Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir leistinas bei neleistinas maistas

Kavos as is viso atsisakiau dar nestumo metu, nes turejau tada problemu su nemiga, o ir dabar dukrele sunkiai naktimis miega.
Atsakyti
o as tai negeriu dar kavos sakiau negersiu kol maitinsiu nes ir taip prastai mazius miega verysad.gif
Atsakyti
Per Tv maciau laida, kai gyd. sake, jog nesciosioms galima 125mlg kofeino per diena, tai susidaro 2-3 puodeliai kavos. Tai jei nesciajai galima, vadinasi ir maitinanciai tas pats smile.gif Na bet as tik vienu puodeliu apsiribpdavau balta kavute thumbup.gif
Atsakyti
Pirmus trys men. negeriau tik labai retai, nors buvau kofemane. O veliau tik rytais ir dabar dazniau sauleidziu.
Atsakyti
Iki kokiu 2,5 men isgerdavau retai ir lb silpnos kavytes, nors be jos negaledavau gyventi rolleyes.gif Dabar geriu rytais po maitinimo, kartais ir 2 k per diena. Nematau nieko blogo blush2.gif Aisku, manau vakare reiktu vengti juodos kavos, vis delto kofeinas ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, noreciau jusu paklausti, ar galima gerti kava?negaliu be kavos schmoll.gif ka daryt?ar jus geriat?ar nepakenks mano leliukui?
Atsakyti
QUOTE(pilvuzas @ 2007 04 11, 11:39)
Sveikutes, noreciau jusu paklausti, ar galima gerti kava?negaliu be kavos schmoll.gif ka daryt?ar jus geriat?ar nepakenks mano leliukui?

Neseniai skaiciau zurnale, kad mokslininkai istyre, jog galima ir net nesciosioms per diena 3 puodeliai kavos visai nekenkia! O mano vyras vis burbedavo " negerk", "negerk"....
Atsakyti
QUOTE(pilvuzas @ 2007 04 11, 10:39)

Man pediatre patare gerti pirmoj dienos pusej, jei labai norisi kavutes, ir jei skanu su pienu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciotki: 11 balandžio 2007 - 11:14
QUOTE(pilvuzas @ 2007 04 11, 12:39)

As tai negeriau nei kai laukiausi, nei dabar negeriu smile.gif
ir jau pripratau ir visai nebesinori biggrin.gif
tiesa, retkarciais isgeriu tos 3in 1 ... ax.gif

bet sako, kad galima koki puodeli per diena isgerti, jei lb norisi, bet as tai visai negeriu schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(pilvuzas @ 2007 04 11, 11:39)

aš tai kasdien išgeriu 1-2 puodelius. ir ne kokios silpnos, o normalios kavos. nepastebėjau jokio poveikio vaikui tongue.gif
Atsakyti
Juodos kavos nuo nestumo kazkaip nesinori, o kava su pienu arba kapucino, 3in1 tai isgeriu i diena pora puodeliu tikrai smile.gif
Atsakyti
Kai buvau nestuke.gif 3in1 kavos gerdavau kasdien po kelis puodelius, bet po gimdymo iki dabar nebegeriu visai. Pradzioje bijojau, kad blogiau nebutu, o dabar net nesinori. schmoll.gif Idomu kiek tai truks, gal kol maitinu MP nesinores? g.gif smile.gif
Atsakyti