Įkraunama...
Įkraunama...

Nica

QUOTE(Amabel @ 2017 06 23, 11:15)
Tikrai kad lb brangu... visgi planuojam iki Sanremo su traukiniu is Nicos, ten jau pasiimti masina ir po visko Milane palikt ax.gif

SanRemo mums praktiskai nepatiko. Be to jei vaziuosit nuo Nicos iki Milano tai dar visi keliai mokami.
Ventimiglia - NEPATIKO
Mums reikejo grizti savo automobiliu(turejom Sveicaru vinjete), bet jei reiktu nuomotis, tai jokiu budu neapsimoka

Mes buvom apsistoje Kanuose tai Nicai pritruko laiko. Monakas atrode svarbiau.
Jei reiktu is naujo planuot, tai paskirtume diena nuvykti i Verdono kanjonus (tik kelias valandas pravaziuodami paziurejom, mazai), gal but nusileisti plaustu ta upe.

Toliau Eze kaimelis - grazu labai, tik sumokekit uz stovejima bent 3 val, kad veliau nereiktu begti damoket.

Tos dvi vietos tikrai nerealios.
Visa kita - pagal laika,
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 06 26, 10:42)
SanRemo mums praktiskai nepatiko. Be to jei vaziuosit nuo Nicos iki Milano tai dar visi keliai

Mes prie gardos planuojam dumt. San remo tiesiai i masina ir i siaure biggrin.gif . Na, bet cia jau ne apie Nica ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Ar niekas nebevyksta į Nicą? bigsmile.gif

Mūsų kelionė spalio 8, jau gan greit. Delioju maršrutą ax.gif
Gal kas turėtumet kokių komentarų, būčiau dėkinga smile.gif
Vykstame trumpam, norisi kuo turiningiau praleisti laiką smile.gif
Atvykstame vėlai vakare, dienos nėra.
Lieka tris pilnos dienos bei išvykimo diena (ketvirta, vėlyvas išvykimas).
Planas - Monakas, Kanai, Eze (o gal jungti su Monaku Eze???), ar įmanoma per dieną apžiūrėti?
Mašinos imti neplanuojame (o gal be reikalo?) Argumentai: viska labai arti, o parkingas brangus Nicoj.
Paskutinė diena, tarpai, bus skirti Nicai. Gyvensime prie jūros, centre, tai po valandelę dienai skirsime jūrai, jei orai leis.
Domina ir Verdono kanjonai, bet toli, dienų mažai, bet gal skirti dieną? Ką tada braukti iš planų?
Ką manote, ką taisytumėte?
Ačiūūū wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 02 rugsėjo 2017 - 21:55

Neapziuresit tiek tikrai.Jau vien Monakas,Kanai ir Eze-nerealu.Dar ir be masinos,tai isviso vos ne pravaziavimas gaunasi.Monaka junkit su Eze,nes tam paciam keli.

Kita diena pasiduokit link Antibes ir Kanu.

Paciai Nicai skirkit diena,nes ji labai didele.

O visa kita jau pasilikit kitam kartui,nes nerealu be masinos tiek aplekti.Dar nepamirskit kad traukiniai Prancuzijoj daznai veluoja,tai nevaziuoja ir dar visaip su jais buna.

Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2017 09 03, 01:08)
<p>Neapziuresit tiek tikrai.Jau vien Monakas,Kanai ir Eze-nerealu.Dar ir be masinos,tai isviso vos ne pravaziavimas gaunasi.Monaka junkit su Eze,nes tam paciam keli.</p><p>Kita diena pasiduokit link Antibes ir Kanu.</p><p>Paciai Nicai skirkit diena,nes ji labai didele.</p><p>O visa kita jau pasilikit kitam kartui,nes nerealu be masinos tiek aplekti.Dar nepamirskit kad traukiniai Prancuzijoj daznai veluoja,tai nevaziuoja ir dar visaip su jais buna.</p>

Ačiū už patarimus, taip suprantu, manote, kad mašinos reikia?
Kad tie atstumai labai maži, kas tie 30 km į kiekvieną pusę?
Ar aš čia kažkaip blogai galvoju?
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2017 09 03, 11:46)
Ačiū už patarimus, taip suprantu, manote, kad mašinos reikia?
Kad tie atstumai labai maži, kas tie 30 km į kiekvieną pusę?
Ar aš čia kažkaip blogai galvoju?

Pritariu aukščiau rašytam komentarui, kad šiek tiek per daug suplanavot tokiam mažam laikui. Nors atstumai ir nedideli, bet visvien ne mažą laiko dalį praleisite tiesiog važiuodami, o pamatysit irgi ne kažką. Aš išvis tokiai trumpai kelionei nesirinkčiau nei Kanų, nei Antibes. Pirmieji man išvis įpūdžio nepadarė, Antibes patiko, bet aplink Nicą yra ir geresnių vietų. Aš vieną dieną skirčiau Ezė ir Monakui, kitą dieną šalia Nicos esančiai pakrantei, pavyzdžiui, nuvažiuočiau į nuostabaus grožio Vilą Ephrussi wub.gif Na ir kas lieka pačiai Nicai. Galbūt, jau geriau keliauti į kokį Mentoną, jei norisi daugiau miestų pamatyti.
O keliauti viešuoju transportu ten labai paprasta, į visus mano išvardintus objektus galima nuvažiuoti viešuoju miesto transportu (autobusais), kuris dažnai važiuoja. Kiek rečiau tik į Eze Village ax.gif Buvau kelis kartus ir džiaugiausi puikiai išvystyta transporto infrastruktūra. Auto reikalingas nebent jei tikrai kažkur toliau į kalnus važiuotumėt.
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2017 09 03, 14:19)
Pritariu aukščiau rašytam komentarui, kad šiek tiek per daug suplanavot tokiam mažam laikui. Nors atstumai ir nedideli, bet visvien ne mažą laiko dalį praleisite tiesiog važiuodami, o pamatysit irgi ne kažką. Aš išvis tokiai trumpai kelionei nesirinkčiau nei Kanų, nei Antibes. Pirmieji man išvis įpūdžio nepadarė, Antibes patiko, bet aplink Nicą yra ir geresnių vietų. Aš vieną dieną skirčiau Ezė ir Monakui, kitą dieną šalia Nicos esančiai pakrantei, pavyzdžiui, nuvažiuočiau į nuostabaus grožio Vilą Ephrussi  wub.gif  Na ir kas lieka pačiai Nicai. Galbūt, jau geriau keliauti į kokį Mentoną, jei norisi daugiau miestų pamatyti.
O keliauti viešuoju transportu ten labai paprasta, į visus mano išvardintus objektus galima nuvažiuoti viešuoju miesto transportu (autobusais), kuris dažnai važiuoja. Kiek rečiau tik į Eze Village ax.gif  Buvau kelis kartus ir džiaugiausi puikiai išvystyta transporto infrastruktūra. Auto reikalingas nebent jei tikrai kažkur toliau į kalnus važiuotumėt.

Ačiū labai už patarimus. Ko gero, Kanus atmetame smile.gif
Apie Antibes aš nieko nerašiau, planuose nebuvo smile.gif
Man dar kilo mintis nebent Antibes gyventi, tada galima nuomotis mašiną ir nesukti galvos dėl parkingo, nes ten ji lengva rasti nemokamą.
Jei pagal jūsų aprašymą: diena Nicai (ar jai verta skirti tris dienas), diena Monakui ir Eze. O gal Nicoje verta nuomotis motorolerį (mums Barselonoje buvo tobula transporto priemonė)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 03 rugsėjo 2017 - 14:45

Ačiū labai už patarimus. Ko gero, Kanus atmetame smile.gif Apie Antibes aš nieko nerašiau, planuose nebuvo smile.gif Man dar kilo mintis nebent Antibes gyventi, tada galima nuomotis mašiną ir nesukti galvos dėl parkingo, nes ten ji lengva rasti nemokamą. Jei pagal jūsų aprašymą: diena Nicai (ar jai verta skirti tris dienas), diena Monakui ir Eze. O gal Nicoje verta nuomotis motorolerį (mums Barselonoje buvo tobula transporto priemonė)?
Antibes yra ant to pacio kelio i Kanus,bet jeigu Kanus atmetat tai nera reikalo link Antibes vaziuoti irgi.Ir pritariu komentarui,man Kanai nepatiko is viso.Del tu 30km,tai kaip sakoma mixed feelings(sujaukti jausmai),pati pakrante neralaus grozio.Mes stojome ne karta fotografuoti ir pereiti per kokia kiparisine vietove.Ilankos kvapa uzimancios.Taip kad ziurint kaip vaziuoji.Mes vaziavom paciu pakrasciu-nesokant i automagistale.Tai uzime daugiau laiko. Jeigu turetumet masina-isviso patarciau gyventi ne mieste,bet kokiam uzmiescio BB.Ten jie superiniai.Ir kaina mazesne negu mieste.

