Įkraunama...
Įkraunama...

Fantastikos mėgėjai

QUOTE(Sorceress @ 2010 09 29, 08:47)
Tai, kad tamstos išvardinta Sookie kaip tik ir bus urbanistinė fantastika, nes viskas juk Luizianoje vyksta, jeigu neklystu. Reali vieta, modernūs laikai tongue.gif

Manęs asmeniškai kažkaip netraukia, suskaičiau kelias knygas, bet man viestiek neskanu, kai visokie vilkolakiai mobiliuosius telefonus naudoja, o burtininkai su pistoletais po Niujorką vaikšto doh.gif

Na matai, as urbanistika suprantu kaip kai veiksmas vyksta mieste - ar tai butu modernus laikais ar praeitis ar ateitis, bet viskas vyksta tarp miesto sienu, mazai yra gamtos, uzmiescio, mano supratimu miestas patampa dar vienu, nebyliu veikeju g.gif
As dar serijos nepradejau skaityti, mane serialas uzkabino, gavau knygas uz dyka, drauge baisiai isgyre, tai sakau, kodelgi nepabandzius tongue.gif
O seip tai tie visi mixai - magija ir atomine bomba - man nekliudo, jeigu knyga gerai isdestyta, jeigu veiksmas yra nuoseklus, veikejai nera vienmaciai, tai man knyga labai gerai sueis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2010 09 29, 18:47)
Manęs asmeniškai kažkaip netraukia, suskaičiau kelias knygas, bet man viestiek neskanu, kai visokie vilkolakiai mobiliuosius telefonus naudoja, o burtininkai su pistoletais po Niujorką vaikšto doh.gif

Hm... o mane kaip tik kabina smile.gif Bent jau Sukės serija - veeeežaaaa... bet veža paprastu stiliumi, geru humoro jausmu. Juk ne dažnai skaitydama knygą pradedu kvatotis balsu, o ne tik pati sau nusišypsau...
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 09 29, 12:51)
Po ilgo tarpo pasidžiaugiau fantastika  biggrin.gif
Robert Charles Wilson „Biosfera“ - gal pats romanas (toks trumputis romanas) ir nuobodokas, bet man patiko. Patiko pati Wilsono idėja, kurią sužinome tik kūrinio pabaigoje  4u.gif O apsakymas, zis girdi?, man taip pat patiko. Tik pirmieji keli lapai nesuprantami ir nei šiokie nei tokie, o toliau... toliau įdomu  mirksiukas.gif
Be manęs dar kas nors ką nors iš fantastikos skaitote?

smile.gif Girdziu, o dabar tu pagirdek "Juodasis namas" tiesiogiai siejasi su tamsiojo boksto serija, tad griebk dar karta i rankas ir patirk ta neikainuojama malonuma, kuris jauciamas skaitant Kingo knygas 4u.gif Ka tik baigiau skaityti ir dar niekaip negaliu atsigauti wub.gif Tikra Kingiska knyga, jau taip buvau to pasiilgus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Echunia @ 2010 09 29, 12:12)
...dabar svaigstu su SG Universe.

Tarp bendraminčių prisipažinsiu, bet šiaip jau gėda žmogui pasakyti: mano "kultinis" fant. serialas - Lexx'as wacko.gif Protu kaip ir suvokiu, kad ten absoliučios pievos, o bet tačiau - vis tiek svaigstu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 09 29, 23:36)
Tarp bendraminčių prisipažinsiu, bet šiaip jau gėda žmogui pasakyti: mano "kultinis" fant. serialas - Lexx'as  wacko.gif Protu kaip ir suvokiu, kad ten absoliučios pievos, o bet tačiau - vis tiek svaigstu doh.gif

Prisipazinsiu-as irgi wub.gif Vienas is paciu paciausiu fantastiniu serialu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Echunia @ 2010 09 29, 20:15)
Hm... o mane kaip tik kabina smile.gif Bent jau Sukės serija - veeeežaaaa... bet veža paprastu stiliumi, geru humoro jausmu. Juk ne dažnai skaitydama knygą pradedu kvatotis balsu, o ne tik pati sau nusišypsau...

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif Ir mane ji veeeeežaaaaaaaa...

