Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta

QUOTE(neirida @ 2010 09 07, 09:39)
gali, o kaip tau buna? nes man tai mm ateina ta diena kai pakrenta BT, kitom anksciau, o kitom veliau mirksiukas.gif
4u.gif

praeitą ciklą BT nukrito ir tą pačią dieną atėjo mm..
Atsakyti
Sveikos,

Na, pas mane, - kaip ir praeita cikla, - bangavimai doh.gif
Esu beveik tikra, kad FF vel 9CD kaip galima O diena zymes doh.gif Na, ir tikiuoti vel suklys... biggrin.gif

O del BT kritimo, tai man praeita cikla pries 3 dienas iki mm pradejo BT kristi, kasdien vis zemyn; tai dar nesulaukusi mm zinojau, kad sitam ciklui galas patreina... O per pirma planavimo cikla BT nukrito ta diena, kada mm atejo... g.gif

Taiup, kad visaip buna ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linukas-0131: 07 rugsėjo 2010 - 08:44
sveikos..
pasirodau, varau tiesiaja ir toliau..
http://www.fertility...com/home/30ee4c
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 09 07, 09:44)
sveikos..
pasirodau, varau tiesiaja ir toliau..
http://www.fertility...com/home/30ee4c

thumbup.gif Super! Taip ir toliau! smile.gif Labai grazi tiesioji 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linukas-0131: 07 rugsėjo 2010 - 08:45
QUOTE(neirida @ 2010 09 07, 08:24)
Labas rytas,
prisidodu, varau tiesiaja

thumbup.gif taip ir toliau

Sypsenele, 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Kivuka @ 2010 09 07, 10:37)
Labas rytas  4u.gif
Mano grafikiukas

O gali ateiti mm, kai dar BT nenukritusi? Ar būtinai pirmiausiai turi nukristi, o tada ateina mm?  g.gif
Beje NT šiandien parodė I.....

Kivuka, pas tave mano supratimu dar viskas gerai mirksiukas.gif

O man snd jau pilva maudzia visa ryta, temperatura laikosi kaip ir vakar, bet pakankamai zemai, kad butu nestuke.gif jauciu ryt varysiu zemyn
Beje, ir as snd pasidariau NT, tai deja, tik I verysad.gif
Grafikas
Atsakyti
Kivuka 4u.gif taip, kitoms ir prie aukstos BT mm ateina, o BT pakrenta tik kokios 203 dienos po to.. mano NT irgi visiskai neigiams, jau pilva maudzia, daraus pikta.. viskas jau aisku, jog mano planavimai baigsis bevaisiai..
Linukas gi pazymetas neigiamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 09 07, 10:49)
Kivuka 4u.gif taip, kitoms ir prie aukstos BT mm ateina, o BT pakrenta tik kokios 203 dienos po to.. mano NT irgi visiskai neigiams, jau pilva maudzia, daraus pikta.. viskas jau aisku, jog mano planavimai baigsis bevaisiai..

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 09 07, 09:49)

Aha, pastebejau smile.gif Del to ir pataisiau biggrin.gif
O kada mm nelauki?
Atsakyti
Auxxe, bet tau neturetu dar mausti pilvo del mmm, nes manau per anksti dar tokiems dalykams g.gif
Atsakyti
QUOTE(AUDRA86 @ 2010 09 07, 09:29)
tikrai taip  ax.gif

eini home page setup ir kur yra Privacy sudek ant visu varneles
Atsakyti
QUOTE(wiki25 @ 2010 09 07, 09:56)
eini home page setup ir kur yra Privacy sudek ant visu varneles

Ačiū 4u.gif pabandžiau, bet gal kažką vis tiek praleidžiu doh.gif , nes dar nerodo schmoll.gif o gal reikia buti tuo vip nariu g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(AUDRA86 @ 2010 09 07, 10:13)
Ačiū  4u.gif pabandžiau, bet gal kažką vis tiek praleidžiu doh.gif , nes dar nerodo  schmoll.gif o gal reikia buti tuo vip nariu  g.gif ?

gali buti ir taip, as kadangi neper seniausiai FF susikuriau, tai raso man kad dar 10 dienu busiu vip, o veliau jau ka man rodys neaisku ax.gif
Atsakyti