Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis IId.

QUOTE(alvara @ 2006 05 31, 10:19)
O laimės medžio viršūnes reikėtų skabyti, tada daugiau šakosis, gražesnis vainikas bus.

nieko neskabau,o pats labai šakojasi,visas apvalus net ax.gif
Atsakyti
nu dabar jūs man pasakykit, ar piniguočius išleisdamas naujas šakels atnešė į jūsų namus didesnius finansus biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 05 31, 10:21)
nieko neskabau,o pats labai šakojasi,visas apvalus net ax.gif

Na tai gal ir nuo augalo priklauso, nes mano tai tik dvi šakelės augo, kol neskabiau. Kai pradėjau skabyti viršūnes, tai pradėjo šakotis į vainiką rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(arite @ 2006 05 26, 19:06)

Labai grazus medelis wub.gif Kaip jum pavyksta padaryt, kad kotas butu toks storas g.gif unsure.gif
Atsakyti
Apie laimes medelius yra uzvesta atskira tema. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alvara @ 2006 05 31, 10:19)
Na ir piniguočio dydis pas Linaivą, net pavydu (baltai). Turbūt kainavo pinigėlių g.gif

jo jo, visus 15 litukų ax.gif paklojau už jį biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2006 05 31, 10:26)
nu dabar jūs man pasakykit, ar piniguočius išleisdamas naujas šakels atnešė į jūsų namus didesnius finansus  biggrin.gif  blush2.gif

Va ir netikėk prietarais... Čia neseniai rašiau, kad apsirgo mano pinigėlis, ir pajamos tikrai sumažėjo unsure.gif Va dabar kai paskelbiau bado dietą, nebelaistau, kiek atsigavo. Lauksiu finansų pagerėjimo mirksiukas.gif
Atsakyti
sakykit, o čia jo žiedai? bigsmile.gif tik šiandien pamačiau du tokius :user posted image
Atsakyti
aha, čia žiedai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aaukse @ 2006 06 06, 20:03)
sakykit, o čia jo žiedai? bigsmile.gif  tik šiandien pamačiau du tokius :[img]

Kiek metų augini zamiją, kad tokios storos šakelės? Kiek šakelių maždaug išleidžia per metus tavo augalėlis? g.gif Labai jau įspūdingas.
Atsakyti
As siandien persodinau piniguoti rolleyes.gif
Tikiusi, kad dabar leis naujas sakeles rolleyes.gif
O sitie augalai lepus salciams?
Jei as ji isnesciau i lodzija ir palikciau ir dienai ir nakciai, tai nieko jam neatsitiktu? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,turiu ir as viena problemele susijusia su siuo medeliu.Man ji padovanojo ir ant zemiu pavirsiaus uzsdejo tokia kaip pelesiu sluoksnis,ka tai reikia,gal ko pergaug ar per mazai?
Atsakyti