Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir leistinas bei neleistinas maistas

QUOTE(July @ 2007 11 10, 15:04)
Ir nescia budama ir dabar geriu viena puodeli kavos is ryto kiekviena diena. Jokio poveikio vaikui nepastebejau. Manau vienas puodelis i diena tikrai nekenkia  smile.gif

ir as taip pat. Jei dar uzsimanau, geriu kava be kofeino smile.gif
Atsakyti
Po gimdimo pirma menesi retkarciais isgerdavau kavos, nes ir noredavosi ir kol pripratau prie kitokio megojimo stiliaus. kai reikia keltis kas 2.5-3val. tai be kavos doh.gif Eksperementavau su kava be kofeino bet ne ilgai. Drauge dirba pard. kur priekiauja kava ir arbata, tai sake geriau pirk silpnesne, kur maziau kofeino, nes ta kava kur be kofeino apdorojama hemiskai, sudetingas ten procesas ir zodziu neko gero... blush2.gif
Atsakyti
As ir kasryta isgeriu po puodeli kavos ir kudikiui tikrai jokio pveikio nematau schmoll.gif Ir gydytoja sake, kad galima proto ribose gerti smile.gif
Atsakyti
Geriu ryte ir vakare kava su pienu,gan stipria, kitaip neissilaikyciau, bet itakos vaikeliui jokios nera. Diena miega keturis kartus, atejus vakaro 9val, mano mazylis jau saldziai miega.
Atsakyti
Geriu vieną puodelį per dieną, tikrai nemanau, kad pakenks, tik va paskaičiau neseniai, kad žalioji arbata kartais kofeino turi daugiau nei kava, o aš ją labai mėgstu tai dabar stengiuosi jos kuo mažiau gerti, ir renkuosi vaisinę arbatą.
Atsakyti
kava tai kava, o ar metu arbata galima gerti kai maitini>?
Atsakyti
smile.gif+2007 12 08, 11:44-->
QUOTE(Izabelė smile.gif @ 2007 12 08, 11:44)
kava tai kava, o ar metu arbata galima gerti kai maitini>?

Na, sako kad mažina laktaciją g.gif , bet norinčios nutraukt maitinimą skundžiasi, kad nemažėja MP nuo mėtų schmoll.gif - vat ir suprask blink.gif Dar mėtų skonis gali vaikui nepatikt schmoll.gif .
Atsakyti
man gyd. sake,kad negerti metu arbatos schmoll.gif
Atsakyti
Aš tai gerdavau kavą rytais, o arbatą kada norėdavau ax.gif
Atsakyti
niu geriau ir geriu ir kava ir arbata kokia tik noriu ir net alaus ar vyno maza stiklinaite retkarciais ir jokio didelio ar tiksliau jokio efekto nepastebejau ,cia kaip ir visame kame man atrodo reikalingas sveikas saikas jei kava tai puodukas ne 10,jei vynelis taurele ne butelis ir tada bus gerai ir mazyliui nieko blogo ir mama patenkinta,o metu arbata megstu ir pieno nemazeja,pletkai reiskia arba reik gert kibirais kad mazintu
Atsakyti
Geriu kiekviena diena po 2 puodelius kavos ryte ir kartais per pietus 1. Mano zemas spaudimas tai kitaip negaliu. Itakos vaikui nepastebejau. Vaikas mano begalo miegalius, kaip ir as. smile.gif
Atsakyti
as ir laabai didele kofemane esu, kazkaip kai laukiausi man jos visai nesinorejo, bet dabarrr tai geriu kiek noriu ir kokios noriu ir dar arbatos juodos daug geriu, kazkaip stebejau stebejau savo maze nu jokios jai reakcijos nera! visai dzin, tik nuo vyno labai blogai, jei tik isgeriu nors biski tai ojoi kas dedasi nakti, verkia ir verkia vargsele, taip tada vaikucio gaila nors pirstus burnonkisk jei tik padetu... doh.gif
Atsakyti