Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta

Sveikutes,
Labai gaila merginu. kurios nepamate II, bet turit dar sansu. Kibkit i ND ir palinkesiu vilties ir kad ji taptu realybe smile.gif

Man vakar labai suskaudo pilvo apacia, taip kokia puse min raize skausmas, kaip pries mm. Siandien tik atsiminiau. o siandien pasirode siek tiek isskyru..

o mano grafikas apacioje wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Teta Anna @ 2010 09 07, 10:47)
Kaip suprasti, aš lygtais gerai nukopinu adresą ir patalpinau. Man mano ir atidaro  g.gif ?
Na dar bandau

Grafikiukas 2

pakritimas pries O manau

QUOTE(Jomato @ 2010 09 07, 10:57)
Sveikos,

Aš čia su tokiu klausimu: man neaišku kuri ciklo diena yra pirmoji? Man iš vakaro tik patepė rudomis išskyromis, naktį nieko, kitą dieną irgi tik tepė, o va jau trečią dieną parėjo mm gausios kaip reikiant. Tai kuri pirmoji ciklo diena?

pirmoji yra diena, kada prasideda normalios mm, tepliojimai neskaitomi pirma mm diena
Atsakyti
Sveikos,
Kokie gi tie NT užsispyrę - vis I rodo ir tik I doh.gif
QUOTE(Teta Anna @ 2010 09 07, 11:47)
Kaip suprasti, aš lygtais gerai nukopinu adresą ir patalpinau. Man mano ir atidaro  g.gif ?
Na dar bandau

Grafikiukas 2

O dar nebuvo 4u.gif

QUOTE(Jomato @ 2010 09 07, 11:57)
Aš čia su tokiu klausimu: man neaišku kuri ciklo diena yra pirmoji? Man iš vakaro tik patepė rudomis išskyromis, naktį nieko, kitą dieną irgi tik tepė, o va jau trečią dieną parėjo mm gausios kaip reikiant. Tai kuri pirmoji ciklo diena?

Mmm skaitosi kai jau neužtenka kasdieninio įkloto ir prireikia jau paketo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AUDRA86 @ 2010 09 07, 07:01)
sypsenele  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Turiu klausimėlį blush2.gif , kaip reikia žymeti, kad ant grafikėlio matytusi TB g.gif , nes as lyg ir pazymejau jau keliata dienu, bet Charte nesimato doh.gif ,

Be VIP nerodys.

QUOTE(Kivuka @ 2010 09 07, 07:37)
Labas rytas  4u.gif
O gali ateiti mm, kai dar BT nenukritusi? Ar būtinai pirmiausiai turi nukristi, o tada ateina mm?  g.gif

Buna visaip..
Atsakyti
QUOTE(Zemil @ 2010 09 07, 12:16)
pakritimas pries O manau

Nu nežinau g.gif . Aš maniau, kad ovuliacija kai vyksta, tai pakyla BT, o po įvykimo krenta...
Be to, pagal gleives ir pojūčius, manau, kad O jau įvyko, tarp 13 - 14 CD?

Nu niekaip nerandu kaip nusipirkti OT, tai tiksliau sužinočiau. Bo dabar pagal mane, O įvyko, o jūs sakot, kad dar bus...
Atsakyti
QUOTE(AUDRA86 @ 2010 09 07, 08:20)
As sakiau, reikia vis nauju vardu FF susikurt biggrin.gif , kad vip'a ta nemokama panaudoti  lotuliukas.gif Argi as ne sukce  doh.gif

Yra ir kita galimybe:

Tu gali issiusti sau pakvietima i kita internetini adresa (juk turi daugiau, nei viena email, tiesa?). Tada tau duos VIP uz naujo nario pakvietima. KArtais duoda 5 dienas, kartais- 10. Pakvietimus galima siusti maximum 5 kartus.
Atsakyti
Sveikutės.. smile.gif
Vis negaliu neužsukus į šią temutę.. ax.gif
Jau gal nedaugelis mane pamena, nes labai daug naujų mergaičių atsirado..
Kažkaip jau senokai nesimatė gerų žinių čia... kas per bardakai? g.gif

Laaaaabai linkiu, kad kuo greičiau visos pamatytumėt savo II ir stotumėt į nestuke.gif gretas.. Aš ką tik po vizito pas ginę ir klausiau kaip plaka klecko širdukė... bigsmile.gif

Didelis APČYYYYYY visom... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Teta Anna @ 2010 09 07, 13:45)
Nu nežinau  g.gif . Aš maniau, kad ovuliacija kai vyksta, tai pakyla BT, o po įvykimo krenta...

Nu niekaip nerandu kaip nusipirkti OT, tai tiksliau sužinočiau. Bo dabar pagal mane, O įvyko, o jūs sakot, kad dar bus...

nemanau, kad O ivyko g.gif ir pagal isskyras manau, kad ji dar tik bus ir cia kritimas pries O
Atsakyti
Labas labas ax.gif

o as turbut jau po O g.gif ar dar ne? gal siandien ar ryt bus smile.gif
http://www.babyplan.ru/profile/82009
Atsakyti
QUOTE(lekitra @ 2010 09 07, 14:07)
Labas labas  ax.gif

o as turbut jau po O  g.gif  ar dar ne? gal siandien ar ryt bus  smile.gif
http://www.babyplan.ru/profile/82009

laukiam kas bus rytoj, jei kilsi manau busi jau po O mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Puika* @ 2010 09 07, 13:53)
Sveikutės..  smile.gif
Vis negaliu neužsukus į šią temutę..  ax.gif
Jau gal nedaugelis mane pamena, nes labai daug naujų mergaičių atsirado..
Kažkaip jau senokai nesimatė gerų žinių čia... kas per bardakai?    g.gif

Laaaaabai linkiu, kad kuo greičiau visos pamatytumėt savo II ir stotumėt į  nestuke.gif  gretas.. Aš ką tik po vizito pas ginę ir klausiau kaip plaka  klecko širdukė...  bigsmile.gif

Didelis APČYYYYYY visom...  wub.gif

oi kaip laikas lekia, aukit ir stiprekit wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Teta Anna @ 2010 09 07, 12:45)
Nu nežinau  g.gif . Aš maniau, kad ovuliacija kai vyksta, tai pakyla BT, o po įvykimo krenta...

Manau, tau butu pravartu dar karta pasiskaityti apie BT matavima ir BT kitima po O, nes akivaizdu, kad maisaisi, arba tavo info neteisinga g.gif

O buna paskutine zemos BT diena pries staigesni pakilima. Po O BT paprastai uzkyla ir nebekrenta (su kai kuriom isimtim). Manau, tau butu naudinga dazniau paziurineti merginu grafikus, tada butu aiskiau wink.gif

Kas liecia gleives- O paprastai buna paskutine vaisingu gleiviu diena, arba ta diena, kai jos pakinta i nevaisingas.
Atsakyti
QUOTE(*Puika* @ 2010 09 07, 14:53)
Laaaaabai linkiu, kad kuo greičiau visos pamatytumėt savo II ir stotumėt į  nestuke.gif  gretas.. Aš ką tik po vizito pas ginę ir klausiau kaip plaka  klecko širdukė...   bigsmile.gif

Didelis APČYYYYYY visom...   wub.gif

tikiu, kad tas tuksenimas nepakartojamas wub.gif
Virusiuką gaudau bigsmile.gif
Tegu tavo linkejimai visoms issipildo kuo greiciau 4u.gif
Selva ačiū už info apie pakvietimus 4u.gif geras variantas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUDRA86: 07 rugsėjo 2010 - 15:06