QUOTE(zis @ 2010 09 29, 23:28)
smile.gif Girdziu, o dabar tu pagirdek "Juodasis namas" tiesiogiai siejasi su tamsiojo boksto serija, tad griebk dar karta i rankas ir patirk ta neikainuojama malonuma, kuris jauciamas skaitant Kingo knygas 4u.gif Ka tik baigiau skaityti ir dar niekaip negaliu atsigauti wub.gif Tikra Kingiska knyga, jau taip buvau to pasiilgus wub.gif

Pagirdėjau, pagirdėjau, tik reikia tada pirmiau Talismaną perskaityti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 30 rugsėjo 2010 - 14:17
Nu ką, atėjau pasisakyti. Pasičiupau bibliotekoje Kingo "Burtininkas ir kristalas" 1 knygą ir jau galvoju, kaip skaitysiu. thumbup.gif O įžangoj rašo, kad čia yra 5 dalis ilgo pasakojimo. Kaip suprantu, Tamsiojo bokšto tęsinys. Įkritau, kaip musė į išrūgas. Bet skaitau. bigsmile.gif O antros dalies nežinau kur ieškot, pas mus tikrai nėra. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2010 10 04, 14:02)
Nu ką, atėjau pasisakyti. Pasičiupau bibliotekoje Kingo "Burtininkas ir kristalas"  1 knygą ir jau galvoju, kaip skaitysiu.  thumbup.gif  O įžangoj rašo, kad čia yra 5 dalis ilgo pasakojimo. Kaip suprantu, Tamsiojo bokšto tęsinys. Įkritau, kaip musė į išrūgas. Bet skaitau.  bigsmile.gif  O antros dalies nežinau kur ieškot, pas mus tikrai nėra.  4u.gif

Oi,kaip nuo galo skaityti pradėjai:
TAMSUSIS BOKSTAS (1) ("Tamsiojo Bokšto" ciklas)
TAMSUSIS BOKSTAS (2) ("Tamsiojo Bokšto" ciklas)
BEVAISĖS ŽEMĖS ("Tamsiojo Bokšto" ciklas)
TOLIMOSIOS DYKROS ("Tamsiojo Bokšto" ciklas)
BURTININKAS IR KRISTALAS (1) ("Tamsiojo Bokšto" ciklas)
BURTININKAS IR KRISTALAS (2) ("Tamsiojo Bokšto" ciklas)
Ir kaip sekasi? Pas mane bibliotekoj tikrai visas ciklas yra, deja.... 4u.gif
O aš pasidžiaugsiu, kad perskaičiau Simon Green "KRAUJAS IR GARBĖ" - neapsakomas malonumas wub.gif Fantastika, Realybė, Nerealybė, paslaptys, apgavystės, ne per daug teigiamas herojus, ech... kaip gera buvo skaityti.
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 10 15, 13:14)
Oi,kaip nuo galo skaityti pradėjai:
Ir kaip sekasi? Pas mane bibliotekoj tikrai visas ciklas yra, deja....  4u.gif
O aš pasidžiaugsiu, kad perskaičiau Simon Green "KRAUJAS IR GARBĖ" - neapsakomas malonumas  wub.gif Fantastika, Realybė, Nerealybė, paslaptys, apgavystės, ne per daug teigiamas herojus, ech... kaip gera buvo skaityti.

Blogai sekėsi, niekaip neinsikirtau, ką skaitau. Padėjau, skaitysiu kaip priklauso. rolleyes.gif
Taip taip, Greenas jėga. Man visos jo knygos labai patiko. thumbup.gif
Atsakyti
mano mėgstamiausias fantastikos rašytojas yra David Gemmell http://en.wikipedia....i/David_Gemmell, ypač jo Drenai serijos knygos.
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 10 15, 03:14)
O aš pasidžiaugsiu, kad perskaičiau Simon Green "KRAUJAS IR GARBĖ" - neapsakomas malonumas  wub.gif Fantastika, Realybė, Nerealybė, paslaptys, apgavystės, ne per daug teigiamas herojus, ech... kaip gera buvo skaityti.

Green'as irgi yra mano vienas megiamiausiu rasytoju wub.gif thumbup.gif Ar skaitei jo Deathstalker'io serija - labai geras istorija (kartais perdaug muilo budavo tongue.gif , bet is esmes negalejau atsiplesti wub.gif)
As taip pat turiu pirmas 2 Nightside knygas, irgi gerules thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stusia @ 2010 10 15, 20:54)
Green'as irgi yra mano vienas megiamiausiu rasytoju wub.gif  thumbup.gif Ar skaitei jo Deathstalker'io serija - labai geras istorija (kartais perdaug muilo budavo tongue.gif , bet is esmes negalejau atsiplesti  wub.gif)
As taip pat turiu pirmas 2 Nightside knygas, irgi gerules thumbup.gif

Neskaičiau blush2.gif Ir tik neseniai buvau apšviesta, kokį malonumą praradau ax.gif O kaip sunku bus seno leidimo knygas susirankioti g.gif
Atsakyti