Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir leistinas bei neleistinas maistas

Kasdien išgeriu nestiprios balintos kavos puodelį - vaikui viskas o.k., bet pasijaučia, jei išgeriu latte kavos kavinėje. Gal todel, kad maišoma su stipresne juoda kava?
Atsakyti
Aš šiaip jau nesu didelė kavos gerbėja - man skaniau arbata, bet kai tik pastoju - iš karto toks stiprus noras kavai atsiranda... doh.gif Būtent jos skoniui, o ne poveikiui. Ir geriu ją su riebiausia grietinėle, kokią tik galiu gauti. lotuliukas.gif Kai maitinu - taip pat: ryte didelis puodas riebios balintos kavos. Vaikui augant tas poreikis po truputį pradeda mažėti ir kai baigiu maitinti vėl pereinu prie arbatos. Nemanau, kad vaikui kenkia puodelis kavos per dieną. Ar net du. Aišku, reikia prisiminti, kad kofeino turi ir kiti produktai, tad piknaudžiaut gal ir nederėtų. Aš už tai, kad būtų valgoma ir geriama tai, ko nori, tik su saiku.
Atsakyti
pries nestuma gerdavau 1-2 puodelius,dabar mergytei gimus geriu po 1 smile.gif .
Atsakyti
Kol maitinau gerdavau bent po vieną puodelį kavos.Gerdavau tik kai vaikas būdavo ką tik pamaitintas ax.gif
Atsakyti
Aš įprastą kavą pakeičiau miežine. Man labai skanu, o ir vaikui nekenkia. Geriu kasryt tą kavą su pienu. Laaabai skanu.
Atsakyti
per nestuma beveik atsisakiau kavos, tik kartais pagurksnodavau pas vyra, o dabar kartais isgeriu 1-2 puodukus. bet siaip pastebejau kad isgerus padaugeja pienuko, nors kiek skaiciau turi but atvirksciai g.gif
Atsakyti
QUOTE(m.angeliukas @ 2008 01 09, 23:40)
Sveikutes as isgeriu visada puoduka balintos kavos, juodos arb.geriu kas dien ir nie po viena poduka ir vaikui nieko.O per naujaka tai su drauge isgeriau buteli raudono vyno ir sampano.Vaikas miegojo kaip uzmustas ir pilvo nepute.Pati nustebau laukiau pasekmiu. blush2.gif

kaži ar iš karto blogas poveikis matos g.gif pvz kaip alkoholis veikia vaiko smegenis ateityje blink.gif
Ir su kava taip pat, vienas puodukas gal dar nieko, nu bet ne po veną puoduką kasdien schmoll.gif Net nemaitinančioms rekomenduojama daug kavos negerti, o čia kalba apie mažylius...
Atsakyti
O as geriu balinta kava su pienu arba su grietinele viena karta per diena, manau, kad tai ne pats blogiausias variantas pasitenkinti kava maitinant ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnutės @ 2008 01 17, 22:27)
kaži ar iš karto blogas poveikis matos  g.gif pvz kaip alkoholis veikia vaiko smegenis ateityje  blink.gif
Ir su kava taip pat, vienas puodukas gal dar nieko, nu bet ne po veną puoduką kasdien schmoll.gif  Net nemaitinančioms rekomenduojama daug kavos negerti, o čia kalba apie mažylius...

nemanau kad kazkas bus blogai jei ir kasdien po puoduka kavos isgeri. nes kiek skaiciau literaturos ir nesciai ir maitinanciai siuloma gert ne daugiau kaip puoduka kavos arba 2 puodukus arbatos. nemanau kad tiek labai pakenks vaikiukui. nes kitaip tikrai butu informacijos nemazai mirksiukas.gif
Atsakyti
Kazkur skaiciau daktares nuomone del kavos. Sake, jog kavos poveikis laikinas, pamaitinus galima isgerti, bet piktnaudziauti ja nereikia. ax.gif
Bet kai mano mazoji, kai planuoju, jog ji miegos 2 val, o nubunda po 15 min ir vel valgo, tai kava dazniausiai taip ir atsala, ir keliauja i kriaukle.
Ir geriau be tos kavos. dantys bus baltesni!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
manau kad maitinant galima isgerti kavos, tik nepiknaudziauti. wub.gif
Atsakyti
Aš matindama geriu tą netikrą kavą. Pvz. Jackobs "Late" ax.gif Ir dar pieno įsipilu biggrin.gif Tokia čia jau ir kava lieka... tongue.gif , tai ir poveikio nepastebėjau.
Atsakyti