Įkraunama...
Įkraunama...

Vulgaru ar seksualu?

QUOTE(Bambo0cha @ 2010 09 08, 20:13)
Sveiki,
Kur yra ta riba tarp vulgarumo ir seksualumo?
Pazistu viena mergina, kuri yra graziu, iskiliu formu, bet nenesioja jokiu rubu su didesnemis iskirptemis, pakelianciu ir visaip kaip paryskinanciu formas lemeneliu, nes tipo tai atrodo vulgariai. Nors manau daugumai vyru tai tikrai nebutu vulgaru, o tik seksualu. Aisku kas per daug, tas nesveika wink.gif

Aš tos nuomonės, kad apkunesnėm moterim atvirkščiai negalima be iškirpčių būt, nes jei pvz. kokį golfą užsidėjus, tai vizualiai krūtinė padidėja negu kai iškirptė... Pati nesu apkuni, bet mano 3dydžio krūtinė su golfais tai milžiniška atrodo, o su iškirpte - visai dailiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 10 25, 16:10)

GV, jeigu apsirengusi moteris gali buti skesuali, tai vadinasi vulgarumas nera lygus seksualumui.

O tu skaitai ,kad vulgarumas tai kai moteris nuoga?
Papildyta:
QUOTE(laumzirge @ 2010 10 25, 23:27)
patiktų ir jei žmona vulgariai rengtųsi?

Taip ,patina kai atrodo vulgariai blush2.gif .
Gal mes vulgaruma kitaip suprantam ,gal as kaip nors kitaip ji isivaizdoju g.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2010 10 26, 00:39)
Todel, kad jums nereikia paslapties. Ir moteris jums yra seksualinis objektas.

Oj neeeee . Dievinu paslaptingas moteris blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Site @ 2010 10 26, 11:19)
Aš tos nuomonės, kad apkunesnėm moterim atvirkščiai negalima be iškirpčių būt, nes jei pvz. kokį golfą užsidėjus, tai vizualiai krūtinė padidėja negu kai iškirptė... Pati nesu apkuni, bet mano 3dydžio krūtinė su golfais tai milžiniška atrodo, o su iškirpte - visai dailiai  drinks_cheers.gif

Grazia krutine slepti - nusikalimas
Atsakyti
[quote=GV,2010 10 26, 17:16]
O tu skaitai ,kad vulgarumas tai kai moteris nuoga?

Neskaitau. Ji gali buti tiek nuoga, tiek apsirengusi vulgari arba atvirskciai-seksuali.Arba gali butu abu derinukai.
Sioje temoje dikutuojama apie riba ties seksualumu ir vulgarumu. smile.gif

Patiktu, jei zmona vulgariai rengtusi einant i viesuma? blush2.gif Na, tada jau skonio reikalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisia28: 26 spalio 2010 - 15:52
QUOTE(alisia28 @ 2010 10 26, 16:47)
Patiktu, jei zmona vulgariai rengtusi einant i viesuma? blush2.gif Na, tada jau skonio reikalas.

Cia toks vyru tipazas... Kuo daugiau vyru nuleidzia ziuredami y mano motery, tuo ji karstesne... Zinai reikia gi pakelti savo ego, va as tokia pupa turiu
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2010 10 28, 11:10)
Cia toks vyru tipazas... Kuo daugiau vyru nuleidzia ziuredami y mano motery, tuo ji karstesne... Zinai reikia gi pakelti savo ego, va as tokia pupa turiu

yra tiesos smile.gif
Atsakyti
Keista žiūrėti į moteris, kurios vaikšto nuogu pilvu, o tas liūliuoja kaip jūra. Arba kai atsitupia, tai pusė užpakalio atsiveria apžvalgai. Kad taip rengiasi paauglės, dar galima suprasti, bet vyresnio amžiaus - tai juokas.
Atsakyti
QUOTE(Al Capone @ 2010 12 15, 23:35)
Keista žiūrėti į moteris, kurios vaikšto nuogu pilvu, o tas liūliuoja kaip jūra. Arba kai atsitupia, tai pusė užpakalio atsiveria apžvalgai. Kad taip rengiasi paauglės, dar galima suprasti, bet vyresnio amžiaus - tai juokas.

Sakyciau nebe juokas, o juokas pro asaras...
Atsakyti
kažkokia patologija, akių liga-kai nebematai suveržtų ir krentančių lašinių...kartais galvoju-liemens nerasta, tai kam rodytis????tos rinkės parodai išverstos yra šlykštu. apie triusikus kyšančius tai išvis doh.gif prasto skonio ženklas, bukumo išraiška.
Atsakyti
Gal gana tas moteris narpliot ir koneveikt, bičai taip pat apsmukusius džinsus dėvi, kai jiems atsisėdus atsiveria sėdmenis nuoginantis vaizdas.
Varkar kaip sykis mačiau tokį, išsamiai geriau to neaprašinėsiu...
Atsakyti
Man vulgaru,kai papai per virsu lipa,kai atrodo jog tuo iskris ir nesvarbu kokio ji dydzio.Dar kai sijonas vos denge sedyne,ar matosi pedkelniu siules...kai megstinis ar palaidine nedengia bambos...na aisku cia gamtoj su plika bamba vulgariai neatrodysi ar darza ravint,vulgaru oficialioje aplinkoje.Atejo pas mane toks laikas,kaip visiskai nei vulgariai nei seksuoliai atrodau,nebeiseina,tingiu... blush2.gif
Atsakyti
As manau, kad vulgarumas kiekvienai ir kiekvienam skirtingas... Sunku butu net del to "gincytis" g.gif Sexualumas vel gi.... ax.gif
Del sexualumo, as pati manau, kad jis nebutinai atsiskleidzia jeigu ant kuno yra maziau drabuzeliu, kai labiau ten visos grozybes ar negrozybes matosi tongue.gif Tame is tikruju ne pagrindinis indelis!
Esu tikra, kad viena moteris tiesiog turi sexualumo, kita ne schmoll.gif ir kaip Tu ja berengtum ar besukuotum! Kaip ir viena uuuuh... kaip moka flirtuoti ir traukte traukia vyriska lyti, daznai ir ne tik tongue.gif o kita ne neisdrystu akyciu paklti... ax.gif

O vat savam vyrui manau reikia pabuti ir sexuale ir vulgaria (aisku jei jam tas patinka, ka as zinau, gal yra kuriems nepatinka tongue.gif )
Papildyta:
QUOTE(Sunkissed @ 2010 12 16, 14:53)
kai megstinis ar palaidine nedengia bambos...na aisku cia gamtoj su plika bamba vulgariai neatrodysi ar darza ravint,vulgaru oficialioje aplinkoje.

Vulgarus žmogus – tai neturintis drovumo ir jokių elgsenos skrupulų tūlas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irma_sitko: 16 gruodžio 2010 - 13:19
QUOTE(Al Capone @ 2010 12 15, 22:35)

Ne kartą yra tekę matyti nutukusias merginas su vos užpakalį dengiančiais mini sijonėliais/suknelėmis, einančias į barus, naktinius klubus, turbūt tai yra netgi baisiau nei apnuogintas pilvas ar pasilenkus/atsitūpus išlendantis užpakalis... unsure.gif
Atsakyti