Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos trumpyn, saulė žemyn...

nu dar 15h ir istrukciau bet vakare tai nelabai blush2.gif 4u.gif nu ai bus dar tu kartu jai kitos negali 4u.gif vyras sako vaziuok...ai nu bus matyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2011 02 28, 09:49)
Labutis,o kaip šiandiena jaučiasi mažulis? g.gif Jam tik temperatura ar dar kas? Aš jus Dinele suprantu,atrodo,kad ir geriausias tėtis,bet kažkaip atrodo vistiek taip nepasirupins vaikučiu kaip pati mama,ypač kaip jis serga. Na,žiurekit,gal nors kokiai valandeliai išeitu išbegt,bet jei neišeis,tai mes jus suprantam,tikrai. Daug sveikatos kudikėliui 4u.gif

Gražinute,ateikit,aš paskui jus parvešiu namo,nereiks niekur žabaliot tamsoj mirksiukas.gif

su evelina snekejau,jai laikas tinka ir ji bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2011 02 28, 15:05)
su evelina snekejau,jai laikas tinka ir ji bus blush2.gif

Lauksim abieju jusu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2011 02 28, 09:01)
ko kabinejies niekaip nesuprantu,as niekur nerasiau kad 18 valanda man tinka ,tau tinka ,tai ir eik ,niekas taves neatkalbineja,man toks laikas pervelu,tai as ir nebusiu

as nesikabineju !!! Ne pirma karta tokiu metu metu renkames, ir tikrai esi buvusi ! Ar as cia po kiekvieno savo postu turiu balionelius dalinti ar mirkseti kad suprastum kad NESIKABINEJU !!! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2011 02 28, 20:29)
as nesikabineju !!! Ne pirma karta tokiu metu metu renkames, ir tikrai esi buvusi ! Ar as cia po kiekvieno savo postu turiu balionelius dalinti ar mirkseti kad suprastum kad NESIKABINEJU !!!  doh.gif

nereikia man is taves jokiu balionu schmoll.gif ,neziurek kas buvo pries 2 metus
Papildyta:
QUOTE(Dinelė2 @ 2011 02 28, 09:59)
nu dar 15h ir istrukciau bet vakare tai nelabai blush2.gif  4u.gif  nu ai bus dar tu kartu jai kitos negali 4u.gif  vyras sako vaziuok...ai nu bus matyt ax.gif

kaip siandien maziukas jauciasi?kaip baisu kai serga tokie maziukai ir dar taip stiprei karsciuoja,viena paguoda kad jie lengviau pernesa temperatura rolleyes.gif ,jei vyras isleidzia tai valandziukei atvaziuok,truputi atsipalaiduosi blush2.gif
Atsakyti
nu kol kas manau kad gal ir atleksiu...nors nakti praktiskai nemiegojom,maziukas labai karsciavo unsure.gif nu zodziu iki vakaro dar daug laiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2011 03 01, 07:52)
nu kol kas manau kad gal ir atleksiu...nors nakti praktiskai nemiegojom,maziukas labai karsciavo unsure.gif  nu zodziu iki vakaro dar daug laiko ax.gif

mazyliui sveikatytes 4u.gif ,o mamytei stiprybes 4u.gif
Atsakyti
labukas

QUOTE(Dinelė2 @ 2011 02 28, 10:59)
nu dar 15h ir istrukciau bet vakare tai nelabai blush2.gif  4u.gif  nu ai bus dar tu kartu jai kitos negali 4u.gif  vyras sako vaziuok...ai nu bus matyt ax.gif

armandukui 4u.gif
mirksiukas.gif as ir mb perspejau kad ant gastroliu isvarysiu blush2.gif
o kaip atpazinti reiks blush2.gif ?

Su pavasariu merginos,kad greiciau i kiemus ir sirdis ateitu bigsmile.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina_x @ 2011 03 01, 13:08)
labukas
armandukui  4u.gif
mirksiukas.gif as ir mb perspejau kad ant gastroliu isvarysiu  blush2.gif
o kaip atpazinti reiks  blush2.gif ?

Su pavasariu merginos,kad greiciau i kiemus ir sirdis ateitu  bigsmile.gif  4u.gif  wub.gif

uzlipsi i antra auksta ,ir prie didziausio stalo dairykis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2011 03 01, 14:17)
uzlipsi i antra auksta ,ir prie didziausio stalo dairykis lotuliukas.gif

as ir galvojau kaip reiks atpazint g.gif blush2.gif
Atsakyti
Aš galvoju,kaip mes prie stalo sutilpsim,nes nemažai čia musu bus g.gif
O jei paskambinčiau į alkava,ir rezervuočiau ta didžiausia stala antroj salėj tik įėjus po dešne,arba pirmoj tik užlipus po kaire, kaip galvojat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2011 03 01, 13:55)
Aš galvoju,kaip mes prie stalo sutilpsim,nes nemažai čia musu bus g.gif
O jei paskambinčiau į alkava,ir rezervuočiau ta didžiausia stala antroj salėj tik įėjus po dešne,arba pirmoj tik užlipus po kaire, kaip galvojat?  g.gif

manau kad bus tu stalu laisvu,10 zmoniu sutilps lotuliukas.gif
Atsakyti