Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis IId.

Geda pasakyti, blush2.gif bet tik šiam forume pamačiau kaip gražiai žydi pinigų medis. Taip net nebūčiau žinojęs, kad jis gali žydėti.Turiu tą gėlę jau 2 metai, preitą vasrą gal 2 lapus išleido tai labai laiminga buvau.O kad laukt žiedų......
Atsakyti
QUOTE(irina B @ 2006 04 04, 06:50)
Aš taip pat patarčiau palaistyti kalio permanganato tirpalu  smile.gif

o gal zinot kaip bus kalio permanganatas angliskai smile.gif) as vat esu ne lietuvoj ir idomu ar jo rasiu...
Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2006 04 04, 17:07)
o gal zinot kaip bus kalio permanganatas angliskai smile.gif) as vat esu ne lietuvoj ir idomu ar jo rasiu...

Potassium permanganate 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 04 balandžio 2006 - 16:10
QUOTE(mazu-le @ 2006 04 03, 22:15)
IRMELE, kokioje žemėje tavo grožis pasodintas? Gal jai reikia kokios ypatingos žemės. Nes maniškė ne tai kad žiedų, bet lapų nelabai nori leisti. Deje negaliu pastatyti rytinėje pusėje, nes langai į pietus arba vakarus... g.gif
Šiaip pavasarį ir reikia persodinti gėles, bet kai žydi gal ir negerai.  g.gif O beje, ar gausi ir dažnai tu ją laistai?
O žiedas,t ik dar kartą galiu pakartoti, super, ypatingas  thumbup.gif

Pasodinus pirktoj geliu zemej, tikrai niekuo neypatinga.
Laistau 1-2 kartus savaitej, kadangi stovi prie radiatoriaus, tai labai greit isdziusta, bet kiek zinau, tai sausra pernesa, o jei bus dregmes perteklius, tai supus gumbai ir gelytei kaput. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IRMELE @ 2006 04 04, 18:33)
o jei bus dregmes perteklius, tai supus gumbai ir gelytei kaput. lotuliukas.gif

Nejuokinga... unsure.gif
Atsakyti
Merginos,gelbekit!!!
Nezinau kas mano gelei pasidare...Pradejo gelsti lapu galiukai ,o veliau ir visas lapelis pagelsta (ir taip visi lapai ant stiebo...).
Neperlaistau tikrai (greiciau nedalaistau),siemet nepersodinejau,tik pakeiciau virsutini zemes sluoksni.Netresciau,nes pagalvojau,kad gaus trasu is pakeistosios zemes...Gal visgi reikejo patrest ?Gal galit pasiulyt kokiu geru trasu?Turiu VILMORIN trasu lapiniams augalams,tik nesiryztu tresti.Gal kas jau isbandete jas?
Ir dar.Sita gelyte isleido ugliuka,bet ir jis pageltes ir tusciaviduris...
Gelbekit,gaila geles... verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(IRMELE @ 2006 04 02, 17:56)
Nesuprantu. g.gif  Man tai rodo. Nemoku cia ikelti, gal kuri gali padet.

ir man parode nuotraukytes smile.gif nors maciau,kad veliau i tema ikelei smile.gif
Atsakyti
O aš pasidžiaugsiu, kad mano pinigų medis po beveik pus antrų metų miego būsenos pagaliau pradėjo leisti atžalas ir net dvi iškarto. Valio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2006 05 10, 23:16)
O aš pasidžiaugsiu, kad mano pinigų medis po beveik pus antrų metų miego būsenos pagaliau pradėjo leisti atžalas ir net dvi iškarto. Valio  4u.gif

blink.gif Oho,kaip ilgai jis ramybes busenoje buvo.....tai gal jis pas tave labai didelis?As pastebejau,kad dideli buna retesni.... Manasis pvz. siuo metu leidzia iskarto 4 naujas sakeles thumbup.gif wub.gif Kita karta ikelsiu nuotraukele mirksiukas.gif
Atsakyti
persodinau savo pinigų medelį gal balandžio pabaigoj, o gal gegužės pradžioj g.gif tai iš vieno medelio gavosi du blink.gif specialiai nelaužiau, nekapojau biggrin.gif o pasirodo du medeliai buvo suglaustai susodinti į vieną vazoną. tai jau vienas medelis leidžia šakelę naują thumbup.gif tik bijau kad ji vėl nepataptų tuščiavidurė unsure.gif
Atsakyti
Mano pinigėlis kažko negaluoja - neseniai persodinau, atskyriau naujus ūglius (į paprastą žemę kambarinėm gėlėm), tai tie nauji gražiai auga, vargo nemato, o tas senasis... Pradėjo vieni lapai gelsti, blykšti, o kiti nuo kotelio pradeda ruduoti, kol pasiekia lapelį. Gal čia liga kokia? Abu vienodai prižiūriu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2006 05 12, 19:01)
blink.gif Oho,kaip ilgai jis ramybes busenoje buvo.....tai gal jis pas tave labai didelis?As pastebejau,kad dideli buna retesni.... Manasis pvz. siuo metu leidzia iskarto 4 naujas sakeles thumbup.gif  wub.gif  Kita karta ikelsiu nuotraukele  mirksiukas.gif

Nu nežinau, ar toks skaitosi didelis. Neseniai aš jam tokią atramą bambukinę nupirkau, tai gražiai atrodo dabar...Va maniškis kaip ir Doti medelis, kažko persodinus vargti pradėjo. Aš jo nei skyriau nei nieko, tik ištraukus iš seno vazono daug šaknų radau, o naujasis buvo ne tiek didesnis kiek gražesnis, man vienoj gėlių parduotuvėj sakė nereikia jam didelio vazono. Prieš persodinimą jis labai sparčiai augo, gal kokius tris ūglius per pusę metų išleido, bet persodinus jau galvojau numirs. Vargo vargo ir ant pavasario atsigavo ir iš karto du ūglius leidžia. 4u.gif Tikiuosi kad tai tik pradžia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazu-le: 24 gegužės 2006 - 23:08
Koks gražus pas tave mazu-le pinigėlis... Pas mane tai dar nedidukas visai. Prieš persodinimą irgi augo kaip pašėlęs, lapelius tik leido, o dabar jau visai žiūriu nugeibti baigia, pusė lapelių nugeltonavo... Džiaugiuosi, kad bent tas naujas auga sparčiai.
Atsakyti