Įkraunama...
Įkraunama...

Vulgaru ar seksualu?

QUOTE(Netikėta @ 2011 01 03, 16:02)
Tai dabar jau visos su nuogais pilvais, kaip provincialės  atrodo, nes ta mada seniai praėjo, bet, kai visas pasaulis taip nešiojo- ne tik 30-metės, bet ir 40- metės su dailiais pilvais leisdavo sau palikti mažą ruoželį pilvo, ir niekas tuo nesistebėjo, nesibjaurėjo, jei atrodė gražiai smile.gif 
Pati  sau tai  leidau, būdama arti 40- ties, nė vienas žmogus vulgarke nepavadino smile.gif
O kai buvau 30 bigsmile.gif  pffffff, niekas net neįtarė, kad du vaikus turiu, klausdavo jauni bernai , ar ne iš pirmo kursio, kad tokia nematyta, o aš po diplomo 9 metus atidirbus jau antrąsyk  studijavau lotuliukas.gif

Čia matyt genai smile.gif biggrin.gif Man irgi niekas neduoda 33 metų, sakau daugiausia - 26,27 metai. Ir sportuot aš labai nemėgstu, tik dabar jau nuo vasaros nevalgau po 18 val., nes pririnkau kelis kilogramus nereikalingus. Vyras tai sakė, kad be jo būdama matyt mažai mylėjausi. blush2.gif biggrin.gif doh.gif
Tas irgi man labai greit sutirpdo nereikalingus kg. wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
30 metų moteris yra pats grožis. Raukšlių dar jokių nėra, o kūnas dailus ir stangrus, jei nepriauginta bereikalingo svorio, ir jai galima nešioti VISKĄ. Ir mini sijonas, jei jis normalus mini, o ne diržo pločio jai tinka, ir visa kita.
O smarkiai aptukusiai 20- metei dažnai netinka niekas smile.gif , ir kas, kad ji jauna? biggrin.gif
Atsakyti
Vienu žodžiu, priešingybė vulgarumui- man yra subtilumas.
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 01 03, 16:20)

Su šiuo teiginiu pilnai sutinku smile.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 01 03, 16:20)

Taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
kaip atrodai, taip reikia rengtis.
Jei tau 30 ir esi baisiai mazo ugio, reik uzsidetiti suknyte su dinozauriukais ir i kasytes ikalti po banta.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.254 @ 2011 01 03, 18:20)
kaip atrodai, taip reikia rengtis.
Jei tau 30 ir esi baisiai mazo ugio, reik uzsidetiti suknyte su dinozauriukais ir i kasytes ikalti po banta.

geras
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 01 03, 17:30)

o jei esi labai didele ir stora - drambliuko ar begemotuko kostiumuka.
Su per pilva einanciu uztrauktuku...

Kazkada maciau sena fantastini filma, tai ten visi zmones devejo vienodus kombinezonus.
Ir as pagalvojau...kad kuo zmogus daugiau patobulejes, tuo labiau jam ****** kokie jo drabuziai. Jis visikai nenori issiskirt savo isore.
Nors gal filmo biudzetas buvo mazas...

Atsakyti
QUOTE(Eslanda @ 2011 01 03, 15:38)
drinks_cheers.gif
Ir aš nesuprantu, kodėl, jeigu tau jau truputį virš 30, bet tavo kūnas dailus, tai kodėl jau negalima užsidėt trumpo sijono, suknelės ar džinsų su nuleistu liemeniu? g.gif  doh.gif  Žinoma - tam turi būti tinkama vieta. Į darbą niekada sau neleisčiau ateit su nuogu pilvu biggrin.gif .

drinks_cheers.gif šiaip man irgi greit 30, bet ir su miniaku pavaikštau ir su iškirpte..
darbas išvis ne vieta nuogam pilvui, ar tau 20 ar 40

QUOTE(Netikėta @ 2011 01 03, 16:16)
30 metų moteris yra pats grožis. Raukšlių dar jokių nėra, o kūnas dailus ir stangrus,  jei nepriauginta bereikalingo svorio, ir jai galima nešioti VISKĄ. Ir mini sijonas, jei jis normalus mini, o ne diržo pločio jai tinka, ir visa kita.
O smarkiai aptukusiai 20- metei dažnai netinka niekas smile.gif , ir kas, kad ji jauna? biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

šiaip vulgaru man viskas, kas perspausta: pvz gili iškirptė su mini sijonėlis-vulgaru, ta pati iškriptė ir kelnės arba sijonas iki žemės-norma.. miniakas ir golfas-sexualu, miniakas ir gili iškirptė-vulgaru..
Atsakyti
Manyčiau, kad vulgaru būtų per daug apnuogintos kūno dalys, kuriomis kai kurios moterys tyčia siekia suvilioti vyrą. Nes, pvz į tokį mini sijoną, iš po kurio jau pradeda matytis 'bulkutės' vyrams kryps akys ir suksis seksualinės mintys.. Esu mačius labai daug tokių merginų ir išties net šlykštumo jausmas sukyla..
Kaip ir palaidinės, kurios yra pusiau permatomos ir po jomis nedėvima liemenėlė..
Atsakyti
Vulgaru yra viskas kas neskoninga.
Vulgaru, tai kas suprimityvinta.
Vulgarus yra banalumas.
Vulgaru - chamiskumas.
Vulgaru - tai kas visiem prieinama ir pasiekima, kad ir nuoga moteris, kuri nepalieka vietos fantazijai.
Atsakyti
Arba tiesiog viskas, kas yra nepadoru, nešvanku rolleyes.gif
Atsakyti