galim ir data susiorganizuoti jau dabar, tada zinosiu kaip kitus reikaliukus tvarkytis, nes daug turim aplekt per tas kelias dienas Lietuvoj. ax.gif
Savaitgalis turbut nelabai kam tinkamas, seimynos, kaimynai, giminaiciai biggrin.gif
Tai turbut keliam i savaites diena paprasta kokia. g.gif

MANO SIULYMAS PIRMAJA PAVASARIO DIENA (kovo 1d.), ALKAVA, kam tinka?
Atsakyti
Jei darbo diena planuojat, tai nepamirskite kad yra dirbanciu, tai reiskia kad nebutu dienos metu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2011 02 14, 16:31)
Jei darbo diena planuojat, tai nepamirskite kad yra dirbanciu, tai reiskia kad nebutu  dienos metu  unsure.gif

laika manau dar sutarsim, o siaip diena paprastai niekad nedarem, nes vienos dirba, kitos neturi kam mazius palikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2011 02 12, 11:22)
jo butinai reikes ir Vilma pakviesti

Labutis 4u.gif Ačiu kaimynėlės,kad nepamirštat bigsmile.gif aciuks.gif

Evelina,malonu tave girdeti,labai noriu su tavim susitikt smile.gif Man diena labai gerai,svarbiausia,kad tik Gediminas nesirgtu,tai be problemu atleksiu mirksiukas.gif
Atsakyti