Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos trumpyn, saulė žemyn...

taip taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2011 03 07, 12:09)
taip taip  biggrin.gif

uoj tai tada jau ne karta jus maciau smile.gif Nes buvau pagalvojus kaip toks kleckas taip anksti atsikelia biggrin.gif Nzn kaip jus mes tai laaaaaaabaiiii tyngim keltis blush2.gif
Atsakyti
ui labai lengvai jie keliasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2011 03 07, 14:54)
ui labai lengvai jie keliasi  blush2.gif

Tai pabust man vaikas pabunda bet is lovos schmoll.gif O i darza eit nori blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
jei jau prabunda ir lipa iskart ax.gif i darzeli jis nori eiti bet dar neina, mes tik sese nuvedam ir namuciu keliaujam
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2011 03 07, 17:02)
jei jau prabunda ir lipa iskart  ax.gif  i darzeli jis nori eiti bet dar neina, mes tik sese nuvedam ir namuciu keliaujam

Kazkaip visi vaikai noriai eina.As tai pamenu uoj kaip verkiau lotuliukas.gif Beje Aurimo aukletojos buvo mano aukletojos smile.gif Ir jos atsimine ne mane o mano senely nes jis vaika kelis kart vede biggrin.gif
Atsakyti
geras kaip faina ax.gif
Atsakyti
Sveikinimai su moteriskiu diena 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kas važiuosit i mugę, pasidalinkit įspūdžiais mirksiukas.gif

Questos panelę sveikinu su 4- uoju gimtadieniu happybday.gif birthday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meletė: 11 kovo 2011 - 11:25
Galit nepasakoti jau biggrin.gif Šiandien buvom Muzikiniame teatre, ir pati mačiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2011 03 13, 19:11)
Galit nepasakoti jau biggrin.gif  Šiandien buvom Muzikiniame teatre, ir pati mačiau biggrin.gif

biggrin.gif as tai taip ir nenuvaziavau doh.gif
Atsakyti
mes ir nenuvaziavom, vaikai pasigavo virusa (vemia, triedzia) verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti