Įkraunama...
Įkraunama...

Gerų renginių anonsas!

Gegužės 27 d. 19 valandą Organizuojamas IV tarptautinis šokių festivalis „Dance station 2016“. Į Telšių miesto areną kviečia šokių studija „Divain“.

Durys atidaromos: 17.30 val.

Renginyje pasirodys geriausi ir aukščiausius apdovanojimus pelnę kolektyvai iš visos Lietuvos. Bus apie 600 dalyvių. Šokėjų gretas papildys svečiai iš Latvijos ir Ukrainos.

Pirmą kartą Lietuvoje, o dar geriau – Telšiuose – Lietuvos kultūros sostinėje 2016 bus „atidaryta“ pirmoji metro linija. „Tokia yra „Dance station“ idėja. Pirmaisiais metais festivalio sumanymas buvo atspindėti veiksmą autobusų stotyje, antraisiais – oro uoste, pernai „veiksmas vyko“ jūrų uoste, o šiemet festivalio kelias nusidrieks metro bėgiais. Ši mintis leidžia suvienyti kolektyvus“, – kalbėjo D. Račkauskas.

Renginyje festivalio „Dance station 2016“ himną – Donato Montvydo dainą „Norim dar“ – atliks grupės „LittRoll“ narys Juozas Rimeika. Jam talkins 250 mažųjų atlikėjų.

Renginį ves telšiškis Romanas Klingeris. Savo programą pristatys Afrikos būgnų šou „Tam Tam“. Išskirtinis dėmesys žadamas kolektyvų vadovams. Festivalio prestižą kels viena geriausių Europos didžėjų telšiškė DJ Samanta, pernai iškovojusi pergalę tarptautiniame didžėjų konkurse „burn Residency“.

Planuojama, kad festivalio uždaryme dalyvaus Telšių – Lietuvos kultūros sostinės 2016 Šokio ambasadorius baleto primarijus Nerijus Juška. Renginio režisierius – Telšių Žemaitės dramos teatro direktorius Artūras Butkus.

Renginio data: Gegužės 27 d.
Renginio laikas: 19 val.
Renginio vieta: Telšių miesto arena (Birutės g. 7, Telšiai)
Renginys nemokamas

user posted image
Atsakyti
Gegužės 28 d. 18 val. Telšių miesto arenoje duris atvers kūrybinės dirbtuvės „ŠOK‘as“.

Apie 1,5 valandos truksiantis renginys bus ypatingas tuo, kad organizatoriai stengiasi suvienyti visus šokių kolektyvus. Norima suburti draugėn visus šokėjus, tačiau, organizatorių nuomone, tai nebus įprastas koncertas kaip dainų šventėse, bet puikus šou su teatro elementais.

Kūrybinių dirbtuvių metu bus keliaujama laiku: žingsnis po žingsnio epocha keis epochą. Šokėjų pasirodymai prasidės nuo istorinio šokio (Renesanso), vėliau bus pereita prie folkloro, tautinio šokio, po to seks sportinių ir šiuolaikinių šokių pasirodymai, visą teatrinį šou baigs gatvės šokis.

Žiūrovai turės puikią galimybę išvysti, kaip keitėsi šokiai nuo senų laikų iki šiandien. Skirtingo šokio žanro atlikėjai išsiskirs sceniniais kostiumais.

Kiekvienam pasirodymui specialiai kuriamas apšvietimas. Šviesų dailininkas – Martynas Levickas.

Prie kūrybinių dirbtuvių koncepcijos kūrimo prisideda pantomimos teatro aktorius Šarūnas Gedvilas iš grupės „Neteisėtai padaryti“. Jis taps renginio vedėju. Kūrybinėse „ŠOK‘o“ dirbtuvėse žiūrovai išgirs poetės Irenos Daubarienės kurtus ir Telšių Žemaitės dramos teatro režisierės Lamutės Pocevičienės ruoštus tekstus.

Renginio administravimo mokestis – 1 Eur. Bilietus galima įsigyti Telšių Žemaitės dramos teatro bilietų kasoje arba renginio dieną prie Telšių miesto arenos.

