Įkraunama...
Įkraunama...

Fantastikos mėgėjai

QUOTE(TexSy @ 2013 10 24, 15:57)
Ar kuri jau perskaitet Allegiant (Divergent trecia dali)? Uzejau cia taip netycia ir pamaciau kad jau trecia turi but isleista, tai greit parsisiunciau ir megaujuosi dabar 4u.gif

Palauksiu, kol išvers smile.gif
Atsakyti
Kad ji tik sia savaite isleista, ner kur skubet. As laukiu, kol kaina kiek nukris, nes gaila £9 uz elektronine versija sad.gif
Atsakyti
As turiu angliskai pdf formatu, jei norit galiu atsiust smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TexSy @ 2013 10 24, 17:06)
As turiu angliskai pdf formatu, jei norit galiu atsiust smile.gif

Aciu, bet supasuosiu, vagystemis neuzsiimu.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 10 09, 19:39)
užsisakiau šitą bibliotekoje ir aš  smile.gif Jau pora savaičių laukiu, tai gal neužilgo sulauksiu?.. O skaitymo ten tiek pat daug kiek ir pirmoje dalyje?

Man fantastikos periodas, matyt. Su Sofijos rekomendacija dar parsinešiau 'Vėjo vardą' ir 'Metro 2033'  smile.gif

Aha, yra ten kas veikti 4u.gif
Laukiu atsiliepimo, kaip tau Vėjo vardas ir Metro 2033 ?

QUOTE(zis @ 2013 10 14, 15:41)
Labos smile.gif
As tai su Sofijos paskolinta gelezies saga dabar draugauju smile.gif apsirijimas kaip skanu biggrin.gif

Pabaigei ? Įspūdžiai 4u.gif

QUOTE(Belona @ 2013 10 22, 23:59)
Sveiki,

Priimsit į kompaniją? Nesu vien fantastikos mėgėja, bet peržvelgus namie esamas knygas fantastinių didesnė dalis. Gavus dovanu skaitliuka (Kindle) popierinių beveik nebeperku. Paskutinė skaityta knyga Kingo "Juodasis namas". Paskaičius forumą sužinojau, kad atsirado nauja Lukjanenko sargyba, jau parsisiunčiau laukia savos eilės

Aišku, kad priimsim 4u.gif Kokį žanrą mėgsti ? Mokslinę ar fentezi, ar knygas paaugliams, jos čia irgi pas mus aptariamos? Kaip tau Kingo Juodasis namas?

QUOTE(TexSy @ 2013 10 24, 17:57)
Ar kuri jau perskaitet Allegiant (Divergent trecia dali)? Uzejau cia taip netycia ir pamaciau kad jau trecia turi but isleista, tai greit parsisiunciau ir megaujuosi dabar 4u.gif

Aš nekantriai lauksiu, kol išvers, o tada jau su dukra pešimės, kuri pirma skaitys. Parašyk, kaip tau patiko. Ar gražiai užsibaigė serija ? Kaip man būna pikta, kai autorius dvi, tris knygas išlaiko įtampą, o ima ir užbaigia nei šiaip nei taip verysad.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
Sofija, dar nepabaigiau, tik pries atostogas leidau sau nuodeme, viena is tavo knyguciu pasimegauti. Dabar juodas laikotarpis skaitymui. Uzbaigineju savo darbus, tai laiko skaitymui nulis, o norisi labai. Vis guodziu save, kad dar pora savaiteliu reikia pakenteti, tada siek tiek galesiu sau leisti ir poilsi su knyga rankoj 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2013 10 29, 00:17)
Aišku, kad priimsim  4u.gif Kokį žanrą mėgsti ? Mokslinę ar fentezi, ar knygas paaugliams, jos čia irgi pas mus aptariamos? Kaip tau Kingo Juodasis namas?

Sakyčiau, kad mėgstu fentazi, bet yra posakis , kad jei magas išsitraukia pistoletą fentazi tampa moksline. O ir prieš knygas paaugliams nieko neturiu prieš, nes kartais jos ir visai ne paaugliškos būna. Svarbiausia, kad knyga užkabintu. O Kingas man visas patinka, vienos knygos mažiau kitos daugiau, bet jo rašymo stilių mėgstu. O Juodasis namas patiko, man net tesinio noris. Dabar ant "Juodojo bokšto" užsikabinau, Lukjanenko eilėj laukia
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2013 10 28, 23:17)
Laukiu atsiliepimo, kaip tau Vėjo vardas ir Metro 2033 ?
Pabaigei ? Įspūdžiai  4u.gif

Vėjo vardas labai patiko smile.gif Na bet kad tęsinių vėl reiks laukt, tai visai nepatinka doh.gif
O Metro tik pradėjau, kol kas kažkaip neįsivažiuoju.
Šiandien toks nesusipratimas gavosi.. nuvežiau Vėjo vardą į biblioteką, pavaikštinėjau, lentynas apžiūrėjau, nieko neišsirinkau ir išvažiavau namo. Tik pareinu namo - gaunu žinutę, kad į biblioteką atnešė rezervuotą Dvylika, prašom pasiimti doh.gif Reiks ryt vėl važiuot..
Atsakyti
Perskaičiau Jelenos Minkinos "Drugelio rytas". Savotiška knyga... Matau, kad yra antra dalis, bet dar neišversta, rašoma ir trečia dalis...
Atsakyti
Noriu pasigirti. Labai maloniai praleidau šeštadienį. Tiesiog kaifavau. Skaičiau O. Gromyko "Profesija- ragana"(Ragana Volcha) .Čia ne tik ragana, bet ir vampyras Linas ir kiti pasakiški veikėjai. Labai džiaugiuosi, kad tai tik pirma iš 4 dalių, laukia dar daug malonumo. Žiauriai mėgstu fantastiką su jumoru. SOFIJA5, tu lengviausiai užkabinama, tai pirmoj eilėj tau ir siūlau paskaityti, mūsų skoniai panašūs. 4u.gif Ir visoms kitoms siūlau, kam rusų kalba įkandama.
Atsakyti
Su humoru yra K.D.Saimeko knyga "Kaukų draustinis". Neseniai perskaičiau.
Atsakyti
Sveiki
Mainau EPUB formato lietuviškas elektronines knygas skaityklėms.
Visas mano turimas knygų sąrašas čia: http://eknygos.likesyou.org/
Jis pastoviai papildomas naujomis knygomis.
Mainau tik į tai ko dar neturiu.
Knygos turi būti lietuviškos arba pirktos originalios arba pačių padarytos iš PDFų pagal šitas instrukcijas http://knygugamyba.wordpress.com/

Virš 2000 knygų, ir daug fantastikos (PFAF), tik turėkite ką pasiūlyti mainais.

PDFų iš interneto mainais nepriimu.
Atsakyti