Įkraunama...
Įkraunama...

Fantastikos mėgėjai

QUOTE(SOFIJA5 @ 2013 11 25, 20:44)
Pasigirsiu, vakar praleidau dieną su Patrick Rothfuss "Išminčiaus baime"  wub.gif  Super. Myliu biblioteką, myliu Patricką ir Kvoutą myliu.
O per atostogas buvau Latvijoje, kodėl tu ne facebooke, nuotraukas pažiūrėtum ?

iš bibliotekos 'Išminčiaus baimę' ėmei? Kątik pabandžiau per LIBIS pažiūrėt - nerodo, kad išvis kuri biblioteka turėtų blink.gif
O 'Metro' perskaičiau, man vistik ji nelabai..

Aš iš principo facebooku nesinaudoju smile.gif Na, gal kada apsigalvosiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 25 lapkričio 2013 - 21:42
ačiū už patarimus bigsmile.gif būtinai pasižiūrėsiu iš jūsų rekomenduotų knygų ką nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2013 11 25, 23:15)
Sofija, visai nieko ta "Kerėtoja". O Šekspyrą radau knygų serijoje apie keliones laiku. Ten buvo ir Napoleonas, ir Aleksandras didysis...
Dabar skaitau B. Weberio "Tanatonautai". Iš pradžių knyga pagavo, bet dabar skaitau jau žiovaudama...

"Tanatonautai" ir man taip - iš pradžių įtraukė, o paskui buvo per daug ištęsta, bet man patiko, patiko biggrin.gif Dar Bernard Werber "Angelų imperija" yra 4u.gif

QUOTE(saintlina @ 2013 11 25, 23:41)
iš bibliotekos 'Išminčiaus baimę' ėmei? Kątik pabandžiau per LIBIS pažiūrėt - nerodo, kad išvis kuri biblioteka turėtų  blink.gif
O 'Metro' perskaičiau, man vistik ji nelabai..

Aš iš principo facebooku nesinaudoju  smile.gif Na, gal kada apsigalvosiu  smile.gif

Aha, iš bibliotekos biggrin.gif Maniškė gal prie to LIBIS neprijungta, o knygą šeštadienį gavau biggrin.gif Sistema gerai, o asmeniniai santykiai dar geriau ax.gif
Va, ir mūsų su zis nuotraukų nematai - gal naudokis biggrin.gif
O aš dabar skaitau Cate Tiernan Nemirtinga mylimoji ir Sutemos tęsinį "Amžinai tavo" (Immortal Beloved. Eternally Yours)
- dar viena trilogija baigsis, net nežinau džiaugtis ar liūdėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2013 11 26, 13:41)

Aha, iš bibliotekos  biggrin.gif Maniškė gal prie to LIBIS neprijungta, o knygą šeštadienį gavau  biggrin.gif Sistema gerai, o asmeniniai santykiai dar geriau  ax.gif
Va, ir mūsų su zis nuotraukų nematai - gal naudokis  biggrin.gif

na, aš taip įsivaizdavau, kad visas tik ką gautas knygas biblioteka iškart įveda į sistemą mastau.gif Tai jei gauta, turėtų rodyt, jog aplamai yra, bet šiuo metu užimta ar pan. Na, bet gal yra kaip kitaip. Lauksiu, kol atsiras smile.gif
Ahaaa, čia rimtas argumentas biggrin.gif
Atsakyti
Labos smile.gif
Is vampyriniu knygu labiausiai siuo metu noreciau perskaityti Raganu valandu tesini, deja, jis kol kas tik angliskai. Ir dar mielai uzbaigciau vampyru akademijos saga. Labai jau letai tas knygas i lietuviu kalba vercia ax.gif doh.gif
QUOTE(SOFIJA5 @ 2013 11 26, 15:41)
Va, ir mūsų su zis nuotraukų nematai - gal naudokis  biggrin.gif
O aš dabar skaitau Cate Tiernan Nemirtinga mylimoji ir Sutemos tęsinį "Amžinai tavo" (Immortal Beloved. Eternally Yours)
- dar viena trilogija baigsis, net nežinau džiaugtis ar liūdėti  g.gif

Dziaukis biggrin.gif Man si serija savotiskai patiko. Gal del to, kad siuzetas gana originalus g.gif siaip si serija tokia tamsoka ir lengvai liudna, bet toks ir buvo tu nemirtinguju gyvenimas - nelengvas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zis: 28 lapkričio 2013 - 17:55
QUOTE(zis @ 2013 11 28, 19:55)
Labos smile.gif
Is vampyriniu knygu labiausiai siuo metu noreciau perskaityti Raganu valandu tesini, deja, jis kol kas tik angliskai. Ir dar mielai uzbaigciau vampyru akademijos saga. Labai jau letai tas knygas i lietuviu kalba vercia ax.gif  doh.gif

Dziaukis biggrin.gif Man si serija savotiskai patiko. Gal del to, kad siuzetas gana originalus g.gif siaip si serija tokia tamsoka ir lengvai liudna, bet toks ir buvo tu nemirtinguju gyvenimas - nelengvas...

