Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos trumpyn, saulė žemyn...

kazkaip nelabai bendraujasi nors as mielai kokiam susitikime sudalyvauciau blush2.gif
Atsakyti
labuka

dinele2 prasom as vienisa vilijampolej kaip ir tu mirksiukas.gif o tuoj pabirsiu galesim myta pasidaryt koki g.gif ax.gif man ir dabar namie sedet atsibosta

gal kas galit rekomenduot kokia kaimyne auklei man reik 2 kart sav po 2 val kas pupa paziuretu 1,8m. lankyt baseina turiu,nes is klubo koja atsisako visai verysad.gif o vanduo man padeda.dabar pupa issiuntus i kaima pas senelius,bet man labai liudna be jos ir ji graudinasi per skype pamacius mus unsure.gif as prie jonelio kiemelio gyvenu 4u.gif
Atsakyti
tai jei jau begsit susitikt, tai gal ir mane priimsit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dirbtinaa @ 2011 01 14, 00:06)
tai jei jau begsit susitikt, tai gal ir mane priimsit? ax.gif

o ko neatlekei i lapkrituku meeta pas mane buvo? biggrin.gif tongue.gif 4u.gif
seip nezinau kas galetu paziet schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2011 01 14, 09:56)
o ko neatlekei i lapkrituku meeta pas mane buvo? biggrin.gif  tongue.gif  4u.gif
seip nezinau kas galetu paziet schmoll.gif

buvo? doh.gif ot velnias doh.gif dabar visas dienas begu lekiu, tai net i lapkritinukus neuzbegu
Atsakyti
Sveikos mano buvusios kaimynkos,

Atsiprašau,čia esančiu nauju mamyčiu,kurios manes nepažysta,bet senosios manau tikrai pamena,galvoju reikia brukštelt čia jums. Visos jusu temelės neskaitau tik akimis perpbėgu greitai. Pažiurėjau Gražinutes liniuote,tai galvoju jau jos dukrai tuoj 20 doh.gif kaip greitai tas laikas bėga... Ir aplamai,kol dar aš gyvenau,tai tokie visi mažuliukai buvo,o dabar jau visi gerokia ugtelėje smile.gif
Kaip jus čia visos laiotės,kaip vaikučiai auga,turbut jau diduma daržiukus lanko, o mamukai jau darbukuose duodasi smile.gif Labai norėčiau susitikt,pabusiu nemandagi ir pasiprašsyiu,kad jei kada darysit meetuka,ir mane pakvieskit gathering.gif blush2.gif :)Jei tik galėsiu,butinai norėčiau susimatyt smile.gif
Jei įdomu,galiu papasakot trumpai kaip mums sekasi. Gediminas lanko savo daržiuka,aš kasdiena ji vežu,čia prie onkologinio,į "Šnekutį" . Šiuo metu abu tupim namuose,sausio 7 išoperavom adenoidus,tai dar kolkas karantinas,niekur negalim kojos iš namu iškelt. Džiaugiuosi,kad pagaliau ryžomės išsioperuot,nes nebuvo labai lengva,vaikas jau turejes keleta operaciju,dar kojos lužis praeitu metu vasarį,labai nesinorėjo tu narkoziu. Praėjusiu metu lapkričio gale turėjom vaziuot operuotis lupyte( krekc.op),bet apsislogavom,tai visa menesi. Kad ir kuo gydai,nei slogos,nei kosuliai menesi laiko nepasiduoda,pablogejo vaikui klausa,buvom pas kelis LOR,išvada-dideli adenoidai,tai vat,kaip pasveikom,ir ryžausi,išoperuoti.Tikiuosi mums pagelbės. Tiesa,rudeni apsiturejom toki "cirka",Gediminas menesi laiko ziauriai kosejo,uzeidavo naktim ypač,kokias 4 valandas iš eiles be sustojimo,toks,ziaurus,dirginantis kosulys,pasidarem tyrimus,nuotrauka,viskas rodo ok,gydytoja skyre antibijotikus,paskui kai nepadejo išraše ir antrus,dekoju dievui,kad buvom tik ka pradeja tuos antrus vartot,ir įsivaizduokit,ryte,valgant pusryčius Gediminas nusičiaudejo,ir iščiaudejo KIRMĖLĘ iš nosies... Skambint iškart puolliau kaimynei gydytojai,ji pasake,tavo vaikui ASKARIDOZĖ,ta pacia diena nupirkau vaistu nuo krimeliu,ir vaikas nustojo koset. O jis visa menesi prasikankino,pasirodo taip buna,kai vaikui profilaktiškai nesuduodi nuo kirmeliu,ir ju buna daug,jos per nosiarykle lipa į skrandį,tada žarnyna,ir ten jau uzauga iki reikiamo dydžio. O va,musu gydytojai nedaėjo,kad tas kosulys nuo kirmeliu gali buti ir vaika nuodijo antibijotikais. Tai va taip buna.
Pripasakojau čia jums smile.gif Linkejimai Qestai,Sirduliukei,Meletei,Agutei,Andzelikai,Vestai,žodžiu visoms kurios mane pamena 4u.gif Bučiukas jų mažuliams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2011 01 14, 10:17)
Sveikos mano buvusios kaimynkos,

Atsiprašau,čia esančiu nauju mamyčiu,kurios manes nepažysta,bet senosios manau tikrai pamena,galvoju reikia brukštelt čia jums. Visos jusu temelės neskaitau tik akimis perpbėgu greitai. Pažiurėjau Gražinutes liniuote,tai galvoju jau jos dukrai tuoj 20 doh.gif kaip greitai tas laikas bėga... Ir aplamai,kol dar aš gyvenau,tai tokie visi mažuliukai buvo,o dabar jau visi gerokia ugtelėje smile.gif
Kaip jus čia visos laiotės,kaip vaikučiai auga,turbut jau diduma daržiukus lanko, o mamukai jau darbukuose duodasi smile.gif Labai norėčiau susitikt,pabusiu nemandagi ir pasiprašsyiu,kad jei kada darysit meetuka,ir mane pakvieskit gathering.gif  blush2.gif :)Jei tik galėsiu,butinai norėčiau susimatyt smile.gif
Jei įdomu,galiu papasakot trumpai kaip mums sekasi. Gediminas lanko savo daržiuka,aš kasdiena ji vežu,čia prie onkologinio,į "Šnekutį" . Šiuo metu abu tupim namuose,sausio 7 išoperavom adenoidus,tai dar kolkas karantinas,niekur negalim kojos iš namu iškelt. Džiaugiuosi,kad pagaliau ryžomės išsioperuot,nes nebuvo labai lengva,vaikas jau turejes keleta operaciju,dar kojos lužis praeitu metu vasarį,labai nesinorėjo tu narkoziu. Praėjusiu metu lapkričio gale turėjom vaziuot operuotis lupyte( krekc.op),bet apsislogavom,tai visa menesi. Kad ir kuo gydai,nei slogos,nei kosuliai menesi laiko nepasiduoda,pablogejo vaikui klausa,buvom pas kelis LOR,išvada-dideli adenoidai,tai vat,kaip pasveikom,ir ryžausi,išoperuoti.Tikiuosi mums pagelbės. Tiesa,rudeni apsiturejom toki "cirka",Gediminas menesi laiko ziauriai kosejo,uzeidavo naktim ypač,kokias 4 valandas iš eiles be sustojimo,toks,ziaurus,dirginantis kosulys,pasidarem tyrimus,nuotrauka,viskas rodo ok,gydytoja skyre antibijotikus,paskui kai nepadejo išraše ir antrus,dekoju dievui,kad buvom tik ka pradeja tuos antrus vartot,ir įsivaizduokit,ryte,valgant pusryčius Gediminas nusičiaudejo,ir iščiaudejo KIRMĖLĘ iš nosies... Skambint iškart puolliau kaimynei gydytojai,ji pasake,tavo vaikui ASKARIDOZĖ,ta pacia diena nupirkau vaistu nuo krimeliu,ir vaikas nustojo koset. O jis visa menesi prasikankino,pasirodo taip buna,kai vaikui profilaktiškai nesuduodi nuo kirmeliu,ir ju buna daug,jos per nosiarykle lipa į skrandį,tada žarnyna,ir ten jau uzauga iki reikiamo dydžio. O va,musu gydytojai nedaėjo,kad tas kosulys nuo kirmeliu gali buti ir vaika nuodijo antibijotikais. Tai va taip buna.
Pripasakojau čia jums smile.gif Linkejimai Qestai,Sirduliukei,Meletei,Agutei,Andzelikai,Vestai,žodžiu visoms kurios mane pamena 4u.gif Bučiukas jų mažuliams wub.gif

sveikute 4u.gif visada miela pamatyti tavo zinute thumbup.gif ,tikrai butu smagu susitikti ir paplepeti mirksiukas.gif kad ir apie vaikus,juk jie auga ir tobuleja ,na dabar kai issioperave ir kirmeles isciaudeja lotuliukas.gif tikiuosi nesirgsit,tik keista kad gydytoja prie geru tyrimu skiria antibiotikus doh.gif ,juk taip jie imunine sistema isbalansuoja doh.gif ,dabar belieka tau stiprinti vaikuti kad nepultu daugiau jokie virusai rolleyes.gif
o mano vaikuciai jau gana dideli ,Jolita studijuoja ,Dziugutis eina i paruosiamaja klase,siais metais Jolita dazniau serga negu mazius ,gal jau isauga ,arba mokykloje maziau uzkrato thumbup.gif ,as daugiausia bunu namie ,kai gerai jauciuosi su vaikuciais nuvaziuojam papramogauti i mega ar kita PC, gerai kai turiu tokia gera dukra kuri viskuo padeda thumbup.gif Evelina isvaziavo gyventi i anglija ,tai likome be draugo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dirbtinaa @ 2011 01 14, 10:55)
buvo? doh.gif  ot velnias doh.gif dabar visas dienas begu lekiu, tai net i lapkritinukus neuzbegu

aha cia neperseniausiai biggrin.gif
Atsakyti
labuka

nu mamukai jei yra noro galim koki mytuka padaryti susipazinti mirksiukas.gif
gal kokia kavine cia yra net nzn dar neapejau visu vilijampoles kampu doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina_x @ 2011 01 14, 15:16)
labuka

nu mamukai jei yra noro galim koki mytuka padaryti susipazinti  mirksiukas.gif
gal kokia kavine cia yra net nzn dar neapejau visu vilijampoles kampu  doh.gif  ax.gif

mes dažniausiai susibegdavom alkavoj,visoms budavo patogu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazina37: 14 sausio 2011 - 18:08
QUOTE(grazina37 @ 2011 01 14, 18:45)
mes dažniausiai susibegdavom alkavoj,visoms budavo patogu thumbup.gif

thumbup.gif nu va vieta jau yra biggrin.gif
ar atsiras norinciu g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina_x @ 2011 01 15, 11:48)
thumbup.gif nu va vieta jau yra  biggrin.gif
ar atsiras norinciu  g.gif  4u.gif

as uz drinks_cheers.gif