Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta

QUOTE(neirida @ 2010 09 09, 12:18)

mergaites, o kodel BP ir FF taip skirtingai duoda procentelius NT. Man BP duoda 25%, o FF 46.3%  cia gal programos skirtinga ilgi duoda antrai fazei? kaip jus manot?

o kurioj vietoj reikia ziureti situos dalykus blush2.gif ar cia tik VIP'am rodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 09 09, 11:00)
Zemil siaip man sausi buvo II, bet pabego, tada realiai balandi galiu ismesti, nes tada kai i LT vykau ND buvo 5-6 dieos iki O, tai nerealu buvo ko ir tiketis ir va rugpjutis vel LT. tai galima skaiciuoti is 7to ciklo
Papildyta:
o va ziuriu grafikeli savo, tai jokio implantacinio pakritimo, nieko.. tiesioji ir tiek g.gif

as kai tapau ta menesi nestuke.gif irgi jokio implantacinio pakritimo nebuvo, paziurek BP 5 Ciklas mirksiukas.gif gi nebutina, kad jis butu, o implantacinis pakritimas, dar nereiskia, kad jau garantuotai busim nestuke.gif

QUOTE(neirida @ 2010 09 09, 11:18)
daug vilciu nedekit mirksiukas.gif ryt ziuresim ka BT rodys jei pasieks 37 tada galesim tiketis ko nors, o dabar...
gerai kad nors auxxe praskaidrino diena su tokiom sauniom ziniom  biggrin.gif  nes ryte ziurejau ziurejau i termometra ir vis skirtingai matau tai 36.7 tai 36.8 doh.gif  tai nzn gal tada viduriuka reikejo paimt 36.75  g.gif

mergaites, o kodel BP ir FF taip skirtingai duoda procentelius NT. Man BP duoda 25%, o FF 46.3%  cia gal programos skirtinga ilgi duoda antrai fazei? kaip jus manot?

o kur tu BP matai tuos procentus?
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 09 09, 12:05)
pas mane is ebay pirkti 10 stiprumo juosteliniai..
o dewl nurasymo tai jo, si cikla biski supanikavau.. bet itarima kele labai gausios isskyros, nugaros skausmas, nuotaikos nebuvimas ir lbai didelis nuovargis vakarais.. ir visiska apatija ND  blush2.gif ir 1 karta jogurta atsidariau ir dedant kasni i burna lyg sleikstulys nuejo, nuo tos dienos jogurto nevalgiau..
o cia bandau kelti vaizdine medziaga blush2.gif
user posted image

Wow, net siurpuliukai per kuna perejo smile.gif tai bent dziugi naujiena jusu seimai. Sveikinu. to paties linkiu ir kitoms wink.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites,
Auxxe, - dideliausi, nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif wub.gif thumbup.gif SUPER thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 09 09, 13:18)
daug vilciu nedekit mirksiukas.gif ryt ziuresim ka BT rodys jei pasieks 37 tada galesim tiketis ko nors, o dabar...
gerai kad nors auxxe praskaidrino diena su tokiom sauniom ziniom  biggrin.gif  nes ryte ziurejau ziurejau i termometra ir vis skirtingai matau tai 36.7 tai 36.8 doh.gif  tai nzn gal tada viduriuka reikejo paimt 36.75  g.gif

o geras as net nezinojau apie procentus, aciu kad pasakei..
paziurejau savo tikimybe, tai duoda 83.4 proc.
83.4% of positive pregnancy test are reported before 14 DPO in the
Atsakyti
QUOTE(Zemil @ 2010 09 09, 12:58)
as kai tapau ta menesi nestuke.gif irgi jokio implantacinio pakritimo nebuvo, paziurek BP 5 Ciklas mirksiukas.gif gi nebutina, kad jis butu, o implantacinis pakritimas, dar nereiskia, kad jau garantuotai busim nestuke.gif
o kur tu BP matai tuos procentus?

Desinej pusej, kur yra panasus grafikai... kai artinasi memes pradeda rasyt spelione procentais, man gal uzvakarr pradejo rodyt. Bet iki O tai nerodo ir dar kelios dienos po O nerodo. Vat gali atkreipti demesi , ten kur pagalba yra, apacioj visada raso arba kaip skaityti grafikus, arba panasius ziureti ir kartu tuos procentelius.
FF tai kaip suprantu tik su VIP rodo
seip aisku nieko rimto tiesiog taip nusistebejau, kad toks didelis skirtumas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 09 09, 12:35)
Desinej pusej, kur yra panasus grafikai... kai artinasi memes pradeda rasyt spelione procentais, man gal uzvakarr pradejo rodyt. Bet iki O tai nerodo ir dar kelios dienos po O nerodo. Vat gali atkreipti demesi , ten kur pagalba yra, apacioj visada raso arba kaip skaityti grafikus, arba panasius ziureti ir kartu tuos procentelius.
FF tai kaip suprantu tik su VIP rodo
seip aisku nieko rimto tiesiog taip nusistebejau, kad toks didelis skirtumas mirksiukas.gif

o geras, sitiek laiko nezinojau smile.gif FF tai taip tik kai VIP turi rodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemil @ 2010 09 09, 13:44)
o geras, sitiek laiko nezinojau smile.gif FF tai taip tik kai VIP turi rodo smile.gif

nieko, dabar zinosi wink.gif biggrin.gif smagu kai dar gali ka nors suzinoti 4u.gif
Atsakyti
man FF rodo 16 proc nestuma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 09 09, 14:23)
man FF rodo 16 proc nestuma  lotuliukas.gif

ale keistas jis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 09 09, 13:23)
man FF rodo 16 proc nestuma  lotuliukas.gif

man rodo ciklo gale visada apie 80 proc, nu ir kas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 09 09, 15:23)