Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos trumpyn, saulė žemyn...

si sav man rodos g.gif
Atsakyti
Sveikos si savaitgali vilniuje,o kita kaune bus muge.
Maniskis ir vel susirgo. Nosis uzgulus vakar tempa uzkilus buvo iki 39.
Ir nzn ka daryt ar operuot polipus ar ne? Ka patarsit?
Atsakyti
ui niekas tau negali patarti cia tik pati turi apsispresti, nematom tavo tavo vaiko kasdiena kaip jis prakvepuoja ir pan. maniske kai dusdavo ,nustodavo kvepuoti, tai net abejonou nebuvo, cia tai jau tau spresti kokia padetis ir pan. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Questa: 04 kovo 2011 - 13:26
QUOTE(Jelena @ 2011 03 04, 13:22)

Maniskis ir vel susirgo. Nosis uzgulus vakar tempa uzkilus buvo iki 39.
Ir nzn ka daryt ar operuot polipus ar ne? Ka patarsit?

Nezinau, cia turi apsispresti pati.
As operavau tik del daznu slogu. Tai galiu pasakyti , kad taip sloga pasidare lengvesne, jau nebuna kaip budavo pastoviai uzkimsta nosis ir negalejo prakvepuoti. Dabar lengvai ispucia, neuzsikemsa, ir tik viena karta jau cia viruso deka buvo pulinga, o seniau pastoviai pavirsdavo i pulinga sloga. Tai operacija siuo kalusimu padejo. Bet kas liecia sergamuma, tai visiskai jokio itakos nepadare, nes sergam turbut trigubai daugiau. Po operacijos suzinojau ka reiskia kosuliai, nes pries operacija apart vieno karto kai buvo virusinis laringitas, niekada negirdejau kosulio, gydytoja stebejosi, kad sergam baisingom slogom tik. O kai isoperavome, tai tik koks virusiukas ir is karto kriokia vaikas, is karto viskas zemyn eina. Tai mus operaves gydytojas ir sake, kad taip sloga bus lengvesne, bus geriau, bet nesitikekite, kad sirgiste maziau. Tai va pastoviai kosejam, bet cia sia ziema daugiau turubut del virusu, nes sergam visa seima pastoviai, zinoma maziausias narys parnesa is kai kur sito gerio rolleyes.gif
Tai nezinau ta operacija ar cia gerai ar cia negerai buvo kistis. Kada yra tikrai rimtu problemu su klausa, vaikas labai isiziojes tai taip butina. O jei tik del sergamumo, tai manau neverta skubeti ...cia as jau is patirties smile.gif Nors dziaugiuosi bent jau pamirsau bjaurias slogas, kada vaikas nei ispust gali nei pati istraukt galedavau, dabar ir su sloga vaikas ramiai miega nakti smile.gif Nors kad isigijom nauja drauga kosuli tai labai nesidziaugiu unsure.gif

Jelena kaip mazajai darzelyje sekasi?
Atsakyti
Gerai sekasi,jau pilnai adaptavosi,kartais skundziasi,nes yra vienas berniukas,kuris ikiriai prie jos lenda. aukletojos net ziuri,kad jis prie jos nelistu.su dickiu sunkiai kartais nenoriai eina,bet jau kai pasimt reikia turi dar palaukt,kol dazais.smile.gif
Pas maniski slogos nera,tik uzsikimsus nosis,be jokiu iskyru,buna kad ir naktim kelesi nes negali prakviepot. pagerus sinupreta praeina po savaites. tai vat ir nzn ka cia daryt ar palaukt dar ir ziuret kaip vasara bus,jeigu bus tas pats tai rudeniop turbut operuosim. seip jis labai nemegsta gyd,beda man su juo kai reikia krauja priduot ar gerkle parodyt,uzsispiria,klikti pradeda. Net pradedu gedinti,sakau paziurek i sese ji nieko nebijo,bet ir tai nepadeda. sad.gif
Atsakyti
mum tai jokie lasiukai nepadedavo
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 03 04, 11:19)
LABAS VISOMS  4u.gif  4u.gif  4u.gif
O KADA GRAŽINA KAZIUKAS BUS KAUNE, NIEKO NEGIRDĖJAU DAR  g.gif

pas dziuga mokykloje siandien vyko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2011 03 04, 19:22)
pas dziuga mokykloje siandien vyko  blush2.gif

AŠ KALBĖJAU APIE MIESTO KAZIUKA ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 03 04, 18:26)
AŠ KALBĖJAU APIE MIESTO KAZIUKA  ax.gif

as nezinau kada mieste bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2011 03 04, 11:29)
klausiu todel kad vakar ryte maciau jus  blush2.gif  mes ir ten keliaujam

Uoj o as nemaciau arba neatpazinau ax.gif O jus nuo kur keliaujat? blush2.gif
Atsakyti
mes ateinam nuo priesingos puses nei jus, mes nuo pagrindines gatves pro vartelius blush2.gif
matyt tai tikrai matei nes dar paziurejai, bet kur ten atpazinsi visa uzsimiegojus buvau su kepure ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Questa: 06 kovo 2011 - 17:37
QUOTE(Questa @ 2011 03 06, 18:36)
mes ateinam nuo priesingos puses nei jus, mes nuo pagrindines gatves pro vartelius  blush2.gif
matyt tai tikrai matei nes dar paziurejai, bet kur ten atpazinsi visa uzsimiegojus buvau su kepure ir t.t.  biggrin.gif

uoj pas mane ir ryte trumpa regyste biggrin.gif Jo tu dar ant ranku nesei suneli? ax.gif Jei jo tai pamenu silueta biggrin.gif
Atsakyti