QUOTE(Asta @ 2005 03 26, 16:02)
O kaip, merginos, jūs tuos didžiuosius lavašus vyniojat? Visą didelį blyną susukat, paskui supjaustot? Ar atvirkščiai?
QUOTE(erika9 @ 2005 04 18, 13:32)
O kaip, merginos, jūs tuos didžiuosius lavašus vyniojat? Visą didelį blyną susukat, paskui supjaustot? Ar atvirkščiai?
Aš tai pirmiausia susuku, o tik tada pjaustau.
QUOTE(erika9 @ 2005 04 18, 13:32)
O kaip, merginos, jūs tuos didžiuosius lavašus vyniojat? Visą didelį blyną susukat, paskui supjaustot? Ar atvirkščiai?
O as sukarpau zirklemis ir tada jau i mazesniu blynukus suku
As is lavaso darau pagrinda picai.Labai greita ir labai skani pica gaunas
.O iskepa tiesiog akyse.Is vieno lavaso iseina pica per visa orkaite
QUOTE(Papugele @ 2005 04 28, 21:40)
As is lavaso darau pagrinda picai.Labai greita ir labai skani pica gaunas
.O iskepa tiesiog akyse.Is vieno lavaso iseina pica per visa orkaite 
Parašyk savo skanios picos receptuką.Išanksto dėkui.
QUOTE(ryza @ 2005 04 29, 17:45)
Parašyk savo skanios picos receptuką.Išanksto dėkui.
Labai paprasta ta mano pica
kas Klaipėdoj kur užmatėt tų lavašų? Kebabinėje prie Žemaitijos jų nepardavinėja, nors prisidėjusios pundelį tokį, skregos...
Vienas lavašo įdaro receptas yra žurnale "Tavo vaikas", kur apie Gandžumianų šeimyną rašo. Gerai neatsimenu recepto, nes tik parduotuvėje varčiau
Bet atrodo brinzos ar fetos sūris, agurkas, paprika, pomidoras, petražolė ir dar svogūno laiškai.
Nu niekaip nerandu aš to lavašo jau visas mėnuo jokiam prekybcentry
QUOTE(eMAr @ 2005 06 01, 09:32)
nu tu duodi











