Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta

Labas, mergaiciukes 4u.gif

na va http://www.babyplan.ru/profile/82009 blush2.gif pagal viska, taip ir turejo buti, ir FF taip pat brezia. Ir pati jutau ir pagal BT zinojau, kad ta diena mazdaug man O turetu buti... tik su ND aptingimas nesvietiskas doh.gif tiek pavargstu per diena, kad nieko nebenoriu, tik guliu paslika ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lekitra @ 2010 09 09, 14:54)
Labas, mergaiciukes  4u.gif

na va http://www.babyplan.ru/profile/82009  blush2.gif  pagal viska, taip ir turejo buti, ir FF taip pat brezia. Ir pati jutau ir pagal BT zinojau, kad ta diena mazdaug man O turetu buti... tik su ND aptingimas nesvietiskas  doh.gif  tiek pavargstu per diena, kad nieko nebenoriu, tik guliu paslika ir tiek  smile.gif

tai tu gulek, o TB tegu darbuojas biggrin.gif graziai kili, cia kad kiltum toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 09 09, 14:57)
tai tu gulek, o TB tegu darbuojas biggrin.gif graziai kili, cia kad kiltum toliau  4u.gif

lotuliukas.gif kad MB nemegsta manes tokios paslikos lotuliukas.gif aciu, reikia kilti bent po biski biggrin.gif
vajej vajej, auxxe, apsisiurpuliavau is to vaizdelio grazaus... labai sveikinu tave su dryzium bigsmile.gif 4u.gif dabar jau tikrai idomu, ka kitaip darete? ka pakeitete? kad ivyko toks stebuklas g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lekitra @ 2010 09 09, 13:54)

na va http://www.babyplan.ru/profile/82009  blush2.gif  pagal viska, taip ir turejo buti, ir FF taip pat brezia. Ir pati jutau ir pagal BT zinojau, kad ta diena mazdaug man O turetu buti... tik su ND aptingimas nesvietiskas  doh.gif  tiek pavargstu per diena, kad nieko nebenoriu, tik guliu paslika ir tiek  smile.gif

as jau pavargau aiskinti kas karta, kad su ND viskas gerai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemil @ 2010 09 09, 15:10)

aciu ax.gif
Atsakyti
niugi nieko mes kitaip nedarem, tik pabuvom menesi atskirai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 09 09, 15:14)

cia visoms gal dabar taip daryt ax.gif saunuoliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Donna felice @ 2010 09 09, 13:28)
o geras as net nezinojau apie procentus, aciu kad pasakei..
paziurejau savo tikimybe, tai duoda 83.4 proc.
83.4% of positive pregnancy test are reported before 14 DPO in the

ohoho wub.gif thumbup.gif geri skaiciukai, ne tik grafikas grazus thumbup.gif

QUOTE(lekitra @ 2010 09 09, 14:54)

po truputuka taip lengavi i virsu thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(Zemil @ 2010 09 09, 15:10)

cool.gif as jau zinau biggrin.gif hihihi.gif

QUOTE(auxxe @ 2010 09 09, 15:14)

va jums ir receptas smile.gif
dziaugiuosi del taves labai wub.gif
Atsakyti
Auxxe o tu aistuzelei rasei del tu menesiu? ar sutapo?
Atsakyti
Zemil as nzn savo tiksliu gimimo minuciu, tai pagal apytiksles buvo birzelis ( bet tada nekibo), rugpjutis galimas padirbejus ir tada nuo spalio. tai atitiko, bet sakau mano minutes nebuvo tikslios, tai gal butu kitaip menesiai issidelioje
Atsakyti
O tai palaukit, Aistuzele pagal gimimo duomenis net grafikus sudeliojusi buvo? smile.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 09 09, 15:21)
Zemil as nzn savo tiksliu gimimo minuciu, tai pagal apytiksles buvo birzelis ( bet tada nekibo), rugpjutis galimas padirbejus ir tada nuo spalio. tai atitiko, bet sakau mano minutes nebuvo tikslios, tai gal butu kitaip menesiai issidelioje

tai rugpjutis kaip ir tinkamas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 09 09, 15:24)
O tai palaukit, Aistuzele pagal gimimo duomenis net grafikus sudeliojusi buvo? smile.gif  blink.gif

pasake menesius kuriais didziausia tikimybe yra pastoti mirksiukas.gif
Atsakyti