Įkraunama...
Įkraunama...

Žiemos pramogos!

O man "Na, nesuprantu dorai - ledas čia ar gintarai..? " ir foto, ir pavadinimas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazus konkursas.... Ir nuotraukos tokios tikros ir nuosirdziai ziemiskos (ypac su vaikuciais)... wub.gif wub.gif Kaip reikes balsuoti, kai galima tik uz tris... mastau.gif mastau.gif
Atsakyti
Puiki nuotrauka Sniego žmogeliukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . O dėl ledynmečio savo nuomonės nepakeičiau. Sakot - ne pramoga? Manau, jog ten sėdinčiam gal pusės metukų vaikučiui - pati didžiausia žiemos pramoga . Na, nebent dar galėtų pramogauti gulėdamas rogėse arba ant sniego. Manau , kad tos nuotraukos dinamiškumas atskleidžiamas per natūralų žiemos sukurtą grožį ir sugebėjimą tuo pasidžiaugti ir tikrai ten nereikia nei mamos, nei tėvelio kartu besidžiaugiančio žiemos stebuklais. Manau, kad tėveliai ketino pademonstruoti savo mažylio, o gal mažylės pramogas.
Atsakyti
Nesuprantu, kodel manosios nepriima?
Viskas tinka, tikrai ne per didele, ir ziema ten???
Galite paaiskinti administratoriai?
Atsakyti
QUOTE(Lotosas @ 2006 02 08, 20:25)
Nesuprantu, kodel manosios nepriima?
Viskas tinka, tikrai ne per didele, ir ziema ten???
Galite paaiskinti administratoriai?

Turbūt kad veiksmo nėra g.gif nesvarbu kad žiema.Mano ko gero ir dvi nuotraukytes atmetė daugiau nebandysiu verysad.gif verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvūnų myletoja @ 2006 02 08, 19:44)
O dėl ledynmečio savo nuomonės nepakeičiau. Sakot - ne pramoga? Manau, jog ten sėdinčiam gal pusės metukų vaikučiui - pati didžiausia žiemos pramoga  . Na, nebent dar galėtų pramogauti gulėdamas rogėse arba ant sniego. Manau , kad tos nuotraukos dinamiškumas atskleidžiamas per natūralų žiemos sukurtą grožį ir sugebėjimą tuo pasidžiaugti ir tikrai ten nereikia nei mamos, nei tėvelio kartu besidžiaugiančio žiemos stebuklais. Manau, kad tėveliai ketino pademonstruoti savo mažylio, o gal mažylės pramogas.

drinks_cheers.gif Na ta nuotrauka ir man patinka. Tik pastebėjau, kad nuotraukų konkursuose dažnai pasireiškia lietuviškas pavydas. Vos tik kokia nuotrauka sulaukia dėmesio, pagyrimų, tuoj kiti pradeda kritikuoti.
Atsakyti
Po pirties karštų garų mums joks šaltis nebaisu! lotuliukas.gif
šį kadrą fotografuojant mama beveik nenukentėjo thumbup.gif
ledynmetis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanni @ 2006 02 09, 09:55)
drinks_cheers.gif Na ta nuotrauka ir man patinka. Tik pastebėjau, kad nuotraukų konkursuose dažnai pasireiškia lietuviškas pavydas. Vos tik kokia nuotrauka sulaukia dėmesio, pagyrimų, tuoj kiti pradeda kritikuoti.

Na taip jau yra buvo ir bus hihihi.gif

Siaip labai grazus konkursas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 02 09, 19:06)
Siaip labai grazus konkursas  drinks_cheers.gif

Gražus, bet labai šaltas. Man jau norisi pavasario ir spalvingesnių bei šiltesnių konkursų smile.gif wub.gif
Atsakyti
Iš tiesų puikus konkursas ir puikūs pagauti fragmentai, ir tikrai jau laikas lietuviams mokytis pasidžiaugti kitų sėkme. Pavydas juk "suėda" patį žmogų, o geros emocijos žmogų daro laimingesniu. Iš tiesų , tai visų nuotraukų herojai ir jų užfiksuotos akimirkos yra nepakartojamos.
Atsakyti
Na ziurint i tuos kur basom kojom ant sniego begioja, tikrai silta nesidaro biggrin.gif
Atsakyti
o kodėl mano nuotraukytės neįkelia jau kelias dienas prie neužpildytų. Kas vėl negerai - nesuprantu. Jau kelintą kartą kažkas negerai. Tai veiksmo nėra tai dar kas nors. Šiaip pasižiūrėjau pusė nuotraukų be veiksmo ir gerai. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti