Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis IId.

Oi oi, o mano piniguočius žiedą išleido rolleyes.gif. Išvis negalvojau, kad žydi, tik čia temoj buvau paskaičius, kad gali taip būt. Pavasarį persodinau į didesnį vazoną, matyt per daug suspaustas buvo, paskutinis ūgliukas toks mažytis buvo. Užtat dabar turim dar vieną didelį lapą ir žiedą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2006 07 24, 07:49)
Oi oi, o mano piniguočius žiedą išleido rolleyes.gif. Išvis negalvojau, kad žydi, tik čia temoj buvau paskaičius, kad gali taip būt. Pavasarį persodinau į didesnį vazoną, matyt per daug suspaustas buvo, paskutinis ūgliukas toks mažytis buvo. Užtat dabar turim dar vieną didelį lapą ir žiedą thumbup.gif

Džiaugiuosi kad medelis pražydo,laikiu ir aš kada maniškis nudžiugins mane savo žiedeliu ax.gif
Atsakyti
Aš irgi patenkinta,gaila tik, kad pinigai tai taip neauga, kaip tas mano piniguotis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2006 07 24, 08:55)
Aš irgi patenkinta,gaila tik, kad pinigai tai taip neauga, kaip tas mano piniguotis hihihi.gif

kad taip pinigai augtų tai manu ne po vieną laikytume namuose,o plantacijomis,irpinigus galėtume šakėmis kabint lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Manasis piniguotis išleido dvi naujas šakeles thumbup.gif Ir vis laukiu žiedelio wub.gif O kokio maždaug amžiaus jis žydi? Gal kas žinote? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2006 07 24, 12:17)
Manasis piniguotis išleido dvi naujas šakeles  thumbup.gif Ir vis laukiu žiedelio  wub.gif O kokio maždaug amžiaus jis žydi? Gal kas žinote?  bigsmile.gif

Na, jeigu nusišnekėsiu nepykit blush2.gif bet man atrodo kad jis nežydi ax.gif Ar aš kažką mašau g.gif
Atsakyti
Mano piniguotis irgi lygtais leis nauja sakele ax.gif
Gal pinigu uzdirbsiu? rolleyes.gif
Fainiai butu thumbup.gif
Atsakyti
Inesute, žydi smile.gif
user posted image
O maniškis irgi leidžia 3 naujas šakas clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 07 24, 15:56)
Inesute, žydi smile.gif
user posted image
O maniškis irgi leidžia 3 naujas šakas clap.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif matai neseniai turiu, tai net gėda prisipažinti kad nežinau. Beje, kai jį persodau, o į žemę įsodinau pinigėlių... gavau darbą yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
Kaip graziai zydi wub.gif
Gal ir as sulauksiu tokio momento, kad ir mano piniguotis zydes rolleyes.gif
Atsakyti
O jis dažnai žydi, ir ar ilgai g.gif blush2.gif
Atsakyti
Maniškis irgi išaugino naują šaką ir, regis, dar vieną gamina. Jau apsidžiaugiau, kad pareis pinigų namuosna, bet kai paskaičiau, kad kažkaip įtartinai visoms čia mums vienu metu subujojo augalėliai, tai įtariu, kad sezonas biggrin.gif verysad.gif O jau laukiau pinigų derliaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti