QUOTE(Šarūniukė @ 2007 06 18, 09:07)
...
Sveika, na labai džiaugiuosi už tave
Juk gali pavykti ir natūraliai, jei tik vyro grikiai geri
Gal gali parašyti plačiau kada darei su dėlėmis, koks kursas ir kur
deja, su vyro grikiukais turime problemu

... bet as jam jau uzsiminiau, kad gal ir jam reiktu pabandyti, tai ziuresim kas gausis

as labai noreciau, kad ir MB praeitu si kursa, pradedu paruosiamji darba ta linkme
as sia procedura dariausi balandi-geguzi. Man paskyre 10 seansu po 5 deles: viena karta ant uodegikaulio, kita karta ant gaktikaulio, ir taip papkaitomis po penkis kartus. Procedura tikrai ne is maloniuju, taciau tikrai imanoma istvert. Iki proceduros ir as labai bijojau ir slykstejausi tais padareliais, taciau per tuos keleta seansu isitikinau, kad tai labai svarus padareliai ir ju misija kilni
Ikandimai nemalonus, man jie buvo panasus i uodo ikandima, kuris trunka +/- 15 minuciu. Dele prisisiurbdavo per 20-60 minuciu (pirmus kartus greiciau, i kurso pabaiga leciau).
Nemaloniausias dalykas is viso sio reikalo, man buvo tai, kad kraujavimas is zaizeliu trukdavo ~10-15 valandu ir visa ta laika reikedavo but su pampersu. Todel sia procedura reiketu daryti vesesniu sezonu, kad butu galima apsivilkti lietpalti ar striuke, kuri pasleptu "pampersini" vaizdeli kai reikia grizt namo.
As saziningai, du kart per savaite, penkias savaites is eiles isvaikciojau visa kursa. Prisipaznsiu, atsibodo ziauriai

, bet ... Lodeksos seseles sake, kad retai kas istveria visus 10 kartu

, jauciausi saunuole
Man kainavo 12 Lt viena dele, visas kursas - 600 Lt.
Jokiu isoriniu pokyciu, praejus visa kursa nejutau. Laparaskopija dariau planine, nederinant prie sios mano susigalvotos "deliu" atrakcijos. "Deles" - tai mano mamytes ismislas

, ne gydytojos. Ji, kai tik suzinojo mano bedas, emesi rupintis gydymu, paremtu liaudies ismintimi. Beje, deliu ikandimas palieka randeliu, tokius taskucius, kurie panasus i buvusiu spuogeliu zymes. Na, galit isivaizduot, kokia buna daktaru reakcija, kai ateini apziurai ir jie pamato tai

as, aisku, is kart paaiskinu, kad tai deles, ne siaip kazkoks nuspuogijimas... blogiausia, kad tie randeliai bus ~ metus