Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis IId.

aš galvočiau kad perlaistei g.gif bet kadangi aš tokia jau ir gėlių augintoja irnesakyk.gif tai dar paklausyk ką kitos pasakys
Atsakyti
Dar norejau paklausti kokia vieta ji daugiau megsta sauleta,ar geriau kur maziau saulutes patenka?Padovanojo ir nieko nepaaiskino ka ir kaip auginti blush2.gif
Atsakyti
Mano augalėlis leidžia naujas šakeles thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(arite @ 2006 06 18, 09:52)
Mano augalėlis leidžia naujas šakeles thumbup.gif

user posted image

o tu tikra kad cia zamiokulas? g.gif kazkoks ne toks stiebas, cia gal tas vadinamas piniguotis?
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2006 06 18, 19:54)
o tu tikra kad cia zamiokulas?  g.gif  kazkoks ne toks stiebas, cia gal tas vadinamas piniguotis?

tongue.gif žiūriu,kad daug kas maišo tą piniguoti su laimės medeliu ax.gif
Atsakyti
nu pagal mane ten nuotraukoj tikrai ne zamiokulas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Anandita @ 2006 06 18, 21:03)
nu pagal mane ten nuotraukoj tikrai ne zamiokulas  schmoll.gif

schmoll.gif Storalapis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 06 18, 20:06)
schmoll.gif Storalapis ax.gif
drinks_cheers.gif
teip, tik dar ji piniguociu vadina arba laimes medeliu, o pinigu medis - yra tas zamiokulkas, kuriam ir skirta sita tema.
Atsakyti
Ar pinigu medis zydi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(daliuxx @ 2006 06 19, 17:35)
Ar pinigu medis zydi? g.gif

aha bigsmile.gif jeigu nepatingėsi perversti kelis psl atgal rasi ir foto mirksiukas.gif
Atsakyti
ax.gif Pries keleta savaiciu persodinau savo piniguoti,tai dvi dideles sakos baigia nugeltonuoti verysad.gif ,bet matau ,kad leidzia viena nauja..... bigsmile.gif Didelio piniguocio tikrai neverta pirkti,nes jis labai sparciai auga..... maniskis per 2,5 metu is mazucio pavirto dideliu,ir dar gavosi atskiras krumelis,kuris auga pas vyra darbe ,o dvi sakeles ikysome tiesiai i vazona,tai jos kolkas ne krust, bet ir nemirsta... blink.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz info biggrin.gif Tikrai nebuciau patikejus,kad gali sitaip zydeti 4u.gif
Atsakyti