Įkraunama...
Įkraunama...

Vulgaru ar seksualu?

jei reiktu pimpalus nesioti su iskirpte kelnese,tai pamatytum kaip visi juos pakeltu i virsu su pakietinimais biggrin.gif
moterys papu tarp koju juk nelaiko - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 09 09, 11:35)
jei moteris, turinti didelę krūtinę ją dar kuo daugiau apnuogina(nekalbu apie ėjimą į klubą ar pan)-tai vulgaru. jei moteris vaikšto viešai šortukais, kurie dengia tik pusę užkapalio-vulgaru. jei moteris rūko ir garsiai kalba (nu typo va aš kuokia)-vulgaru.....
o vyrams jau yra kelnaičių su pakietinimais ir padidinimais, mačiau "Miglėj" biggrin.gif  vyrai mažą pipuką slepia po didelėm blizgančiom mašinom, stora pinigine ir ledine tuštuke pašonėj. tai kaip kompensacija.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man vulgarumas yra prastumo sinonimas. Tai tam tikras konkrečioje visuomenėje galiojančių moralinių, etinių normų nepaisymas, kartais - tyčinis, siekiant šokiruoti, susilaukti dėmesio, kartais - dėl menko išsilavinimo, ribotumo, bukumo. Seksualumo sąvoka (iš wikipedijos), apimanti su lytimi ir seksu susijusius jausmus, artimumą (intymumą) bei elgesį tarp žmonių. Seksualumas dažnai yra tam tikra meilės, simpatijos ar dėmesio patraukimo forma: tam tikra apranga, elgsena, šukuosena, bendravimo būdas, meno kūriniai ir kt.

Taigi, seksualumas, mano supratimu, yra siauresnė sąvoka, kuri yra viename kontinuumo gale ir pamazu gali pereiti į vulgarumą, esantį kitame kontinuumo gale ir daug platesnį. O skiriamoji riba - toje kultūroje galiojantys moraliniai, etiniai reikalavimai. Vizualiai seksualumą įsivaizduoju kaip vieną kalną (tarp daugybės kitų), kurioje viskas, kas balta ir padengta sniegu - nevulgaru, o kas nebalta, leidžiantis žemyn, vis labiau vulgarėja...Vat. Lyg ir taip... g.gif
Atsakyti
o man vulgaru nescia boba su aukstakulniais ir nuoga bamba...
Nu tipo- prostitutei taip reikia pinigu, kad dirba iki paskutines minutes.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 09 24, 08:35)

Blondas - vulgaru.
Atsakyti

vulgaru, gal greičiau apgailėtina. Dar ilgi nagai....ir idealus vaizdelis.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 09 24, 22:01)
vulgaru, gal greičiau apgailėtina. Dar ilgi nagai....ir idealus vaizdelis.

...ir juodos panages smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 09 25, 08:55)
...ir juodos panages smile.gif

Tokį vaizdą pamačius ir apsivemti galima . smile.gif Nieko šlykštesnio nėra . Ryškus makiažas ir juodos panagės su nulūžinėjusiais nagai pas seną nevalą bobą . Kai tik pamatydavau tą pirkėją , tai bloga pasidarydavo .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 25 rugsėjo 2010 - 08:09
QUOTE(senmerge @ 2010 09 25, 10:08)
Tokį vaizdą pamačius ir apsivemti galima .  smile.gif Nieko šlykštesnio nėra . Ryškus makiažas ir juodos panagės su nulūžinėjusiais nagai pas seną nevalą bobą . Kai tik pamatydavau tą pirkėją , tai bloga pasidarydavo .

arba priauginti nagai, o panages prisinese, sedi autobuse ir krapstineja panages, trupiniai byra. biggrin.gif
Atsakyti

Kartais tau irgi galima pritarti, sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2010 09 25, 15:59)
Kartais tau irgi galima pritarti, sutinku drinks_cheers.gif

dar vulgaru, kai prieina apgirtus boba su nugertu alaus bokalu ir sako :
-ppritariu tau..ddavai ppasibbuciuojam..
Papildyta:
QUOTE(alisia28 @ 2010 09 25, 09:43)
krapstineja panages, trupiniai byra. biggrin.gif

apetitas pakilo.
Einu atsipjausiu desrytes biski..
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 09 24, 07:35)

Prie sito viso dar galima prideti ir beveik lauk is rubu krentancius papus ir cigarete dantyse
Atsakyti