Renginio data: Gegužės 28 d.
Renginio laikas: 18 val.
Renginio vieta: Telšių miesto arena (Birutės g. 7, Telšiai)
Bilieto kaina: 1 Eur


user posted image
Išsami informacija apie renginį paspaudus čia
Atsakyti
Gegužės 29 d. nuo 10.30 val. Telšių miesto arenoje prasidės kvalifikacinės sportinių šokių varžybos „Telšiai – 2016“. Tai pirmasis tokio didžiulio masto renginys Žemaitijos sostinės istorijoje. Varžybas organizuoja sportinių šokių klubai „Vėlunga“ ir „Spindulys“.

Varžybose dalyvaus šokėjai nuo 5-erių metų. Taip pat pasirodys mokyklinio amžiaus vaikai ir suaugusieji. Dalyvauti kviečiami visos Lietuvos sportinių šokių šokėjai, laukiama svečių iš Rusijos (Kaliningrado sritis) bei Latvijos (Liepoja).

Kvalifikacinėse sportinių šokių varžybose „Telšiai – 2016“ šokėjus vertins kompetentinga komisija, tarp jų ir Telšių miesto Garbės pilietė Skaistutė Idzelevičienė. Trijų dalių renginį ves Juozas Šalkauskas.

Trečioje renginio dalyje 18 val. pasirodys pasaulio profesionalų vicečempionai, Europos „showdance“ čempionai Lina ir Donatas Vėželiai, gros gyvo garso grupė „Jazzmaitija“, televizijos projekto „Lietuvos balsas“ nugalėtoja Justina Budaitė, hip-hopo tarptautinių konkursų nugalėtojai grupė „Intrus“.

Bilieto kaina – 5 Eur. Bilietus galima įsigyti Telšių Žemaitės dramos teatro bilietų kasoje arba renginio dieną prie Telšių miesto arenos.

Visą savaitgalį šventės rengėjams talkininkaus Telšių – Lietuvos kultūros sostinė 2016 savanoriai, šokio savaitgalio partneriai – Telšių kultūros centras, Telšių Žemaitės dramos teatras ir Telšių rajono savivaldybė.

Organizatoriai atkreipia dėmesį, kad kiekvienas Telšiuose – Lietuvos kultūros sostinėje 2016 vykstantis renginys – be alkoholio. Pozityvus nusiteikimas, kultūringas elgesys ir supratingumas – kertinė atsvara norint pasigirti, kad esame tikrų žemaičių sostinė ir mokame linksmintis blaiviai.

Renginio data: Gegužės 29 d.
Renginio laikas: nuo 10.30 val.
Renginio vieta: Telšių miesto arena (Birutės g. 7, Telšiai)
Bilieto kaina: 5 Eur

user posted image
Išsami informacija apie renginį paspaudus čia #telse2016
Atsakyti
Telšių Šv. Antano Paduviečio katedroje didingai nuaidės choro „Liepaitės“ ir Telšių muzikos mokyklos merginų (vad. Violeta Udelcovienė) bei jaunučių (vad. Zina Šimkuvienė ir Elena Domarkienė) chorų koncertas.

Žiūrovai išgirs kolektyvų atliekamus kūrinius, skambės bendri kūriniai, skirti Lietuvos moksleivių dainų šventei 2016.

„Liepaitės“ koncertuoja iškiliausiose koncertų salėse, mergaičių balsai paklūsta žymiausių Lietuvos dirigentų Juozo Domarko, Gintaro Rinkevičiaus, Roberto Šerveniko, Modesto Pitrėno, Martyno Staškaus, Modesto Barkausko mostui. Chorų repertuare – nuo lietuviškos liaudies dainos iki stambios formos kūrinių su orkestrais.

Telšių muzikos mokyklos merginų choras – rajono ir respublikinių dainų švenčių dalyvis, pernai chorų festivalyje Šiauliuose pelnęs aukso apdovanojimą, ne sykį apdovanotas kituose konkursuose. Merginos gieda per šv. Mišias Viešvėnų bažnyčioje ir Telšių Šv. Antano Paduviečio katedroje. Jaunučių chorai dalyvauja koncertuose ir rajono dainų šventėse.

Renginio data: Birželio 1 d.
Planuojamas renginio laikas: 17 val.
Renginio vieta: Telšių Šv. Antano Paduviečio katedra (Katedros a. 2, Telšiai)



Išsamią informaciją rasite paspaudę čia wink.gif


user posted image
Atsakyti
Išskirtinis renginys unikalus meniniais bei muzikiniais sprendimais, kolektyvų įvairove ir gausa. Šiemet sumanyta dainų šventę surengti vieną dieną ir suorganizuoti ypatingą koncertą.

Šventė bus išskaidyta dalimis: pasirodys Telšių miesto ir rajono, LPS „Bočiai“ meno kolektyvai ir žinomi krašto atlikėjai. Laukiama per 700 dalyvių.

Žemaitijos sostinės šventėje pasirodys ne tik miesto ir rajono meno kolektyvai, vaikai ir jaunimas, Telšių kultūros centro mišrus choras „Žemaičiai“, politinių kalinių ir tremtinių choras „Tremties aidai“, bet ir žinomi atlikėjai: Juventas Radzys, Kęstutis Jablonskis su grupe, Darius Augulis ir grupė „Tekila“, „Gramofonas“. Pirmą kartą Telšiuose muzikantai atliks savo kūrinius pritariant jungtiniam chorui.

Lietuvos pensininkų sąjungos „Bočiai“ šventės dalyje laukiama svečių ne tik iš Telšių, daugelio Lietuvos miestų (Vilniaus, Klaipėdos, Kretingos, Skuodo ir kt.), bet ir iš Estijos bei Latvijos. Pasirodys 13 „Bočių“ chorų, 9 kaimiškos kapelos, 19 šokių kolektyvų. Koncertą paįvairins Lietuvos sveikatos mokslų universiteto dainų ir šokių ansamblis „Ave Vita“.

Scenoje taip pat pasirodys jungtinės kaimo kapelos, kurios greta kitų kūrinių kartu su chorais atliks specialiai šventei sukurtą dainą „Mes esam žemaitē“. Dainos muzikos ir žodžių autorius – R. Tekorius.

Šiemet sukanka 15 metų, kai buvo sukurtas himnas Telšiams. Į sceną atlikti kūrinio vėl grįžta visi penki dainininkai: Kęstutis Jablonskis, Darius Augulis, Juventas Radzys, Antanas Gaudiešius, Gintaras Sabeckis.

Pasibaigus Telšių rajono dainų šventei, žiūrovai kviečiami į vakaro koncertą. Pasirodys žymiausi Žemaitijos krašto atlikėjai.

Žemaitijos sostinės šventė „„Septynių kalvų giesmė“ vyks birželio 11-ąją 17 valandą Telšiuose ant Zakso kalno. Organizatoriai kviečia prekybininkus iš visos Lietuvos registruotis ir dalyvauti mugėje. Registracija telefonu 8 672 24125 (skambinti darbo dienomis nuo 9 iki 12 valandos).

Renginio data: 2016 m. birželio 11 d.
Renginio laikas: 17 val.
Renginio vieta: Zakso kalnas
Renginys nemokamas.

user posted image
Išsamią informaciją rasite paspaudę čia wink.gif
Atsakyti
Po ketverių metų pertraukos į Telšius – Lietuvos kultūros sostinę 2016 grįžta Tarptautinis vaikų ir jaunimo folkloro festivalis ,,Aš pasiejau vėina popā“.

Birželio 16-19 dienomis Telšiuose sužydės dvidešimtus metus gyvenanti popa.

Trijų dienų festivalis žada žiūrovams daug nepamirštamų akimirkų, laukiama svečių ne tik iš Lietuvos, bet ir užsienio. Šiųmetė vaikų ir jaunimo folkloro festivalio „Aš pasiejau vėina popa“ tema – bitininkystė.

Praėjusiame amžiuje Žemaitijos sostinėje pasodintas stebuklingas augalas Popa. Tuomet dar niekas nežinojo, kokių galių turi šis pupinių šeimos, vikių genties augalas. Botanikos knygoje minimas vienmetis augalas išgyveno dvidešimt metų, kas antrus metus jį gaivino ir kedeno ypatingi lankytojai – 1998 metais uodas – kuisys, o po poros metų, dar visai nedidelę pupą, lankė jaunimo būriai iš užsienio, dar po poros metų aplink pupą šoko vabalų tuntas, o kai Pupos festivalyje pasirodė Žvirblis su alumi, ne juokais teko pupą paramstyti, – bet ne nuo apynių gėrimo, o nuo gausybės muzikos ir dainų gaudesio.

