Įkraunama...
Įkraunama...

Nica

Keliu temą į viršų ax.gif

Man rūpi autonuoma Antibuose ar Nicoje. Planuojam keliauti visuomeniniu transportu, bet 1-2dienoms norėtume išsinuomoti mašiną, bet kiek ieškau, kainos, mano akimis, kosminės - internete dienai su pilnu draudimu prasideda nuo 70-80eur.
Įdomu, ar ten yra tiesiog gatvėse kokių autonuomos ofisėlių ir kokios ten kainos. Gal kas turi patirties?
Atsakyti
Kada isvykstate? as isskrendu sekmadieni, galesiu grizus papasakot ar pastebejom kur nuoma smile.gif
Atsakyti
Mes tik kitą vasarą biggrin.gif

Antibuose -Juan les Pins radau http://www.midi-location.fr/, neblogos kainos.

Jei ką rasit, parašykit. Aišku, lauksiu ir kitokių įspūdžių smile.gif
Atsakyti
Kuriame terminale leidžiasi Wizz er lektuvai, turi pasitikti, nežinau ką parašyti
Atsakyti
QUOTE(loretage @ 2017 10 17, 12:23)
Kuriame  terminale  leidžiasi Wizz er lektuvai,  turi  pasitikti, nežinau  ką  parašyti

Antrame, tolimesniame terminale
Papildyta:
QUOTE(rasa32 @ 2017 10 16, 11:27)
Keliu temą į viršų ax.gif

Man rūpi autonuoma Antibuose ar Nicoje. Planuojam keliauti visuomeniniu transportu, bet 1-2dienoms norėtume išsinuomoti mašiną, bet kiek ieškau, kainos, mano akimis, kosminės - internete dienai su pilnu draudimu prasideda nuo 70-80eur.
Įdomu, ar ten yra tiesiog gatvėse kokių autonuomos ofisėlių ir kokios ten kainos. Gal kas turi patirties?

Kai pamatysite eismą ir parkavimosi (ne)galimybes, praeis bet koks noras automobiliu važinėti smile.gif
Atsakyti
Mūsų tokie dalykai negąsdina, bet naudosimės visuomeniniu transportu ,nes taip daug pigiau. Vis tik iki Verdono kanjono kitaip,negu su nuomota mašins nenuvyksi,todėl ir domiuosi.
Atsakyti

Bent praeitą vasarą buvo viskas tvarkoje su eismu ir parkavimu. Buvom kaip tik tuo laiku, kai buvo Monte Karlo lenktynės. Apvažiavome Kanus, Nica, Saint Tropez ir Verdono tarpeklį. Patekome į kamščius prieš varžybas, bet šiaip tikrai normalu ten viskas

Atsakyti

Su Naujais :) Bilietus į Nicą turim vasario mėn pradžiai. Paskaičius temą užsimaniau ir į Margaritos salą nuplaukti, bet jaučiu be šansų, nes http://www.trans-cote-azur.co.ukkiek supratau tik nuo gegužės plukdo, o žiemos metu net galvot apie tai neverta? ar visgi vietoj kokius plukdytojus Kanų uoste atrast įmanoma?

Atsakyti
Sveiki, kokie orai Nicoje kova? wub.gif
Atsakyti

Sveiki,

Ir man aktualu oras kovo mėnesį nes nusipirkau bilietus...

Atsakyti

Ir gal kas nors turite parduoti Nicos žemėlapį?

Atsakyti
QUOTE(Keliautoja11 @ 2018 01 10, 11:45)
<p>Ir gal kas nors turite parduoti Nicos žemėlapį?</p>

Ar reikalingas? Visad naudojames zemėlapiais teleone, interneto tam nereikia, navigacija super. Turistinį žemėlapį gausite vietoje, apgyvendinomo įstaigoje 4u.gif
Atsakyti