Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai gydymo metodai

Slyvute, o gal cia atsipalaidavusios smegenys - kai zinai, kad negali pastoti rolleyes.gif tai ir uzauga tie biesiukai
Atsakyti
Slyvute,o galvojau kad gal kas iseis ,o tu matai ruosiesi operacijai. doh.gif Nu nieko tada kai atsistosi ant koju po laparoskopijos gal tada viskas iseis ir busi nestuke.gif linkiu daug stiprybes wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Eaglet @ 2004 06 03, 12:08)
Slyvute, o gal cia atsipalaidavusios smegenys - kai zinai, kad negali pastoti rolleyes.gif tai ir uzauga tie biesiukai

Tai kad apie folikula ir apie laparoskopija (tuo paciu ir apie tai kad sis menesiukas bus prarastas) tik vakar suzinojau, t.y. vakar nuejau pas gydytoja tartis del laparoskopijos, tai tuo paciu ir echoskopu patikrino. Tai vat ir pamaniau, kad gal cia del vynelio smile.gif. Nors kas ten zino, gal tiesio siaip.
Atsakyti
Slyvute, o kada tau laparoskopija? Skaiciau apie tavo apsilankyma pas Azanova. Labai gaila kat tave taip nuliudino, bet vis tiktai patare ka daryt, kokius tyrimus, tikiuosi tai i gera ir tau pagelbes, sekmes tau.
O sakykit, ar butinai raudonas vynas, ar tinka ir baltas?
Atsakyti
Nesvarbu koks vynas, as tai balta geriau. Gal aisku cia ir sutapimas, bet labai jau nustebau, vadinasi ir sis ciklas mano bus kokiom 3-4 dienom trumpesnis.

Del laparoskopijos dar tiksliai nezinau, turetu kita antradieni daryti, jei iki to laiko spesiu issigydyti maksties grybeli. Jei nespesiu tada nukels arba dar i kita savaite arba tik po menesio taip manau.

O del Azanovo, tai jau nusiraminau, tikiuosi viskas bus gerai smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Slyvute: 03 birželio 2004 - 13:10
QUOTE (Rimanta @ 2004 05 25, 09:56)
pradėjau naują temą, nes pasigendu senosios. ten gerų idėjų buvo biggrin.gif

Gal ir negerai padariau,bet istryniau ta tema kaip ilgai nefunkcionuojancia ir turejusia maziau nei 10 postu.Taip reikejo,kadangi serveris kitas buvo ir nebetilpo informacija.Teko daug temu panaikinti, i kurias seniai buvo rasoma ir turejau maziau nei 10 zinuciu.Labai nepykit, bet taip reikejo wink.gif Dabar rasykite kiek nori jau thumbup.gif
Atsakyti
Dar atsimenat buvo apie burokeliu seklu arbata, ji padeda nuo gresiancio persileidimo, gal ir pastot padeda, jau nepamenu
Atsakyti
QUOTE (Slyvute @ 2004 05 25, 07:57)
Remiantis atliktais tyrimais nustatyta, kad taure raudono arba balto vyno kasdien didina tikimybe pastoti. Didesnis vyno kiekis gali veikti priesingai.

Mano mylimiausias receptukas biggrin.gif.

Ajajai, koks geras būdas clap.gif
Tai kuris geriau veikia raudonas ar baltas, a wink.gif ?
Atsakyti
QUOTE (Aga @ 2004 06 03, 17:48)
Gal ir negerai padariau,bet istryniau ta tema kaip ilgai nefunkcionuojancia ir turejusia maziau nei 10 postu.

.Labai nepykit, bet taip reikejo wink.gif Dabar rasykite kiek nori jau thumbup.gif

niekas nepyksta biggrin.gif

viskas liuks wink.gif
Atsakyti
"Информация к севдению - травница мне сказала для востановления гормонального фона пить настойку из цветов одуванчика либо мать-и мачехи . Собираешь цветки полную банку ( 0,5 литра ,1 литр - не важно ) - тут же заливаешь водкой по самое горлышко чтобы все цветки скрыло - 10 дней настаиваешь - и потом 2 раза в день по чайной ложжке . Пить пока все не выпьешь ( но не менее 21 дня - это самое главное 21 день и не пропускать). "
Atsakyti
zinau kad ne i tema, bet kiekvienoj temoj minite ta folikula. ir is kur jus zinote koks jis dydzio (as cia visai neismananti, net geda bet kieno daugiau paklausi ir is kur suzinosi)
Atsakyti
Merginos, o jus homeopatijos (klasikines) nesigundot isbandyti?unsure.gif
Man pastaruoju metu ji padare labai gilu ispudi,- pati labai lengvai issigydziau karpas ant pado, o vaikui (1 metu) isgydem alergini dermatita.
Siaip, prie visokiu letiniu ligu/sutrikimu/negalavimu/neteisingu funkcionavimu mano nuomone konstitucinis gydymas vienas is geresniu sprendimu...
Ar bandet kuri?
Atsakyti