Dvidešimtus metus gyvenanti Popa, kaip ir įprastoji pražys, birželio 16-19 dienomis. Jos grožį apdainuos festivalio dalyviai, aprašyti Telšių poetai.

Šių metų jubiliejinė Popa į savo šventę sukvietė būrį bičiulių, kurie susispietę į draugingus spiečius, tarsi bitelės, gerdami iš Pupos žiedų nektarą, apdainuos septynias kalvas, kad visi drauge, bičiulystėje, patirtų neapsakomą bendrumo laimę.

PROGRAMA

Birželio 16 d. (ketvirtadienis)

18 val. Užsienio folkloro grupių koncertas Telšių Žemaitės dramos teatre „Voi, to bitėkė, to to to“ (Respublikos g.18).

Birželio 17 d. (penktadienis)

Užsienio grupių išvyka į Palangą, Klaipėdą.

Birželio 18 d. (šeštadienis)

Respublikos gatvėje

12 – 15 val. „Dūzgė bitelė dūzgė“. Kūrybinės dirbtuvės ir savanorystės pristatymas miesto gyventojams ir jų svečiams (Respublikos g. prie Telšių miesto amfiteatro).

15.30 – 16 val. „Unt kalnelė, unt aukštuojė“. Festivalio avilių atidarymas (nuo Nepriklausomybės a. iki Žemaitijos turizmo informacijos centro).

16.30 val. Festivalio dalyvių eisena (iš Turgaus a. į Nepriklausomybės a.).

17 val. „Kuoreli siūvau, meduti ragavau“. Festivalio atidarymo koncertas (Telšių miesto amfiteatras).

20 val. Naktišokiai. Totorių, lenkų, slovakų, bulgarų, latvių ir lietuvių tradiciniai šokiai.

Birželio 19 d. (sekmadienis)

Respublikos gatvėje

10 – 12 val. „Uliuojė bitelė po žali suodneli“. Lietuvos vaikų ir jaunimo folkloro ansamblių koncertai Telšių miesto aikštėse.

12 val. Tradicinių liaudies giesmių valanda. Tradicines giesmes giedos Lietuvos ir užsienio folkloro grupės (Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų bažnyčioje ir Šv. Antano Paduviečio katedroje).

14 – 15 val. Dūzgės. Bulgarų, slovakų, latvių, lenkų tradicinių patiekalų degustacija. Kavinė „Teatro kavinė“ (Respublikos g. 18).

18 val. „Galė lauka leipelė, trīs bičiū pulkele“. Baigiamasis teatralizuotas festivalio koncertas (Telšių miesto amfiteatre). Koncerto svečiai – multiinstrumentalistas Saulius Petreikis ir draugai.

20 val. Vakaro muzika. Koncertuoja Aistė Smilgevičiūtė ir grupė ,,Skylė“ (Telšių miesto amfiteatras).
Dalyvauja:

Jaunimo folkloro ansamblis ,,Wiyrchowianie“ (Bukowina Tatrzańska, Lenkija);

Vaikų ir jaunimo folkloro ansamblis ,,Makovicka“ (Svidnik, Slovakija);

Vaikų ir jaunimo folkloro ansamblis ,,Dzismeite“ (Daugpilis, Latvija);

Vaikų folkloro ansamblis ,,Haskovo“ (Bulgarija);

Totorių kultūros centro folkloro ansamblis ,,Ilsu“ (Vilnius);

Vaikų folkloro ansamblis ,,Virvytė,“ (Vilnius);

Vaikų folkloro ansamblis ,,Kuršiukai“ (Klaipėda);

Jaunimo folkloro ansamblis ,,Alksniuka“ (Mažeikiai);

Vaikų ir jaunimo folkloro ansamblis ,,ČIUČIURUKS“ (Telšiai)
user posted image

Passpausk čia ir sužinosi platesnę informaciją smile.gif
Atsakyti
GRUODŽIO 17 d., šeštadienis, 12:30
„KALĖDŲ FORTEPIJONAS“ – interaktyvus muzikinis renginys ikimokyklinukams

Dalyvauja: Kalėdų Senelis, Snieguolė Baltuolė, Nykštukas Tukas ir fortepijoninis duetas - Emilija Budžemaitė ir Ugnė Sabaitytė

--------------------------

Kalėdų šventės artėja. Jau tuoj kepsime pyragus ir dėliosime po eglute dovanas. Bet ar atvyks šįmet Kalėdų Senelis? Regis, reikės jo paieškoti. Muzikiniame nuotykyje dalyvaus Nykštukas Tukas ir Snieguolė Baltuolė, o jiems į kompaniją ateis pianistės Emilija Budžemaitė ir Ugnė Sabaitytė. Renginys skirtas ikimokyklinio amžiaus vaikams, kurių lauks ne vienas siurprizas. „Kalėdų fortepijonas“ – tai novatoriškas renginys su P. Čaikovskio baleto „Spragtukas“ muzika. Jo metu vaikai susipažįsta su muzikos instrumentu patys aktyviai dalyvaudami spektaklyje: žaisdami, šokdami, dainuodami, burdami, improvizuodami. Renginio pabaigoje, išgirdęs gražius Pono Fortepijono garsus, pasirodys Kalėdų Senelis.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Sveiki,

kviečiu visus sudalyvauti KTU studentų atstovybės organizuojamame Naujametiniame plaukime baidarėmis. Jis vyks Gruodžio 31 dieną 11:30. Įdomus ir savotiškas renginys, visą laiką judėsite, todėl nebijokite, nesušalsite ;) Jeigu turitė klausimų kreipkitės į mane. Tel Nr. 861594916 El. paštas: lukaszabulis1996@gmail.com

 

Daugiau info: https://www.facebook...93473930966341/

 

Praeitų metų video: https://www.youtube....h?v=qoF2x9sg1sk 

Atsakyti
O aš norėčiau pareklamuoti vieną muzikos renginuką , šį šeštadienį vyks prie Lentvario ežero, nemokamas, nekomercinis, roko ir akustinės muzikos gerbėjams/oms.


http://manofestivali...is/dvarokas/756


Dvarokas - roko ir akustinės muzikos festivalis, šiemet pirmą kartą vyksiantis Lentvaryje. Melomanams - proga pasiklausyti geros naujos muzikos, jauniems atlikėjams - atsiskleisti, kiekvienam lankytojui - įdomiai praleisti laiką su draugais ir atrasti galbūt dar nepažintas vietas.

Renginys nekomercinis ir nemokamas.

Organizatoriai - Lentvario kultūros rūmai ir Liverpool.

Groja:
Kosmo Kazys
Madžestix
Synonimus
Džemas
Rokas Povilius ir Zomšinė Mėnulio Pusė
Hill Top Sheep
Condor Avenue
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marta.Placebo: 20 liepos 2017 - 09:53

[attachment=248718:seimos-santykiai.jpg]

 

Vaiko auginimas yra ir tėvų augimo procesas, kurio metu mokomasi, mėginama ir atrandama, nes nėra vieno teisingo auklėjimo metodo ir visiškai tokių pačių vaikų. Šakiuose įvyks trijų seminarų ciklas (spalio 21 d. ir lapkričio 4 d.) „Šeimos santykių, kultūros ir atsakomybės ugdymas“, kurio metu bus vykdomi teoriniai ir praktiniai užsiėmimai, siekiant tėvams suteikti vertingų žinių ir įgūdžių, kaip sukurti darnius santykius su vaikais, kaip spręsti įvairias auklėjimo ir ugdymo situacijas, su kuriomis susiduriama kiekvieną dieną.

Kol tėvai dalyvaus mokymuose, vaikams (nuo 6 m.) bus vedami užsiėmimai. „Kūrybos kampas 360“ specialistai vykdys kūrybiškumo ir ekologijos programą vaikams.

Mokymai nemokami (Projektą finansuoja LR Socialinės apsaugos ir darbo ministerija)
Būtina išankstinė registracija: el. paštu: giedre@idejugarazas.lt (Prašome nurodyti ar atvyksite su vaiku/ais)

2017 10 21 11 val.
Bendravimas ir bendradarbiavimas šeimoje

Kaip bendrauti su skirtingo amžiaus vaikais

Pagyrimai ar padrąsinimai

Vaikų ir tėvų teisės ir pareigos

Aktyvus vaiko klausymasis

2017 11 04 11 val.
Šeimos narių emociniai poreikiai, emocijų raiška ir bendras emocinis fonas

Vaikų emocijų atpažinimas ir emociniai poreikiai

Teigiamas dėmesys

Sunkių emocijų suvokimas ir priėmimas, saugus jų išgyvenimas

Rūpinimasis savimi ir savo gera savijauta

 

Pozityvus drausminimas

Pozityvus drausminimas:  pasekmių numatymas ir taikymas

Konfliktų su vaikais sprendimai

Šeimos taisyklės

Ribų nustatymas ir jų laikymasis.

 

Vieta: Šakių „Varpo“ mokykla, J. Basanavičiaus g. 28,  Šakiai

Data: 2017 spalio mėn. 21 d. ir lapkričio 4 d., 11 val.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaroja: 11 spalio 2017 - 18:09
Sveikos, kaunietes smile.gif
Nuo rugpjucio men pradedame rengti vakarus Kauno merginoms ir moterims smile.gif
Mūsų klubas išskirtinis tuo, kad atviras visoms moterims, nepriklausomai nuo amžiaus, išsilavinimo ir pažiūrų.
Rengsime susitikimus, kuriuose moterys galės kurti savo bendruomenę, viena kitą paremti, išmokti viena iš kitos kažko naujo, dalintis rekomendacijomis ir patirtimi, bei smagiai leisti vakarus malonioje aplinkoje. Susitikimai vyks du kartus per savaite vakarais, susitikimo trukme- 2 val.
Pirmojo susitikimo programa:
30 min. pažintinis žaidimas,padesiantis mums susipazinti
1 val. idėjų, tematikų, problemų, rūpesčių aptarimas prie kavos ar arbatos puodelio.
30 min– plepesiai tarp musu mergaiciu , klausimai-atsakymai aktualiomis temomis.

Siūlomos temos kitiems susitikimams priklausys nuo narių, kurios nuspręs ir toliau reguliariai susitikinėti – tik pacios nuspresime kokios temos mums rupi ir yra aktualios.

Smagiausia tai, kad kiekviena ateisime atvira širdimi ir su skirtingomis patirtimis, todėl galėsime dalintis viskuo, kuo norime, ir išmokti to, ko labiausiai trūksta. Aptarsime knygas, filmus, dienos aktualijas, pasikviesime idomiu sveciu.


„Po vieną mes esame lašeliai. Kartu mes esame vandenynas“.
(Autorius nežinomas)

Norincias dalyvauti kvieciu registruotis asmenine zinute arba el.pastu senjoraidobilas@gmail.com
Atsakyti
Nuotykiai atkeliauja į Kauno miestą! Pramoginės orientacinės varžybos automobiliais Kaune CRAZY TRIP jau 2018 m. spalio 5 dieną!

Mėgstate nuotykius, aktyvų laisvalaikį ir norite smagiai praleisti penktadienio vakarą? Bene daugiausiai populiarumo sulaukiančios Pramoginės orientacinės automobilių varžybos Kaune CRAZY TRIP jau spalio d. Surinkite 2-5 draugų ekipažą ir pasinerkite į šį įsimintiną nuotykį! 
Varžybų metų dalyviai spręs ir vykdys smagias užduotis, linksmai leis laiką su savo komanda bei keliaus po miestą rinkdami taškus ir varžydamiesi rėmėjų įsteigtų šaunių prizų!
Jūs gausite apie 25 užduotis. Turėsite išspręsti bei aplankyti kuo daugiau, pagal Jūsų pačių susidarytą maršrutą.
Renginio dalyviai: Visi mėgstantys nuotykius, įdomias užduotis ir pažįstantys arba trokštantys pažinti Kauno miestą, žmonės!


Startas 20 val., URMAS prekybos miestelio aikštelėje (Pramonės pr. 16)! 

Jau septinioliktą kartą organizuojamas renginys kaip visada kupinas smagių užduočių bei siurprizų! 

Renginio Facebook event‘as ir šviežiausios naujienos:
Spauskite "Dalyvausiu" ir sekite visas renginio naujienas!
Video akimirkos iš ankstesnių renginių: 
Iš anksto užsiregistravus ir sumokėjus iki rugsejo 30 d. 23:59 val.- startinis mokestis tik 18 eur / ekipažui. 
Artėjant renginiui – kaina didės. Renginio dieną kaina 25 eur/ ekipažui. ir vietų skaičius gali būti ribojamas.
Internetinė svetainė ir registracija: http://crazytrip.lt/

Iki susitikimo!

Atsakyti