Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis IId.

QUOTE(*MONAMI* @ 2006 07 12, 13:41)
bigsmile.gif buvau įkišusi šakelę į žemę,kad išleistų šaknis,kelis mėn stovėjo ir jokių gyvybės ženklų nerodė,nusibodo norėjau išmesti,patempiau už šakelė ir nutrūko doh.gif iškasiau,kad mesti lauk,ogi ten didžiausia bulvė su šaknim bigsmile.gif aš ją vėl atgal,tai po kokių 6 ar daugiau mėn šįryt pamačiau daigelį thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif dar toks vos lendantis iš žemės,bet  thumbup.gif  thumbup.gif tai lauksiu kaip jam čia seksis g.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2006 07 11, 08:07)
Čia gi ne rūta žalioji ar beržas lietuviškas. Eurus, mergaitės, eurus dėkim lotuliukas.gif

thumbup.gif Euras vistiek anksčiau ar vėliau bus hihihi.gif Ir dar žinau kad rekomenduojama ką nors raudono padėti ar įsmeigti prie zamiaculco biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2006 07 07, 18:19)
Labai dažnai piniguotė nustoja augti po persodinimo. Persodinimas jai patinka, tik va pajutusi erdvę apie bulves, ji nutaria tą erdvę išnaudoti ir intensyviai augina šaknis, todėl vizualiai nustoja augti antžeminė dalis  doh.gif Saulės jai nereikia, drėgmės saikingai, o pinigus kad neštų, tai po vazonu į lėkštelę monetų pakiškit  topsecret.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na nežinau, aš iš karto po žydėjimo persodinau, tai jau trys stiebeliai sukasi biggrin.gif o saulytę jis mėgsta, ypač rytinę, ir laistau pakankamai gausiai, o štai pinigėlių neįsodinau bigsmile.gif
va parodysiu saviškį: user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aaukse @ 2006 07 12, 20:28)
na nežinau, aš iš karto po žydėjimo persodinau, tai jau trys stiebeliai sukasi biggrin.gif  o saulytę jis mėgsta, ypač rytinę, ir laistau pakankamai gausiai, o štai pinigėlių neįsodinau bigsmile.gif 
va parodysiu saviškį: user posted image

nuostabus augaliukas,o kas kiek dienų tu jį laistai,aš tai kažkur į savaitę po du kartus blush2.gif bijau perlaistyti kad nenupūtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2006 07 12, 13:07)
Na tai ar kuri nors jau pripylėt babkių ir ar pasidaugino, gal kartais jie ten sparčiai dauginasi kaip bakterijos ar koks pelėsis g.gif Greičiau pasakokit bigsmile.gif

Bagotėjam bagotėjam. Va laukiu, kada išmes lentelę "Jūsų sąskaita perpildyta" lotuliukas.gif

QUOTE(ledelis @ 2006 07 12, 22:05)
nuostabus augaliukas,o kas kiek dienų tu jį laistai,aš tai kažkur į savaitę po du kartus blush2.gif bijau perlaistyti kad nenupūtų 4u.gif

aš per savaitę ar dvi tik 1 kartą laistau... g.gif
Atsakyti
šitą dičkį laistau 2-3 kartus per savaitę, kai tokie karščiai, žiemą - kokį kartą. Turiu kitą, mažiulėlį, nes jis nušalo, tai tik dabar atsigauna. Jį laistau rečiau, nes auga kitoje pusėje ir saulės mato ne tiek biggrin.gif jie labai jautrūs šalčiams ir skersvėjams doh.gif
Atsakyti
O gal kas nors žinot, ar galima jo "plensus" atskirti. g.gif Bijau jam pakenkti
Atsakyti
QUOTE(Inesute J @ 2006 07 13, 16:08)
O gal kas nors žinot, ar galima jo "plensus" atskirti. g.gif  Bijau jam pakenkti

tikrai galima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 07 13, 15:57)
tikrai galima mirksiukas.gif

Aš buvau klausus parduotuvėj, tai man sakė, kad gali numirti ohmy.gif O kuriuo laiku geriausia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesute J @ 2006 07 13, 16:08)
Aš buvau klausus parduotuvėj, tai man sakė, kad gali numirti ohmy.gif O kuriuo laiku geriausia g.gif

4u.gif As persodinau pries menesi ir nenumire,tik didziojo dvi sakos nugelto,matyt per daug saknys nugenejau blush2.gif O atskirtas fliansas pas vyra darbe jau nauja saka leidzia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2006 07 13, 16:17)
4u.gif As persodinau pries menesi ir nenumire,tik didziojo dvi sakos nugelto,matyt per daug saknys nugenejau blush2.gif O atskirtas fliansas pas vyra darbe jau nauja saka leidzia biggrin.gif

Pabandysiu ax.gif
Atsakyti
aciuks.gif aciuks.gif merginos už patarimus dabar tai jau žinosiu kiek ir kaip reikia laistyti medelį ax.gif blush2.gif
Atsakyti