QUOTE(Sorceress @ 2010 09 29, 08:47)
Tai, kad tamstos išvardinta Sookie kaip tik ir bus urbanistinė fantastika, nes viskas juk Luizianoje vyksta, jeigu neklystu. Reali vieta, modernūs laikai 
Manęs asmeniškai kažkaip netraukia, suskaičiau kelias knygas, bet man viestiek neskanu, kai visokie vilkolakiai mobiliuosius telefonus naudoja, o burtininkai su pistoletais po Niujorką vaikšto

Manęs asmeniškai kažkaip netraukia, suskaičiau kelias knygas, bet man viestiek neskanu, kai visokie vilkolakiai mobiliuosius telefonus naudoja, o burtininkai su pistoletais po Niujorką vaikšto

Na matai, as urbanistika suprantu kaip kai veiksmas vyksta mieste - ar tai butu modernus laikais ar praeitis ar ateitis, bet viskas vyksta tarp miesto sienu, mazai yra gamtos, uzmiescio, mano supratimu miestas patampa dar vienu, nebyliu veikeju

As dar serijos nepradejau skaityti, mane serialas uzkabino, gavau knygas uz dyka, drauge baisiai isgyre, tai sakau, kodelgi nepabandzius

O seip tai tie visi mixai - magija ir atomine bomba - man nekliudo, jeigu knyga gerai isdestyta, jeigu veiksmas yra nuoseklus, veikejai nera vienmaciai, tai man knyga labai gerai sueis