QUOTE(saintlina @ 2013 10 09, 19:39)
užsisakiau šitą bibliotekoje ir aš

Jau pora savaičių laukiu, tai gal neužilgo sulauksiu?.. O skaitymo ten tiek pat daug kiek ir pirmoje dalyje?
Man fantastikos periodas, matyt. Su Sofijos rekomendacija dar parsinešiau 'Vėjo vardą' ir 'Metro 2033'
Aha, yra ten kas veikti
Laukiu atsiliepimo, kaip tau Vėjo vardas ir Metro 2033 ?
QUOTE(zis @ 2013 10 14, 15:41)
Labos
As tai su Sofijos paskolinta gelezies saga dabar draugauju

apsirijimas kaip skanu
Pabaigei ? Įspūdžiai
QUOTE(Belona @ 2013 10 22, 23:59)
Sveiki,
Priimsit į kompaniją? Nesu vien fantastikos mėgėja, bet peržvelgus namie esamas knygas fantastinių didesnė dalis. Gavus dovanu skaitliuka (Kindle) popierinių beveik nebeperku. Paskutinė skaityta knyga Kingo "Juodasis namas". Paskaičius forumą sužinojau, kad atsirado nauja Lukjanenko sargyba, jau parsisiunčiau laukia savos eilės
Aišku, kad priimsim

Kokį žanrą mėgsti ? Mokslinę ar fentezi, ar knygas paaugliams, jos čia irgi pas mus aptariamos? Kaip tau Kingo Juodasis namas?
QUOTE(TexSy @ 2013 10 24, 17:57)
Ar kuri jau perskaitet Allegiant (Divergent trecia dali)? Uzejau cia taip netycia ir pamaciau kad jau trecia turi but isleista, tai greit parsisiunciau ir megaujuosi dabar
Aš nekantriai lauksiu, kol išvers, o tada jau su dukra pešimės, kuri pirma skaitys. Parašyk, kaip tau patiko. Ar gražiai užsibaigė serija ? Kaip man būna pikta, kai autorius dvi, tris knygas išlaiko įtampą, o ima ir užbaigia nei šiaip nei taip