Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir leistinas bei neleistinas maistas

Pirmaji menesi kavos buvau atsisakiusi,bet dabar geriu(tik ryte).Ir jokiu pokyciu nepastebiu.MIega labai gerai rolleyes.gif
Atsakyti
geriu kava 3 kartus per diena, ir ryte ir diena ir vakare - miega vaikas puikiausiai, uzmiega su papu per 3 minutes ir diena ir nakciai.
Atsakyti
QUOTE(xena @ 2007 06 26, 23:34)
geriu kava 3 kartus per diena, ir ryte ir diena ir vakare - miega vaikas puikiausiai, uzmiega su papu per 3 minutes ir diena ir nakciai.

per nestuke.gif savaime nebegeriau kavos nereikejo kai pagimdziau tai labai norejkosi bet mano mazyle reagavo sutriko jai miegelis vel negeriau keleta denu ir viskas sustojo i savo vezes o nuo 6 menesiu geriu 2-3 puodelius ir nieko viskas susitvarke miegam kaip uzmusti bigsmile.gif o mano kaimyne gere kava gimdymo namuose ir nieko jos bahurui neatsitiko
Atsakyti
as geriu kava kad mamytes miegeli sureguliuoti lotuliukas.gif o vaikuciui tai nepastebejau kad miegelis keistusi.
Atsakyti
geriu kava be kofeino mirksiukas.gif
Atsakyti
leidžiu sau išgerti vieną puodelį per dieną kavos biggrin.gif
Atsakyti
o as bandziau su kava ir be kavos tas pats poveikis
Atsakyti
Šaunu ,kad yra Jacobs tos rudos thumbup.gif .,vaikeliui gal ir nieko,bet pati priprantu,jei kelias dienas pageriu,oioi jei neišgeriu,galva plyšta.,tai geriu kai jau labai norisi nestuke.gif .,manau taip pat kai ir gims leliukas ax.gif
Atsakyti
Kai maitinau, gėriau kavą ir poveikio leliui tikrai nepastebėjau. Na bet ir leisdavau sau tik puodelį per dieną ir tai ne kiekvieną dieną.
Atsakyti
kai maitinai tai ir as sau leisdavau kavos puodeli per diena ir nepastebejau, kad vaikas del to nemiegotu
Atsakyti
Ar geriu kava,ar negeriu,vistiek mano maziulis duodas per miegus,vos speju po visa lova gaudyt doh.gif Diena miega gerai,vadinas dideles itakos kava nedaro,nes ja geriu rytais.Zinoma,viskam reikalingas saikas-puodelis tikrai nepamaisys,ir mamytes pasilepins thumbup.gif
Atsakyti
as tai tokios 3in1 kavykes isgeriu kelis puodelius per diena...ir miegam kaip miegoje, gerai....user posted image
Atsakyti