Įkraunama...
Įkraunama...

Vulgaru ar seksualu?

pats savaime pusplikis užpakalis nėra nepadorus ar nešvankus. bet jei tuo užpakaliu švysčiojama prie Senukų kasos, kai penkiametis pyplys nesuvokia, kokdėl jam prieš nosį plika subinė vaidenas-vat jau vulgaru.
Atsakyti
Butent, vulgari ne asmens liemens apimtis, o skonio nebuvimas renkantis ruba. Vulgarus ne pats nuogumas, o asmens takto nebuvimas, kas, kur, kada ir kaip dera elgtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 05 sausio 2011 - 11:39
tai taip.
Bet jei moteris nori užpakalio plikumu kompensuoti veido patrauklumo trūkumą-ką tu jai padarysi? doh.gif Ji sulaukia dėmesio, žvilgsnių (natūralu-visi į ją spoksojo biggrin.gif ), ir tiki, kad tai dėl jos patrauklumo...
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 05, 10:34)
pats savaime pusplikis užpakalis nėra nepadorus ar nešvankus. bet jei tuo užpakaliu švysčiojama prie Senukų kasos, kai penkiametis pyplys nesuvokia, kokdėl jam prieš nosį plika subinė vaidenas-vat jau vulgaru.

Taip, savaime aišku biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 05, 12:45)
tai taip.
Bet jei moteris nori užpakalio plikumu kompensuoti veido patrauklumo trūkumą-ką tu jai padarysi? doh.gif  Ji sulaukia dėmesio, žvilgsnių (natūralu-visi į ją spoksojo  biggrin.gif ), ir tiki, kad tai dėl jos patrauklumo...

Tiksliai pasakyta biggrin.gif
Atsakyti
man vulgaru, kai moterys sako ,,uzsidege uzpakalis" ir pan., jau geriau ji vaiksciotu su miniaku, is po kurio lasiniai matosi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 01 08, 20:31)
man vulgaru, kai  moterys sako ,,uzsidege uzpakalis" ir pan., jau geriau ji vaiksciotu su miniaku, is po kurio lasiniai matosi tongue.gif

g.gif kaip?
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 08, 19:50)

kas kaip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 01 08, 20:52)

nesupratau nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 08, 20:00)
nesupratau nieko  ax.gif

man bjauru kai moterus vulgariai kalba
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 01 08, 21:04)
man bjauru kai moterus vulgariai kalba

aa, aišku. kaip ir vyrai./
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 01 08, 18:31)
man vulgaru, kai  moterys sako ,,uzsidege uzpakalis" ir pan., jau geriau ji vaiksciotu su miniaku, is po kurio lasiniai matosi tongue.gif

vadinasi lasiniai-vulgaru biggrin.gif
Atsakyti