Va kaip pavyzdi imetu.

https://www.booking....e=total;ucfs=1

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 05 rugsėjo 2017 - 12:54
QUOTE(I.Elija @ 2017 09 05, 13:45)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="pukepuke" data-cid="71783334" data-time="<a href="> Ačiū labai už patarimus. Ko gero, Kanus atmetame vartotojo įkelta nuotrauka Apie Antibes aš nieko nerašiau, planuose nebuvo vartotojo įkelta nuotrauka Man dar kilo mintis nebent Antibes gyventi, tada galima nuomotis mašiną ir nesukti galvos dėl parkingo, nes ten ji lengva rasti nemokamą. Jei pagal jūsų aprašymą: diena Nicai (ar jai verta skirti tris dienas), diena Monakui ir Eze. O gal Nicoje verta nuomotis motorolerį (mums Barselonoje buvo tobula transporto priemonė)?</blockquote> Antibes yra ant to pacio kelio i Kanus,bet jeigu Kanus atmetat tai nera reikalo link Antibes vaziuoti irgi.Ir pritariu komentarui,man Kanai nepatiko is viso.Del tu 30km,tai kaip sakoma mixed feelings(sujaukti jausmai),pati pakrante neralaus grozio.Mes stojome ne karta fotografuoti ir pereiti per kokia kiparisine vietove.Ilankos kvapa uzimancios.Taip kad ziurint kaip vaziuoji.Mes vaziavom paciu pakrasciu-nesokant i automagistale.Tai uzime daugiau laiko. Jeigu turetumet masina-isviso patarciau gyventi ne mieste,bet kokiam uzmiescio BB.Ten jie superiniai.Ir kaina mazesne negu mieste.
<p>Va kaip pavyzdi imetu.</p>
<p> </p>
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.booking.com/hotel/fr/petite-fleur-d-39-azur.en-gb.html?label=gen173nr-1FCAEoggJCAlhYSDNiBW5vcmVmaFCIAQKYAS64AQfIAQ3YAQHoAQH4AQuSAgF5qAID;sid=dfb631209f1b9bca8f37e25ca8fe17a1;checkin=2017-10-20;checkout=2017-10-23;dest_id=-1454990;dest_type=city;dist=0;group_adults=2;hapos=7;highlighted_blocks=91011801_95575085_2_1_0;m_occ=2;matching_block_id=91011801_95575085_2_1_0;nflt=roadtrip%3D1%3Bmealplan%3D1%3B;room1=A%2CA;sb_price_type=total;srepoch=1504608723;srpvid=d8cd4c69268d021a;type=total;ucfs=1&'>https://www.booking.com/hotel/fr/petite-fleur-d-39-azur.en-gb.html?label=gen173nr-1FCAEoggJCAlhYSDNiBW5vcmVmaFCIAQKYAS64AQfIAQ3YAQHoAQH4AQuSAgF5qAID;sid=dfb631209f1b9bca8f37e25ca8fe17a1;checkin=2017-10-20;checkout=2017-10-23;dest_id=-1454990;dest_type=city;dist=0;group_adults=2;hapos=7;highlighted_blocks=91011801_95575085_2_1_0;m_occ=2;matching_block_id=91011801_95575085_2_1_0;nflt=roadtrip%3D1%3Bmealplan%3D1%3B;room1=A%2CA;sb_price_type=total;srepoch=1504608723;srpvid=d8cd4c69268d021a;type=total;ucfs=1&</a></p>

Ačiūūū 4u.gif

O kaip dėl motorolerio, ką manote?

Nors vyras sako, nori ilsėtis o ne vairuoti, aš irgi prisivairuoju ir nenoriuuuu.
Abu darbo reikalais daug vairuojame, abiem per atostogas nesinori jokių mašinų biggrin.gif

Atsakyti

Gal kas yra buvęs Nicoje birželio pradžioje? Ar šiltas vanduo?

Atsakyti

Praeitais metais gegužės paskutinę savaitę buvom, tai vanduo maždaug kaip Baltijos jūroje rūgpjūtį, bent jau jautėsi taip. Gal +18, mums tiko.

Dėl Kanų, tai man jie patiko, ypač kai vakare promenada apšviesta, o Nicoje geriau buvo į senamiestį lįsti negu promenada eiti pasivaikščioti. Šiap kiek kartų važiuoju užsuku į visus miestelius iš eilės, nes kiekvienas savotiškai patinka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo s2002m: 02 spalio 2017 - 15:31
Vakar išmetė gerą akciją, tai nusipirkom bilietus į Nicą po 51eur birželio galui- liepos pradžiai, gal jau bus jūra įšilusi, nes +18 čia mums per šalta.

Gal kas patartų dėl apgyvendinimo, įdėtų kokių gerų adresų. Mes 2suaug.+2vaikai. Baseinas būtinas, netoli autobusų ar geležinkelio stotelių, norėtusi arčiau miesto ar mieste, nes galvojam neimti auto, nebent kelioms dienoms, o važinėti visuomeniniu,
Atsakyti