Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos trumpyn, saulė žemyn...

QUOTE(Laura_online @ 2011 02 25, 17:22)
aciu Questa uz palaikyma, bet dabar jauciuosi nekaip, po tokiu negraziu kalbu, nesinori jau man dabar ir tiek, o anksciau norejosi labai  mirksiukas.gif As visada gi siulydavau kad darom meeta  biggrin.gif

Neziurekite i mane, jei galesiu, jei tiks, jei noras vel atsiras, atesiu  4u.gif

laura taves juk niekas neizeidinejo,jei tik yra noro tai ir atvaziuok mirksiukas.gif

is anksto taremes, nes evelina gryzta gal but tik savaitei,ir ji turi daug reikalu ,tai ji norejo susiplanuoti savo dieneles,ir del tokios smulkmenos cia toki chaosa padaret,o ko tikrai nereikejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2011 02 26, 10:56)
del tokios smulkmenos cia toki chaosa padaret,o ko tikrai nereikejo doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2011 02 26, 10:56)
laura taves juk niekas neizeidinejo,jei tik yra noro tai ir atvaziuok mirksiukas.gif

is anksto taremes, nes evelina gryzta gal but tik savaitei,ir ji turi daug reikalu ,tai ji norejo susiplanuoti savo dieneles,ir del tokios smulkmenos cia toki chaosa padaret,o ko tikrai nereikejo doh.gif

todel kad labai uzsispyrusios 15 val. buvot. O pasirodo ir 18 val. imanoma. Tarkim vakar suzinojau jog man antradieni privalu sedeti darbe, o ne aplink ji sukiotis.
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2011 02 26, 10:44)
as gyvenu sajungos 12 ax.gif
o seip as irgi labai pasistengsiu dalyvaut jai maziukams bus viskas ok 4u.gif  ax.gif

Sveika,tai tu mano anytos kaimyne smile.gif Tureciau tave zinot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inaccka @ 2011 02 26, 20:09)
Sveika,tai tu mano anytos kaimyne smile.gif  Tureciau tave zinot smile.gif

g.gif g.gif nu gal ir zinai biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2011 02 26, 18:16)
todel kad labai uzsispyrusios 15 val. buvot. O pasirodo ir 18 val. imanoma. Tarkim vakar suzinojau jog man antradieni privalu sedeti darbe, o ne aplink ji sukiotis.

niekada nebus taip kad visos gales,man tinkamas laikas yra diena,18 valanda man velu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2011 02 26, 20:47)
niekada nebus taip kad visos gales,man tinkamas laikas yra diena,18 valanda man velu verysad.gif

trukt už vadžių, vėl nuo pradžių lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Anksčiau tikdavo.
Atsakyti
as negalesiu mano mazelis labai serga..su didele temparetura verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2011 02 27, 18:13)
as negalesiu mano mazelis labai serga..su didele temparetura verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Kaip gaila Dinele verysad.gif Sveikatėlės mažuliui 4u.gif Gal situacija dar pageres iki antradienio,ir galėsit ateit. Neturit kas pabutu su mažiuku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2011 02 27, 15:23)
trukt už vadžių, vėl nuo pradžių  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Anksčiau tikdavo.

ko kabinejies niekaip nesuprantu,as niekur nerasiau kad 18 valanda man tinka ,tau tinka ,tai ir eik ,niekas taves neatkalbineja,man toks laikas pervelu,tai as ir nebusiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazina37: 28 vasario 2011 - 08:02
QUOTE(vilmux x @ 2011 02 27, 20:36)
Kaip gaila Dinele verysad.gif Sveikatėlės mažuliui 4u.gif Gal situacija dar pageres iki antradienio,ir galėsit ateit. Neturit kas pabutu su mažiuku? g.gif

nu yra tetis,bet vistiek jis baisiai maziukas dar ir su 39 temperaturos... tai gal si karta nepaliksiu jo tik su teciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2011 02 28, 10:11)
nu yra tetis,bet vistiek jis baisiai maziukas dar ir su 39 temperaturos... tai gal si karta nepaliksiu jo tik su teciu blush2.gif

Labutis,o kaip šiandiena jaučiasi mažulis? g.gif Jam tik temperatura ar dar kas? Aš jus Dinele suprantu,atrodo,kad ir geriausias tėtis,bet kažkaip atrodo vistiek taip nepasirupins vaikučiu kaip pati mama,ypač kaip jis serga. Na,žiurekit,gal nors kokiai valandeliai išeitu išbegt,bet jei neišeis,tai mes jus suprantam,tikrai. Daug sveikatos kudikėliui 4u.gif

Gražinute,ateikit,aš paskui jus parvešiu namo,nereiks niekur žabaliot tamsoj mirksiukas.gif
Atsakyti