O jau yra "Raganų valandų" tęsinys? Net nežinojau. Norėčiau. Ir Vampyrų akadimijos pabaigos irgi ir dar "Divergentės" trečios dalies labai noriu, kai tik pasirodys knygynuose lietuviškai, čiupsiu ir skaitysiu pasislėpusi, kad dukra neatimtų ax.gif
O Cate Tiernan "Nemirtinga mylimoji. Amžinai tavo" (Immortal Beloved. Eternally Yours) - man patiko. Nebeliūdžiu, kad baigiau. Gražiai baigėsi biggrin.gif Džiaugiuosi, kad skaičiau. Vietomis šiek tiek skystoka, saldoka buvo, bet iš esmės, patiko. Viena įsimintesnių ir originalesnių istorijų, na, bent iš mano skaitytų. Kai nemirgingųjų gyvenimą iš jų pusės "pamatai", nebesinori būti nemirtingu biggrin.gif Per daug tamsos, nusivylimų, praradimų ir mirčių. Rekomenduoju neskaičiusioms 4u.gif
Kol kas perėjau prie detektyvo. Po to čiupsiu George R. R. Martin Karalių kova biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mirksiukas.gif

pasiėmiau pagal jūsų rekomendacijas Cronino "Perėją". Įspūdinga thumbup.gif poto griebsiu Dvylika.

Dar turu klausimą, jei čia yra Vilniečių- ar jūs tas knygas perkat, ar iš kažkokios bibliotekos imat? Aš iš Mickevičiaus bibliotekos imu pagrinde, bet dauguma tokios "skystesnės" fantastikos yra vien vaikų skyriuje, o iš jo knygų neišduoda suaugusiems. Tai nežinau, ar yra dar kokių alternatyvų be Mažvydo bibliotekos ir Vilniaus centrinės g.gif
Atsakyti
yra tų bibliotekų nemažai. Pažiūrėk, gal rasi kurią arčiau namų.

http://www.vcb.lt/index.php/pageid/783
Atsakyti
Imu iš bibliotekos ir iš kaimyno. Jis turi kelias lentynas...
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2013 11 25, 21:44)
4u.gif rodos, kad mūsų pomėgiai panašūs ir Kingas, ir Lukjanenko mane labai žavi. O kokia kalba skaitai be lietuvių ?

Skaitau rusiškai, kažkada ir angliškai teko, tik jau labai pamiršau kalba. Dabar kaip į Gemmelį nosį įkišusi, flibustoj radau rusų k. knygu, kurios lietuviškai man į rankas nebuvo pakliuvę, iš Drenajų serijos
Atsakyti
Sveikutės. 4u.gif
Aš šiuo metu skaitau Dmitry Glukhovsky ''Metro 2033''. Nesu fantastikos fanė, bet MB labai mėgsta. Būtent šią knygą jis man ir užrodė thumbup.gif . Knygos nuotaika niūri, bauginanti. Iš pradžių buvo sunkoka skaityti, gal kad iš rusų klb. versta, bet kuo toliau tuo lengviau skaitau. ax.gif
Visas knygas perku, bibliotekoje esu buvus tik mokyklos laikais. smile.gif Smagu namuose turėti savo bibliotekėlę..
Atsakyti
sveikos. jungiuosi ir as i Jusu gretas jeigu priimsite. blush2.gif
labai patinka fantastines knygos thumbup.gif
neseniai baigiau skaityti "Raganu valandos". Labai patiko, idomi, itraukianti knyga. laukiu kada lt kalba antra dali isvers. tad rekomenduociau jei kuri neskaitete.
Dabar pradejau skaityt Bella Forrest "shade of vampyre" . labai itrauke jos knygos, jau antra dali baigiu perskaityti.. iki 2 nakties skaiciau nejo padeti skaitykles i sali thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif superine knyga. ir siuzetas ir charakteriai idomus. kol kas nesu skaiciusi nieko panasaus.
Atsakyti